Close
Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 27
    i/e regjistruar Maska e luleshtrydhe1
    Anėtarėsuar
    19-06-2014
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    89

Lightbulb Ai nuk eshte gati per martese - Shenjat

Ai nuk eshte gati per martese , shenjat qe do te vendosim me poshte tregojne a eshte partneri juaj gati per martese? Dhe a e ka seriozisht ate lidhje.

Neqoftese po mendoni neqoftese partneri juaj eshte gati per martese jane disa shenja qe tregojne neqoftese ai e shikon te ardhmen e tj me ju neqoftese shumica e ketyre fakteve te meposhte perputhet me jeten tuaj atehere ai nuk e mendon seriozisht martesen me ju.

Ai e ka te veshtire te bej vendime te medha - Ngurrimi i tij pėr t'u martuar nuk mund tė jete vetem per fajin tuaj. Ai ende nuk e ka vendosur rreth karrieres se tij , ku deshiron te jetoje me pak fjale i coroditur.

Kur ai flet per te ardhmen e tij nuk te perfshin ty - Neqoftese ai ka plane per te ardhmen dhe nuk te perfshin ty ne ato plane c'fare atehere? Nje shembull neqoftese ai do mendon te udhetoj ne Brazil a ju pyet ai juve pershembull "A ju pelqen moti Brazilit"? Janė disa gjera te vogla qe duhet ti jepni rendesi te madhe sepse jeni ju ajo qe po mendoni te kaloni jeten me te.

Ai nuk ju pyet per endrrat tuaja - Perseri ... neqoftese ai nuk ju pyet juve per endrrat e tua ai ende nuk po e mendon jeten e tij te lidhur me ju. Dikush qe i intereson martesa duhet te jete i interesuar edhe per te ardhmen tuaj mbase nuk e ben ngaqe nuk e ndjen veten te ajo e ardhme.

Ai nuk perballet me konfliktet mire - Maredheniet kerkojne durim te madh dhe gjithmone ka konflikte. A ti shpjegon ai problemet e tij me ju , apo thjesht i tejkalon ato?

Ai i shmanget familjes suaj - Nese ai nuk deshiron te takohet me familjen tuaj , ka shume mundesi qe ai ata nuk i shef si pjese e familjes se tij.

Ai nuk ben shpenzime te medhaja - Marrim nje shembull sikur ju jeni duke jetuar se bashku dhe "shtepise" tuaj i duhen disa mjete si nje guzhine dhe disa gjera te vogla. A nguron ai ti blej ato dhe arsyetojeni vete pse nguron. A ka frike se ai nuk do ti zoteroj ato per nje kohe te gjate?

Ai nuk i pelqen miqte tuaj - Kur ai ju pranon juve llogjikisht qe i duhet te pranoj dhe njerezit qe juve ju rrethojne sic jane miqte tuaj. Eshte normale qe njerezit kane tipe te ndryshme dhe nuk perputhen por te pakten nje perpjekje do ja vlente.

Ai ben shaka me lidhjen tuaj ne sy te miqve te tij - Neqoftese ai ben shaka me ty te tepruara ne sy te miqve te tij atehere kjo nuk eshte nje shenje e mire.

Ai te kritikon gjithmone - A eshte ai nje person qe ju kritikon gjithmone qofte edhe per gjera te vogla? Neqoftese ai nuk ka deshire qofte edhe disa gjera te vogla atehere imagjinojeni per gjera me te medhaja.

Neqoftese mbi 7 prej ketyre fakteve ndodhin me ju mendojeni edhe njehere a eshte ai gati per martese

Burimi : http://luleshtrydhe.com/marredhenie/...e-shenjat.html
    Adresat e faqeve personale mund ti vendosni ne profil por jo ne firm. Stafi i Forumit

i/e regjistruar Maska e Marya
    Anėtarėsuar
    10-05-2009
    Postime
    4,665

Pėr: Ai nuk eshte gati per martese - Shenjat

thjesht nuk eshte per ty ,martesa as qe nuk behet fjale
    Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo

Ha ha ha...
    Une jam diku tek te 30-35 dhe fatmiresisht duke jetuar jashte, kam patur goxha femra, krahasuar me ata qe jane ne Shqiperi. Por pavaresisht kesaj, vetem me njeren jam bere gati te vendos nje lidhje serioze.
    gjithe te tjerat ishin tejet te indoktrinuara me njefare propagande budallallepsese qe kerkonte nje shtypje te natyres se mashkullit. Njera me kerkoi qe te depiloja kembet sepse nuki pelqenin meshkujt e padepiluar se kishte lexuar tek revista e saj e prefereuar se mashkulli i padepiluar eshte pak budalla.
    Nje tjeter e lash sepse me kerkoi te mos shikoja me futboll te dialave por te shkoja te debatoja per ekologjine e bicikletave me shoqkat dhe shoket e saj. Wtf, i thash?!
    Nje tjeter filloi te me thoshte se cfare duhej te vishja dhe cfare jo...
    Nje tjeter me kerkonte qe t'i beja nje premtim ku ti thoja se do sakrifikoja jeten time per jeten e saj... WTF WTF???! Jo mi goce i thash: une rri me ty per shkak te interesit tim. Sepse interesi im eshte te kem nje maredhenie me nje vajze te bukur, te shendetshme, te zgjuar, simpatike dhe qe mund hipotetikisht te jete nje nene e mire per femijet (i thash se doja mbi tre femije)... Dhe nga ana tjeter, i thash, ti ke interesin tend. Sa kohe interesat tona perputhen, qendrojme bashke... Kur ti te fillosh te me cash daullet e veshit me kerkesa absurde, interesi im tek ty bie... dhe jo premtim qe nuk te bej por ta harrosh sot e perjete: dashuria si cdo gje tejeter eshte interes. Kush thote ndryshe eshte nje gjenjeshtar hipokrit!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    22-06-2014
    Postime
    67

Citim Postuar mė parė nga Bartolomeooo Lexo Postimin
    Ha ha ha...
    Une jam diku tek te 30-35 dhe fatmiresisht duke jetuar jashte, kam patur goxha femra, krahasuar me ata qe jane ne Shqiperi. Por pavaresisht kesaj, vetem me njeren jam bere gati te vendos nje lidhje serioze.
    gjithe te tjerat ishin tejet te indoktrinuara me njefare propagande budallallepsese qe kerkonte nje shtypje te natyres se mashkullit. Njera me kerkoi qe te depiloja kembet sepse nuki pelqenin meshkujt e padepiluar se kishte lexuar tek revista e saj e prefereuar se mashkulli i padepiluar eshte pak budalla.
    Nje tjeter e lash sepse me kerkoi te mos shikoja me futboll te dialave por te shkoja te debatoja per ekologjine e bicikletave me shoqkat dhe shoket e saj. Wtf, i thash?!
    Nje tjeter filloi te me thoshte se cfare duhej te vishja dhe cfare jo...
    Nje tjeter me kerkonte qe t'i beja nje premtim ku ti thoja se do sakrifikoja jeten time per jeten e saj... WTF WTF???! Jo mi goce i thash: une rri me ty per shkak te interesit tim. Sepse interesi im eshte te kem nje maredhenie me nje vajze te bukur, te shendetshme, te zgjuar, simpatike dhe qe mund hipotetikisht te jete nje nene e mire per femijet (i thash se doja mbi tre femije)... Dhe nga ana tjeter, i thash, ti ke interesin tend. Sa kohe interesat tona perputhen, qendrojme bashke... Kur ti te fillosh te me cash daullet e veshit me kerkesa absurde, interesi im tek ty bie... dhe jo premtim qe nuk te bej por ta harrosh sot e perjete: dashuria si cdo gje tejeter eshte interes. Kush thote ndryshe eshte nje gjenjeshtar hipokrit!
    me ty jam shoku, po problemi mund te jete se shumica e meshkujve bejne kot si kavaliera dhe duken sikur ofrojne pazar me te mire. Sinqeriteti sot kuptohet si dobesi qe nuk di me rrejt.

Citim Postuar mė parė nga diskoteka Lexo Postimin
    me ty jam shoku, po problemi mund te jete se shumica e meshkujve bejne kot si kavaliera dhe duken sikur ofrojne pazar me te mire. Sinqeriteti sot kuptohet si dobesi qe nuk di me rrejt.
    Po interesi pesonal e shpjegon edhe kete sjellje.
    Te sjellurit si kavalier eshte ne interesin e personit, jo sepse ai eshte dhe do te jete gjithnje kavalier, por sepse te sjellurit ashtu i ben femres te mendoje se ai do te jete gjithnje i kujdesshem ndaj nevojave te saja.
    Natyrisht qe ne shumicen e rasteve kjo sjellje eshte nje ngrehine per te shitur mallin e mashkullit. Qe dmth se mashkulli kerkon te shesi mallin e tij qe eshte ne shumicen e shoqerive, sigurimi i strehimit, i mbrojtjes dhe ushqimit. Keto detyra klasikisht i ka realizuar mashkulli. Nga ana tjeter mashkulli kerkon ne interes te tij, ate qe nuk ka: pra femren dhe sherbimet qe kjo i jep - gjithnje ne favor te lenies se trashegimise.

Qellimi i vetem i trashegimise, ai qe identifikohet ne cdo cift dhe qe eshte edhe themeli i nje lidhjeje, eshte lenia e nje trashegimie. Jo me kot, ciftet ku nje nga partneret nuk mund te beje femije nukduzojne gjate, dhe ndahen.

Femra, kete sjelljen e mashkullit si te kudesshem e vlereson pikerisht ne kete sens. Pra, a do te jete ky nje mashkull qe (pasi tia kem dhene... seksin, femijen)
    do te kujdeset, jo edhe aq per mua si femer, por per femijen? Pra do te jete i kujdesshem dhe njekohesisht i forte per te siguruar ato qe jane te nevojshme... per nje rritje normale te femijes deri sa ky te behet autosuficient?

Mund te duket arsyetim mizor, por kjo eshte e verteta... nese e shikon me pak sens kritik, nuk eshte ndonje gje edhe aq mizore. Eshte me se e natyrshme. Do te duhej te shqetesoheshim po mos te ishte keshtu.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    22-06-2014
    Postime
    67

mua me duket qe keto e hane sapunin per djathe se nuk e kuptojne dot psikologjine e cunave. Iu duket sikur nje mashkull qe kerkon hapur kenaqesi personale eshte i pa-moralshem, kurse nje qe ben kot sikur do sakrifikoje cdo gje per te, eshte burre i mire. Ne fakt me sa kam pare une, sipas ketyre standarteve, gjithe cunat pa perjashtim jane te "pa-moralshem". Ndoshta llogjika eshte me mire zgjidh nje qe shtiret sesa nje qe ta thote hapur ate qe s'te leverdis.

i/e regjistruar Maska e daniel00
    Anėtarėsuar
    05-06-2004
    Vendndodhja
    tr
    Postime
    2,836

Kafshet flasin per psikologji kafshe , se kafsha aq mendon

Do te thote se kane prekur fundin e felliqsive qe bejne .

Njerezit mund te flasin per ndjenja dhe familje .
    Ngjeshur me brezin e se vertetės,parzmoren e drejtėsisė,mburojėn e besimit dhe shpatėn e Frymės.

Question Edi Rama, kafshe apo njeri?

Citim Postuar mė parė nga daniel00 Lexo Postimin
    Kafshet flasin per psikologji kafshe , se kafsha aq mendon

Do te thote se kane prekur fundin e felliqsive qe bejne .

Njerezit mund te flasin per ndjenja dhe familje .

Po edhe njeriu kafshe eshte...
    Ja na shpjego pak, Edi Rama qe ka rrahur dhe torturuar gjithe ato femra, eshte kafshe apo njeri? Pra, me shkoqur, sot kemi kryeminister nje kafshe apo nje njeri?

Omelsin me krip Maska e Busy Girl
    Anėtarėsuar
    04-02-2012
    Vendndodhja
    Here and there I'm everywhere
    Postime
    4,491

ska nevoje per shume teori kuptohet kur nuk eshte gatii jo te martohet po as me dal per kafe
    "Mundohu te jesh i lumtur me ato qe ke dikush tjeter buzeqesh edhe pse ska asgje"

Ka nga ata qe e pine kafen ke shpia...

Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •