Close
Faqja 4 prej 6 FillimFillim ... 23456 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 54
    i/e regjistruar Maska e hot_prinz
    Anëtarësuar
    29-05-2007
    Vendndodhja
    Frankfurt
    Postime
    9,878

Për: Dua te humbas peshe

Citim Postuar më parë nga Busy Girl Lexo Postimin
    Ta sig qe per aq eshte pfff nuk eshte ndonje problem por sa jam e re dua ta mbaj trupin pse jo...
    Buse,

sa per sqarime, une e pata menjen ke dobesia ime e jo ke pesha jote.

Sa per ta mbajtur peshen, e merr nje kanaqe xhami i shton ca copa t'prera limoni, disa rrathe trangujsh, disa fleta mintash (pepermint), e mbush me uje. Dhe nga ajo kanaqe e pi nga nje gote mbas cdo ngrenje. Ajo do ta shperbeje ushqimin qe e ha.
    Kur te shpenzohet uji, shton uje be kanaqe dhe e mban ne frigorifer.
    tempus fugit, amor manet in aeternum corde

Omelsin me krip Maska e Busy Girl
    Anëtarësuar
    04-02-2012
    Vendndodhja
    Here and there I'm everywhere
    Postime
    4,491

Woow shum flm hot
    "Mundohu te jesh i lumtur me ato qe ke dikush tjeter buzeqesh edhe pse ska asgje"

Ego? Superego? Maska e Harakiri
    Anëtarësuar
    07-10-2004
    Postime
    638

Pi uje gjate gjithe dites e para se te hash. Ul sasine e ushqimit. Thuaji familiareve qe njeriu jeton 1 muaj pa ngrene e jo me te ule racionin e se ngrenes. Si shumica e njerezve ushtrimin fizik s'besoj ta konsiderosh seriozisht keshtu qe s'po e permend. Mos te filloj une tani te permend dietat e mia te frikshme se s'jane shembuj te mire per rinine plus qe une s'jam trup tipik.
    "Kto pershembull i kput ai neni per pervetsimin e burrave t'martum"

Anëtarësuar
    04-02-2012
    Vendndodhja
    Postime
    4,491

do i marr parasysh harikiri shume flm megjithese pothuajse i bej keto duhet me shume mesa duket te falenderoj.
    "Mundohu te jesh i lumtur me ato qe ke dikush tjeter buzeqesh edhe pse ska asgje"

Anëtarësuar
    07-10-2004
    Postime
    638

Do ishte mire te mbaje ditar ushqimi atehere qe te shohesh a me te vertete ha aq sa (e si) mendon. Ose po nuk e pate problem shkruaji ketu cke ngrene ditet e fundit duke perfshire fundjaven.

Buena Suerte Maska e MI CORAZON
    Anëtarësuar
    21-07-2002
    Postime
    7,485

Te kishe pare ndeshjen sot edhe e kishe te sigurte.
    Where does a thought go when it's forgotten?

cherry blossom girl
    Anëtarësuar
    14-05-2010
    Postime
    6,095

Citim Postuar më parë nga Busy Girl Lexo Postimin
    do i marr parasysh harikiri shume flm megjithese pothuajse i bej keto duhet me shume mesa duket te falenderoj.
    jo, ti nuk duhet te ulesh sasine e ushqimit. duhet te hash ne menyre normale dhe pike, ne menyre kategorike. degjove Busy

Anëtarësuar
    04-02-2012
    Vendndodhja
    Postime
    4,491

degjova broken dmth do ul ushqimet jo te shendeteshme

Për mendimin tim, me gjatësinë që ke, nuk duhet të dobësohesh sepse, do dukesh keq. Femrat e shkurtra e kanë hijeshinë e tyre tek të qënurit një çik topolake dhe të ëmbla në tipare dhe, nqs do dobësohesh do i zvenitësh këto që sapo përmenda dhe, madje mishi do të fillojë edhe të të varet, duke ngjarë si i squllur. Një dobësim i sforcuar, do ndikojë normalisht edhe në lëkurën tënde, veçanërisht në fytyrë. Nga ajo që thua se konsumon, ngjan më tepër ashtu siç tha brokeni, që e ke metabolizmin e ngadaltë. Shto faktin që qëndroke në zyrë gati 12 orë (habitem sesi duron), bën mirë që fundjavave të planifikosh ose për vrap + ushtrime fizike, ose nëse shkon në bregdet – të bësh sa më shumë not. Nuk mjafton vetëm regjimi ushqimor. Aq më tepër, që edhe ti vetë duke qëndruar aq shumë e mbyllur, të bën mirë që të dalësh herë pas herë dhe, mundësisht të ecësh në këmbë.

Anëtarësuar
    07-10-2004
    Postime
    638

Interesant sa dietologe e trajnere paskemi ketu. Eshte e kote t'u rekomandosh qorrazi ushtrim fizik njerezve, nuk e bejne. Lere pastaj ne intensitetin e kohezgjatjen e duhur.
    "Kto pershembull i kput ai neni per pervetsimin e burrave t'martum"

Faqja 4 prej 6 FillimFillim ... 23456 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •