Close
Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 35
    i/e regjistruar Maska e beni33
    Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230

Për: Kush është ky që na ofendon heroin tonë kombëtar? (Video/Foto)

Citim Postuar më parë nga ilia spiro Lexo Postimin
    postimet e mesiperme jane bufonate, kosovareve u qan zemra per turqit, kur jane shprehur hapur se jane vellezerit tuaj te medhenj,... i pari ish-kryeministri, c`pune keni juve me Gjergj kastrioitin??? Gjergj Kastrioti ishte Orthodhoks.
    gjergj kastrioti ishte shqiptar kjo ka rendesi dhe pik

i/e regjistruar Maska e beni33
    Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230

Për: Këta dy qerosët i takojnë shoqatës së Lavdrim Muhaxherit!

Citim Postuar më parë nga CRASH Lexo Postimin
    Këta dy qerosët i takojnë shoqatës së Lavdrim Muhaxherit! ISIS (Shteti Islam i Irakut dhe Shamit)
    Ndoshta disa musliman mund te mashtrohen nga fotoja posht dhe t'i mbrojne! po e vendosi njeher kete lajmin!
    Organizata terroriste ISIS betohet që do ta shkatërroj Qaben në Mekë

Ata që e përdhosën bustin e Skënderbeut në Kacanik janë anëtarë të shoqatës “Rinia Islam- Kaçanik”, një shoqatë e dalë nga shoqata tjetër “Parimi”, e që për drejtor (emir në organizimin e tyre) e ka xhihadistin Lavdrim Muhaxheri e për zëvendës-emri Ilir Berishën, i arrestuar javën që shkoi për terrorizëm.
    Arben Berisha e Jeton Vërbani i nga Kaçaniku mund të bëhen të famshëm dhe atë me vetëm një video në youtube. Arbeni është personazhi tashmë i famshëm që e godet bustin e Skënderbeut në Kaçanik, kurse jetoni “kameramani” i tij.

Express merr vesh se ata sot i ka shoqëruar Policia e Kosovës, institucion ky që për Express e ka konfirmuar nisjen e hetimeve në këtë rast.

Express ka mësuar se të dy, Arben Berisha e Jeton Vërbani i takojnë shoqatës “Rinia Islam- Kaçanik”,e që për drejtor (emir në organizimin e tyre) e ka xhihadistin Lavdrim Muhaxheri e për zëvendës-emri Ilir Berishën, i arrestuar javën që shkoi për terrorizëm, bashkë dhe me tre persona të tjerë.

Express ka raportuar kohë më parë për Kaçanikun, si një vatër e xhihadistëve.

Javës që shkoi atje u zhvillua një aksion policor për kapjen e të dyshuarve për terrorizëm- dhe rezultoi me arrestimin e dy personave nga Kaçaniku, e dy nga Hani i Lezit, të dyja qyteza nën ndikimin e hoxhallarëve ekstremist të Maqedonisë

Dy personat që sot janë shoqëruar nga policia për përdhosjen e bustit të Skënderbeut, sikurse personat që javën që shkoi u arrestuan për terrorizëm, janë njerëz që janë parë shpesh në aktivitete e Bashkësisë Islame të Kosovës (BIK), dega në Kaçanik që drejtohet nga Florim Neziraj.

Gazeta Express ka publikuar fakte që e lidhin fort BIK’un, që drejtohet nga Naim Tërnava, me organizata të dyshimta. Gazeta ka shkruar për ndërtimin e xhamive të BIK’ut nga “Al-Waqfu El-Islami”, një organizatë që e ka financuar në të kaluarën organizatën terroriste Al-Kaida.
    eh ftyr kupatilla si nuk ju vie turp

Alter ego Moderatus Maska e yllbardh
    Anëtarësuar
    18-08-2007
    Vendndodhja
    as vetë se di.... :)
    Postime
    808

Skënderbeu ortodoks i cili kishte marrdhënie të shkëlqyera me papën e Romës, sa që ky i fundit kishte ndërmend edhe të organizonte kryqëzatë kundër otomanëve në krye me Skënderbeun dhe po në të njëjtën kohë edhe i jep titullin "Athleta Christus". Përderisa në të njëjtën kohë klerikët ortodoks të Stambollit thonin: "Erdhi turku dhe na shpëtoi nga papa i Romës".
    Shqiptari që derdhë gjak shqiptari nuk meriton të quhet shqiptarë

Manitu Maska e kiniku
    Anëtarësuar
    08-07-2005
    Vendndodhja
    Mos të na vijë cudi se cdo frymor nga vete natyra priret të kerkoj ushqim; Lukreci
    Postime
    869

postimet e mesiperme jane bufonate, kosovareve u qan zemra per turqit, kur jane shprehur hapur se jane vellezerit tuaj te medhenj,... i pari ish-kryeministri, c`pune keni juve me Gjergj kastrioitin??? Gjergj Kastrioti ishte Orthodhoks.
    Wow...cfare urrejtje dhe cfare ndasie!
    Te pakten haptazi e tregon se cfare mendojne "vllezerit" tone orthodoks per ne Kosovaret. Jo kot e ftuat ate kryeorthodoksin serb te bertas ne mes te Shqiperise se Kosova eshte Serbi.

Ju me kryq e ata me allahun jeni armiqte me te medhenj te shqiptarise, te dy palet kundermoni ndasi, ksenofobi, mos-tolerance dhe besim te verber. Na ka mbetur neve ateistve ne supe te mbrojme ngjyrat e GJITHE kombit.
    Where have all the good men gone
    & where are all the gods?

5. Anetarët më poshtë kanë falenderuar kiniku për postimin:

Enkeleu (04-07-2014)

Orthodhoks Maska e ilia spiro
    Anëtarësuar
    02-02-2009
    Postime
    3,589
    Postimet në Bllog
    1

Citim Postuar më parë nga kiniku Lexo Postimin
    Te pakten haptazi e tregon se cfare mendojne "vllezerit" tone orthodoks per ne Kosovaret. Jo kot e ftuat ate kryeorthodoksin serb te bertas ne mes te Shqiperise se Kosova eshte Serbi.

Ju me kryq e ata me allahun jeni armiqte me te medhenj te shqiptarise, te dy palet kundermoni ndasi, ksenofobi, mos-tolerance dhe besim te verber. Na ka mbetur neve ateistve ne supe te mbrojme ngjyrat e GJITHE kombit.
    aspak, je gabuar ne konkluzionin tend, une thashe thjesht se "kosovaret jane proturq", asgje me shume, dhe si te tille nuk ka si ta duan Gjergj Kastriotin, qe luftoi kunder tyre
    Duaje te afermin tend si veten

Manitu Maska e kiniku
    Anëtarësuar
    08-07-2005
    Vendndodhja
    Mos të na vijë cudi se cdo frymor nga vete natyra priret të kerkoj ushqim; Lukreci
    Postime
    869

aspak, je gabuar ne konkluzionin tend, une thashe thjesht se "kosovaret jane proturq", asgje me shume, dhe si te tille nuk ka si ta duan Gjergj Kastriotin, qe luftoi kunder tyre
    As une nuk thashe asgje me teper. ATA e urrejne sepse i luftoi, JU e doni sepse i vrau muslimanet. Dy ane te te njejtes monedhe. Vetem vazhdoni keshtu.

Une personalisht e dua 1) sepse ishte shqiptar, 2) sepse mbrojti trashegimine e tij dhe 3) tregoi sulltanit se shqipet dine te mbrohen. Mekatet e te arriturat tjera, te cilat ju dy paleve ju eksitojne, jane thjesht rrethana historike.
    Where have all the good men gone
    & where are all the gods?

Updating.... Maska e Wordless
    Anëtarësuar
    19-06-2002
    Vendndodhja
    Undercover
    Postime
    3,154

Citim Postuar më parë nga kiniku Lexo Postimin

Pse grin kot sallat me Ilia Spiron këtë se kuptoj ? Akoma nuk e ke mësuar që Ilia është nga ata që marin Pensione nga Greku që gjoja janë etni Greke ?! Sikur të ishin të tillë gjysma e të keqes , por tipi i Ilias janë si puna e "Hamzait"

p.s

Mos i fut të gjithë Ortodoksët në një thes.

Lexo përgjigjen që i ka dhënë Ilias një Puro Ortodoks Shqiptar !!

Citim Postuar më parë nga arbereshi_niko Lexo Postimin
    E ke gabim Ilia!
    Mos e thuaj here tjeter.
    Gjergj Kastrioti eshte heroi legjendar i gjithe shqiptareve ne te gjitha koherat dhe ku mbahet gjalle kujtesa e perkatesise kombetare...
    Ndaj mos i ngaterro disa djelmosha-mjekrrosha qe jane indoktrinuar me shkrime ne arabesk, pasi ata nuk jane; te gjithe shqiptaret !
    Gj. Kastrioti eshte i Shqiperise aq sa eshte edhe i Kosoves !
    - Kush nuk e do Skenderbeun, shkon vullnetar te therret kurban ne Siri!!!
    Perkatesia fetare e Kastrioteve, nuk perben nje "prone private" vetem per nje komunitet, ndaj ketu i nderuar, JE GABUAR!
    Pershendetje
    Ky shtet është ky që është sepse qytetarët tanë janë këta që janë !

I love god
    Anëtarësuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043

mallkuar qofte stefan bardhi punon qisha

Pagan Warrior Maska e Hylltar
    Anëtarësuar
    18-03-2011
    Vendndodhja
    Në Fushat e Elyses
    Postime
    164

Janë psikikisht dhe fizikisht të degjeneruar
    PAGANËT PO TRIUMFOJNË, IMAMËT PO BIEN, BOTËS SË SHPEJTI DO TI KTHEHET PAQA.

Djalë Drenice Maska e Lexuesi_
    Anëtarësuar
    18-06-2010
    Vendndodhja
    Ne vendin e ngjarjeve
    Postime
    6,014

Duhet te krijohet nje ligj i cili denon personat qe fyejn ne menyra te tilla ndryshe keta nuk ndalen. Skipetari veq tuten hak e ka.

Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Fjalët Kyçe për Temën

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •