mmmm vertet po ka ekspres shpiaaaa po ska pastaj kafe manulae me dor pastaj turke dmth![]()
mmmm vertet po ka ekspres shpiaaaa po ska pastaj kafe manulae me dor pastaj turke dmth![]()
"Mundohu te jesh i lumtur me ato qe ke dikush tjeter buzeqesh edhe pse ska asgje"
Ka nga ata qe nuk pine fare kafe...
po nrm kafe i thencin pijne bravo pjeshke psh
"Mundohu te jesh i lumtur me ato qe ke dikush tjeter buzeqesh edhe pse ska asgje"
Sigurisht...
kafshet nuk flasin per psikologji, e di se qeni im nuk e ka zene ndonjehere ne goje psikologjine, vetem lef kur bie dera. Po edhe ai ben si i dashur e i mire kur i hahet ndonje gje...pastaj sa i prek pak interesin, hop nxjerr dhembet...
Ato pika me lart, per mua, nuk kane te bejne me faktin jane gati apo jo, se i bie qe trecereku i meshkujve te mos jene kurre gati. Nese i ka ne fillim do i kete gjithmone. Nuk ndryshojne as me rritjen ne moshe e as me martese.
-Nje mashkull qe kritikon do kritikoje gjithmone.
-Shpenzimet e medhaja nuk tregojne qe nje mashkull eshte gati apo jo. Ca meshkuj jane shume cheap dhe ashtu vdesin. Dhe te tjere qe i harxhojne leket pa hesap. Te dish te besh ekonomi me lekun eshte shme e rendesishme.
-Meshkujt ne pergjithesi do gjejne dicka qe s'shkon te shoqeria e gruas.
-Nuk perballon mire konfliktet, shte i paduruar -kane te bejne me karakterin e tij. S'ka per te ndryshuar tere jeten.
...
E njejta gje per piket e tjera.
Feelings change - memories don't.
Ti qenke amerikanizuar.Se keta ketej keshtu e bejne ;secili me leket e veta. Jo te gjithe por eshte dicka qe e ndesh shpesh. A do te leje gruaja per kete gje? Nuk mund t'i pergjigjem. Varet si ikeni krijuar marredheniet.
Njoh nje familje shqiptare nga Tirana qe cdo gje e ndajne. Atae benin se ja ngjisnin njeri-tjetrit fajin, jo i harxhon ti leket e jo une. Perfundimi: rane ne ujdi qe njeri te paguaje kete dhe ate e tjetri te tjerat.
Ti pse e ben dicka te tille?
Une kur ulem me burrin vertet e le burin te paguaje, por leket merren nga nje account i perbashket keshtuqe nuk mendoj se po e paguan burri kafen, por te dy bashke.
Feelings change - memories don't.
une kete punen e pageses vec ne cift asnjehere s'kam per ta kuptuar... eshte dicka bezdisese sa here e ve re te te tjeret...une kur rri me nje person, do te thote qe e dua dhe i jap shpirtin, e jo me leket qe nuk vlejne asgje...
e do se ke vendosur ta duash; ai te eshte dukur personi qe te jep me shume materialisht dhe emocionalisht. Nuk bie ne dashuri Kim Kardashian me ndonje lypes...prape matematike eshte. Prandaj mashkulli mundohet si e si te manipuloje matematiken e femres duke u hequr si i pasur, i zgjuar, popullor, i forte, intelektual etj. Prandaj gjithe fshataret sa vene dy leke blene makine te shtrenjte; e nuhatin se cfare nevojitet edhe pse nuk kane shkolle.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga diskoteka : 26-06-2014 mė 15:11
Krijoni Kontakt