une mendoj se u merzit qe ishte vetem e tha te krijoj ca njerez qe te kem me cka te luaj
une mendoj se u merzit qe ishte vetem e tha te krijoj ca njerez qe te kem me cka te luaj
JO SEKS PARA MARTESE
Keni degjuar thenjen:" Too stupid to understand science? TRY RELIGION" .
![]()
Lumi ka ujin e paster ne burim
Kombi mbi te gjitha
Zoti,babai i Zotit,nena,gjyshi etj....pavresisht Emertimit qe mund ti vihet,per mua nje pyetje lind,nga vime e ku do shkojme???
Te gjithe ata qe flasin ne emer te zotit,ne fund ne nje pike vijne verdalle ne fund,Nuk japin dot shpjegim mbi dicka qe e kane mesuar e ngulitur mekanikisht ne tru.
Per mua Zoti........thjesht Energji - ose Energji +.
Pershendetje ,
Un jam agnostik , por nuk parashtroj kesi lloj pyetjesh asesi sepse me duken shume amatoreske.
Por nese ke deshire do te pergjigjem me ane te mendimeve te mia , dhe jo duke u bazuar ne libra fetar , vetem se duhet te me premtosh qe do te mundohesh ti kuptosh !
Kalo mire .
Pyetja ishte per njerezit qe besojne ne gogolin, kurse ti je i lire te thuash mendimin tend.
Lumi ka ujin e paster ne burim
Kombi mbi te gjitha
Zoti nuk bente asgje, dmth shumepak sepse shumicen e krimeve e benin engjejt me njeri tjetrin, por nese do e luftojne nje dite, therorine e papare do ta beje vetem Ai.
Zoti eshte qen i tmerrshem Azie, ne forme derri te eger dhe nuk ka arsye. Ai gerhiste eger edhe kur dremiste ndersa alienet hyne ne Azi apo token e tyre te mallkuar. Kurse per ate besim Adamesh kafshet apo lindoret nuk dine dhe nuk munden asgje, vetem te besojne ne tym djajsh(budallenj pa fuqi kunder Tij qe nuk dime asgje)
Zoti ka qenė duke pirė njė vodka nė Maldive.
U mėrzit e krijoii burrin.
Mbasi e pa se burrat nuk po vdisnin,krijoi gratė
Krijoni Kontakt