Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 10
    i/e regjistruar Maska e Ceni-1
    Anëtarësuar
    18-10-2012
    Vendndodhja
    Kosove
    Postime
    832

Statistikat e vetëvrasjeve të besimtarëve(muslimanëve) dhe jobesimtarëve në Botë

Statistikat e vetëvrasjeve të besimtarëve(muslimanëve) dhe jobesimtarëve në Botë

Statistikat e vetëvrasjeve që ndodhin nga njerez me besime dhe bindje të ndryshme ne botë. Siç mund të shiheni krahasimi bëhet mes :
    -Budistve
    -Krishterve
    -Hinduistve
    -Muslimanve
    -Ateisteve
    "Çuditerisht" njerëzit qe ndjekin ISLAMIN paraqiten më të lumtur nga ateistet, Krishteret dhe te tjerve. Sekreti jonë (i Muslimaneve) është per arsye se ne e ndjekim këshillën e Zotit Madhështorë i cili na ka përgëzuar dhe motivuar per një jetë te lumtur dhe ne rehati, duke na theksuar 2 herë se :
    “Me të vërtetë, pas vështirësisë - vjen lehtësimi! Me të vërtetë, pas vështirësisë - vjen lehtësimi!” (Inshirah, 5-6)
    Dhe poashtu Allahu xh.sh na tregon se :
    ”Ne do t’ju sprovojmë me ndonjë frikë, me uri, me ndonjë humbje nga pasuria, nga jeta e edhe nga frytet, po ti jepu myzhde durimtarëve!” (El-Bekare 155)
    Gjithashtu thotë: “O ju që keni besuar, kërkoni ndihmë me durim e me të falur, se vërtet Allahu është me durimtarët!” (El-Bekare 153)
    ELHMDULILAH PER ISLAMIN TONË!
    https://iasp.info/pdf/papers/Bertolote.pdf
    “Fe e vetme (e pranuar) tek Allahu është Islami” (Ali Imran, 19).

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745

Për: Statistikat e vetëvrasjeve të besimtarëve(muslimanëve) dhe jobesimtarëve në Botë

Citim Postuar më parë nga Ceni-1 Lexo Postimin

Statistikat e vetëvrasjeve që ndodhin nga njerez me besime dhe bindje të ndryshme ne botë. Siç mund të shiheni krahasimi bëhet mes :
    -Budistve
    -Krishterve
    -Hinduistve
    -Muslimanve
    -Ateisteve
    "Çuditerisht" njerëzit qe ndjekin ISLAMIN paraqiten më të lumtur nga ateistet, Krishteret dhe te tjerve. Sekreti jonë (i Muslimaneve) është per arsye se ne e ndjekim këshillën e Zotit Madhështorë i cili na ka përgëzuar dhe motivuar per një jetë te lumtur dhe ne rehati, duke na theksuar 2 herë se :
    “Me të vërtetë, pas vështirësisë - vjen lehtësimi! Me të vërtetë, pas vështirësisë - vjen lehtësimi!” (Inshirah, 5-6)
    Dhe poashtu Allahu xh.sh na tregon se :
    ”Ne do t’ju sprovojmë me ndonjë frikë, me uri, me ndonjë humbje nga pasuria, nga jeta e edhe nga frytet, po ti jepu myzhde durimtarëve!” (El-Bekare 155)
    Gjithashtu thotë: “O ju që keni besuar, kërkoni ndihmë me durim e me të falur, se vërtet Allahu është me durimtarët!” (El-Bekare 153)
    ELHMDULILAH PER ISLAMIN TONË!
    https://iasp.info/pdf/papers/Bertolote.pdf
    Njerezit e bardhe ,te pasur ,te shkolluar ,te urbanizuar etj kane % me te larte te vetevrasjes ne krahasim me te tjeret ..kjo s'do thote qe "celsi" i lumturise eshte te jesh jo i bardh ,i varfer ,katunar i pashkolluar etj etj ..

Perkundrazi ,ja nje list me vendet me te lumtura ne bote ,qe per cudine tende kryesojne vendet me pak religjiose dhe ne top 10 nuk eshte asnje vend musliman :
    http://wallstcheatsheet.com/life/top...tml/?a=viewall
    Ndryshuar për herë të fundit nga ane : 06-06-2014 më 06:12
    There is a special place in hell for women who don't help other women.
    Madeleine Albright

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386

Për: Statistikat e vetëvrasjeve të besimtarëve(muslimanëve) dhe jobesimtarëve në Botë

Ceni ofrona statistikat e besimtareve kamikaze myslimane dhe te feve te tjera ne krejt boten. Ka me te dal 999.0 me 0.001.
    Per kete ju them une njerezve si ti se e keni propaganden e shkive, ne njeren ane te masakrojne e te dhunojne grate e vajzat, e ne tjetren ane aktrojne se jane per paqe.

Per kete kete forum e quaj forum anti shqiptar dhe anti Biblik sepse ketu ka vetem shpifje dhe propagande e asgje tjeter. Temen ku dokumentohen krimet e bera nga fetaret dhe feja islame e fshini ndersa lejoni propagande qe nuk i sherben askujt perpos genjeshtres.

http://botasot.info/bota/305457/tali...tin-e-karacit/

Talibanët e Pakistanit e kanë marr përsipër përgjegjësinë për sulmin në aeroportin e Karaçit ku u vranë 28 persona.
    Militantët e armatosur me pushkë, granata dhe raketa hedhës e kanë sulmuar terminalin e aeroportit të Karaçit më 8 qershor.
    Disa prej sulmuesve kanë pasur të veshur uniformën e forcave të sigurisë.
    Ushtria ka thënë se të 10 sulmuesit janë vrarë.
    Në mesin e të vdekurve përfshihen edhe tetë roje të sigurisë së aeroportit dhe katër punonjës të agjencisë ajrore të shtetit të Pakistanit.
    26 persona të tjerë janë plagosur.
    Në një bisedë telefonike me Radion Evropa e Lirë, një përfaqëues i talibanëve ka thënë se sulmi është hakmarrje për vrasjen e liderit të tyre, Hakimullah Masud nga aeroplanet pa ekuipazh, vitin e kaluar.

Keto vrasje behen nga njerez qe praktikojne islam, por ju doni te ua shitni shqiptareve se keto po i bejne te krishteret, dhe se kjo eshte vetem propagande 'kishtare'. Ptu propaganden e milloshit jau psh...

Anëtarësuar
    18-10-2012
    Vendndodhja
    Kosove
    Postime
    832

oj ane kush eshte i lumture po tregojne statistikat e vetevrasjeve . Statistikat po tregojne se muslimanet jane me te lumture ! Lumturia nuk lidhet me prodhimtarin dhe industrializimin e vendeve , por lumturia lidhet me gjendjen e mbrendeshme shpirterore .

Nuk e di , pse ti qe e man veten si ateiste dhe ky larte qe eshte i perzier i mohoni keto statistika ?! Studimet qe behen nga faktet dhe argumentet nuk guxon askush ti mohoj . Keto i mohojne vetem ata te cilet kane zgjedhure rrugen e humbjes !

Ti larte askush spo i mohon vrasjet e kamikazeve qe po i quan ti , por ti cka ke ne ate krye qe spron fjalen e drejte , studimin e drejte , argumentin e provuar dhe te deshmuar . Rastet e vrasjeve ne gjendje lufte ne ato vende eshte ceshtje ne vete . Ketu kemi te bejme me vetevrasjete njerzve te cilet nuk besojne ne Zot fare , dhe njerez te cilet jane besimtare ne idhuj dhe statuja apo ne ideologji pagane te cilet jetojne ne paqe duke i shijuar te gjitha te mirat e dynjas , por prap se prap e vrasin veten nga mungesa e gjendjes shpirterore te lige qe kane ! Pse e bejne kete jobesimtaret(jomuslimanet) arsyeja eshte me se e qarte ,sepse njeriu kur eshte afer me Zotin dhe kur e njeh Zotin e tij asnjehere nuk e vret veten , por ceshtjen e tij ja dorezon Zotit . E kete gje me fakte dhe argumente ne baze te ketij studimi e bejne me se miri muslimanet sepse vetem Islami eshte feja e vertete dhe qe i sjell paqe dhe lumturi muslimaneve te cilet e kane kuptuar drejte Islamin .
    Ndryshuar për herë të fundit nga Ceni-1 : 10-06-2014 më 08:17

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745

oj ane kush eshte i lumture po tregojne statistikat e vetevrasjeve . Statistikat po tregojne se muslimanet jane me te lumture ! Lumturia nuk lidhet me prodhimtarin dhe industrializimin e vendeve , por lumturia lidhet me gjendjen e mbrendeshme shpirterore .

Nuk e di , pse ti qe e man veten si ateiste dhe ky larte qe eshte i perzier i mohoni keto statistika ?! Studimet qe behen nga faktet dhe argumentet nuk guxon askush ti mohoj . Keto i mohojne vetem ata te cilet kane zgjedhure rrugen e humbjes !

Ti larte askush spo i mohon vrasjet e kamikazeve qe po i quan ti , por ti cka ke ne ate krye qe spron fjalen e drejte , studimin e drejte , argumentin e provuar dhe te deshmuar . Rastet e vrasjeve ne gjendje lufte ne ato vende eshte ceshtje ne vete . Ketu kemi te bejme me vetevrasjete njerzve te cilet nuk besojne ne Zot fare , dhe njerez te cilet jane besimtare ne idhuj dhe statuja apo ne ideologji pagane te cilet jetojne ne paqe duke i shijuar te gjitha te mirat e dynjas , por prap se prap e vrasin veten nga mungesa e gjendjes shpirterore te lige qe kane ! Pse e bejne kete jobesimtaret(jomuslimanet) arsyeja eshte me se e qarte ,sepse njeriu kur eshte afer me Zotin dhe kur e njeh Zotin e tij asnjehere nuk e vret veten , por ceshtjen e tij ja dorezon Zotit . E kete gje me fakte dhe argumente ne baze te ketij studimi e bejne me se miri muslimanet sepse vetem Islami eshte feja e vertete dhe qe i sjell paqe dhe lumturi muslimaneve te cilet e kane kuptuar drejte Islamin .
    Cilat studime o Cen ..une te solla linkun ku ne 10 vendet me te lumtura ne bote nuk figuron asnje vend me shumice muslimane..c'do tjeter ..te them ate qe deshiron te degjosh?!!
    Cen ,te rrim shtremt e te flasim drejte ,ska fukara te lumtur!
    Madeleine Albright

Anëtarësuar
    18-10-2012
    Vendndodhja
    Kosove
    Postime
    832

Citim Postuar më parë nga ane Lexo Postimin
    Cilat studime o Cen ..une te solla linkun ku ne 10 vendet me te lumtura ne bote nuk figuron asnje vend me shumice muslimane..c'do tjeter ..te them ate qe deshiron te degjosh?!!
    Lumturia nuk gjendet tek bukuria dhe paraja oj ane ! Lumturia gjendet tek ata njerez te cilet edhe pse te varfer nuk bejne vetevrasje . Statistikat thone qe muslimanet jane me te lumturit simbas ketij kendi . Per shembull , une ane jam i varfer , rrogen e kam shume te vogel , edhe pse ma vanon punedhenesi me jave rrogen ! Por prap jam i lumture ane ! Pse jam i lumtur ? Jo pse kam rroge te mire dhe pune te mire , por jam i lumture sepse besoj ne ALLAH dhe jam i lumture se Ai ma ka mundesuar ta njohe Ate dhe Ligjin e Tij . Ai e ka bere ligje qe te krijohemi ne kete dynja ne menyre qe ta njohim Fuqin dhe Madherin e Tij (ky eshte qellimi i krijimit tone). Dhe une Zotin Elhamdulilah(falenderimi dhe madherimi i takon vetem Atij) e kam njohure me ndihmen e Tij . Dhe kjo me bene te lumture dhe besoj fuqishem se do te vjen dita qe per falenderimet(namazin dhe veprat e tjera te mira ) dhe sabrin tone Zoti do te na shperblej Zoti na meshirofte . Nese njeriu bene saber(durim) ndaj sprovave te ndryshme te jetes duke e besuar Allahun eshte deshmimi me i mire i vertetimit te besimit tek besimtari . Ai i cili nuk beson nuk bene saber , ai i cili e vrete veten nuk eshte besimtare . Dhe edhe njehere po e perseris simbas studimit larte qe e kam postu , muslimanet jane besimtaret me te perkushtuar dhe qe e besojne me bindje me te plote Zotin e madheruar . Dhe prandaj jane me te lumture .
    Ndryshuar për herë të fundit nga Ceni-1 : 11-06-2014 më 01:52

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745

Lumturia nuk gjendet tek bukuria dhe paraja oj ane ! Lumturia gjendet tek ata njerez te cilet edhe pse te varfer nuk bejne vetevrasje . Statistikat thone qe muslimanet jane me te lumturit simbas ketij kendi . Per shembull , une ane jam i varfer , rrogen e kam shume te vogel , edhe pse ma vanon punedhenesi me jave rrogen ! Por prap jam i lumture ane ! Pse jam i lumtur ? Jo pse kam rroge te mire dhe pune te mire , por jam i lumture sepse besoj ne ALLAH dhe jam i lumture se Ai ma ka mundesuar ta njohe Ate dhe Ligjin e Tij . Ai e ka bere ligje qe te krijohemi ne kete dynja ne menyre qe ta njohim Fuqin dhe Madherin e Tij (ky eshte qellimi i krijimit tone). Dhe une Zotin Elhamdulilah(falenderimi dhe madherimi i takon vetem Atij) e kam njohure me ndihmen e Tij . Dhe kjo me bene te lumture dhe besoj fuqishem se do te vjen dita qe per falenderimet(namazin dhe veprat e tjera te mira ) dhe sabrin tone Zoti do te na shperblej Zoti na meshirofte . Nese njeriu bene saber(durim) ndaj sprovave te ndryshme te jetes duke e besuar Allahun eshte deshmimi me i mire i vertetimit te besimit tek besimtari . Ai i cili nuk beson nuk bene saber , ai i cili e vrete veten nuk eshte besimtare . Dhe edhe njehere po e perseris simbas studimit larte qe e kam postu , muslimanet jane besimtaret me te perkushtuar dhe qe e besojne me bindje me te plote Zotin e madheruar . Dhe prandaj jane me te lumture .
    O Cen ,ti je nen efektin e "droges" edhe te droguarit nga drogerat e ndryshme gjate marrjes se dozes jane te lumtur

Paraja ,domosdoshmerisht s'te ben te lumtur por cdo i lumtur eshte edhe i pasur !
    Madeleine Albright

Updating.... Maska e Wordless
    Anëtarësuar
    19-06-2002
    Vendndodhja
    Undercover
    Postime
    3,154

Citim Postuar më parë nga ane Lexo Postimin
    Ç'ja fut katundit edhe ti ... Vietnami, Kolumbia , Costa Rica dhe El Salvador vënde të lumtura lol . Artikulli thotë : Vietnamese citizens appreciate what they have, leading to a high satisfaction level. Që dmth ata mund të jenë të lumtur ashtu siç ishim ne në kohë të monizmit

p.s

Tre vëndet latine janë më keq se ato Arabe për sa i përket Supersticionit Kështu që ka mundësi të jenë të lumtur se i pret një parajsë me trandafila andej matanë
    Ky shtet është ky që është sepse qytetarët tanë janë këta që janë !

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745

Wordless;3745322]Ç'ja fut katundit edhe ti
    ..
    Thuaja atyre qe kane bere keto statistika ..

Vietnami, Kolumbia , Costa Rica dhe El Salvador vënde të lumtura lol . Artikulli thotë : Vietnamese citizens appreciate what they have, leading to a high satisfaction level. Që dmth ata mund të jenë të lumtur ashtu siç ishim ne në kohë të monizmit
    Po te lumtur ishit edhe ju apo me sakte ,mendonit se jeni te lumtur ,Enver Hoxha pa perkrahjen e popullit s'do arrinte kurre te qeveriste per 40 vite ,ska shance!

Tre vëndet latine janë më keq se ato Arabe për sa i përket Supersticionit Kështu që ka mundësi të jenë të lumtur se i pret një parajsë me trandafila andej matanë
    [/QUOTE]
    Te dy palet jane te droguara vetem dallojne llojerat e drogave
    Madeleine Albright

Shqiperia eshte Evrope Maska e iliria e para
    Anëtarësuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Cunami ne Indonezi zgjati per disa minuta, kurse ne trojet tona 500 vjet.
    Postime
    4,907

Nje detaj i vogel ju ka ikur ketu. Kure ben vetvrasje nje musliman ( i devotshem si Ceni), ai/ajo mesatarisht i vret edhe 50 tjere ( per xhenet).
    Lumi ka ujin e paster ne burim

Kombi mbi te gjitha

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •