Shi shi kjo dmth kto dit qe ke humb paske ushtru profesionin e dyte eeee??? nqfs ka njiri nerva me ma shpjegu cdmth flirt, dhe sa paguhesh do ja dija per nder.![]()
Shi shi kjo dmth kto dit qe ke humb paske ushtru profesionin e dyte eeee??? nqfs ka njiri nerva me ma shpjegu cdmth flirt, dhe sa paguhesh do ja dija per nder.![]()
It`s not that you can`t ...It`s that you won`t .
une se di per vete I lodhur jam ne kete fushe
O der Bardh punoj per te miren e kombit
Jo keto dite kam qene e zene ne punen me pagese se kto flirtet po na ngrohin por nuk te paguajne faturat lol
Tani une kam kohe mjaft te ta shpjegoj por problemi eshte se kam frike se ma dredh pastaj![]()
Shi si justifikohet ...uaaaaaaa!!!!!! Ku ka lind ai bir babe tnderhyj ne dashurin ton moj ? Ma meso shpejt mos ja kerkoj HOTIT .. P.s. Etno ti i lodh ee?? Sbesoj
![]()
Jo ai biri ska Lind akoma ne Fakt dyshoj ne egzistencen e tij permanent lol
Po ku di gje une Jane ca qe bejne "gili vili" ketu kam filluar te frikesohem nga konkurenca![]()
Lulke (17-02-2015)
Nuk flirtoj une ...jam nga ata edhe po pa penalti te paster nuk e gjuaj ..Nuk me pelqen ti flirtoj me femrat e huaja se te qellon ndonje i dashur me musteqe pastaj duhet te kerkoj azil politik ne France
Gjaku lahet me Gjak
Hahahaha ju te dy me shkrit omg , pse kaq keq qenka ta ushtrosh kte lloj profesioni ?! Po pres dhe ca e do marr nje vendim .![]()
Keq se te qellon ndonje i dashur ose prind me musteqe si te Isa Boletinit pastaj ste kryen pune as azili duhesh te rrish rehat se te pin e zeza kendej nga ne..
Gjaku lahet me Gjak
Hahahahahah Lulke Vdiqa
Amon mos I trego ktij qe jam burre
Per mustaqe tregoj lol
Krijoni Kontakt