kur une erdha te ty vete dielli me ndricoi ata dy sy me ngrohi trupin ashtu sic gezini pershkon shpirtin une e di se vec ne e duam dashurine nje kohe e mire na buzeqeshi nuk frynte ere nuk bente ftohte shiu qendronte larg me kote vura re tek te shikoja 1 mije vajza per mua ishe ti cdo gje te ty me bente te lumtur ej te jeta jote une kisha humbur i humbur tek ty jetoj vec mendimi per ty tek shpirti pushoj . a e mban mend e dashur ti kur flisje vec per dashuri me shtrenfoje doren dhe u gezoheshe si nje femije si femije kur sheh dhuraten e tij ti me shihje mua me perqafove fort dhe me the te dua me puthje me pasion ah re kjo zemer shijen tende kur se haron ne krahet e mi qendroje e shlodhur une e ndieva shpirti yt ishte ngrohur por tani me ben te cmendem me kot me kot pres te rimekembem . te ishte dashuria si uje qe nuk mbarin te ishte si nje ender qe nuk haron te kishte jete me shume sesa jeton te ishte dashuria si rera e detit te ishte kaq shume sa yjet e qiellit te ishte vertete si zjari qe pervelon kaq i nevojshem sa ajri qe pa te nuk jetojme ,![]()
Krijoni Kontakt