Close
Faqja 2 prej 8 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 71
    i/e regjistruar Maska e EXODUS
    Anëtarësuar
    15-06-2003
    Vendndodhja
    Intravenous..
    Postime
    1,667

Për: Qeveria e Rilindjes: Të skedohen gjithë celularët, gjobë 10 mijë lekë kush vonoh

Jam kurioz te di, sa % real eshte tregu i zi i celulareve ne Shqiperi?? 95 apo 95.49%?

Citim Postuar më parë nga Albo Lexo Postimin
    Shume pak 100,000 leke gjobe. Do ishte me mire ta benit 1 milion.

Albo
    10,000 te vjetra shoku Kryetar.
    ..................................

S'ka asgje te keqe ketu! kontrabanda e kesaj industrie se bashku me palaçot qe e drejtojne, do marrin goditjen qe meritojne.
    Sali PD-ja, paskesh qene shume, shume larg ne kete drejtim! (ose, ose perfitonte...)

Shpirt Shqiptari Maska e Albo
    Anëtarësuar
    16-04-2002
    Vendndodhja
    Philadelphia
    Postime
    32,995
    Postimet në Bllog
    22

Për: Qeveria e Rilindjes: Të skedohen gjithë celularët, gjobë 10 mijë lekë kush vonoh

Citim Postuar më parë nga EXODUS Lexo Postimin
    Jam kurioz te di, sa % real eshte tregu i zi i celulareve ne Shqiperi?? 95 apo 95.49%?

S'ka asgje te keqe ketu! kontrabanda e kesaj industrie se bashku me palaçot qe e drejtojne, do marrin goditjen qe meritojne.
    Sali PD-ja, paskesh qene shume, shume larg ne kete drejtim! (ose, ose perfitonte...)
    Domethene, 2.9 milion shqiptaret, duhet te penalizohen qe te paguajne gjoba te tilla vetem e vetem, se nje grusht kriminelesh, qe merren me hedhje ne ere makinash me tritol te komanduar me celulare? Si thua ti Exodus, ai krimineli qe merret me keto pislleqe, do ta regjistroje celularin e tij apo do i shkoje ndonjehere ne mend qe te paguaje gjoben? Po frike do kete ai krimineli qe vret njerezit kundrejt pagesat nga rregullat e tilla te Qeverise se Rilindjes?

Qeverine ne prandaj e kemi, qe te na shtrengoje qe te paguajme sa me shume taksa, dhe te na e beje jeten sa me te veshtire. Se ne qytetaret punojme per Qeverine, e jo Qeveria per ne!

Kur do levizi shoku Rama ne Vilen e Enver Hoxhes ne Bllok dhe kur do ta rrethojme Bllokun prape me ushtare si ne kohen e xhaxhit?

Albo

3. Anetarët më poshtë kanë falenderuar Albo për postimin:

i/e regjistruar Maska e EXODUS
    Anëtarësuar
    15-06-2003
    Vendndodhja
    Intravenous..
    Postime
    1,667

Albo, ju nuk kerkoni(s'ju intereson ç'eshte e drejta) shtet Ligjor, ju kerkoni/qani "Han Babunin" e Doktorit. Ajo kohe sa vjen e perendon, ju vazhdoni te ndjeni nostalgji......

O njeri i zgjuar, si lidhet kjo ceshtje me kontrabanden?

Keto mendimet e ketij exodus, jane si ato te "njerzve inteligjente" qe mbeshtesin komunizmin.
    Eshte njelloj sikur te te thone hajde behu skllav, si tek ai filmi Matrix, se ashtu do te kesh siguri 100%. Ja ky eshte niveli i ketyre mbeshtesve te Rames...!

Citim Postuar më parë nga Meriamun Lexo Postimin
    Bartolemeo, në fakt regjistrimi i kodit IMEI nuk ka për qëllim cënimin e privacisë në vetvete por mbrojtjen e individit në rast vjedhje apo humbje të aparaturës. Pasi regjistrohet aparatura në rast vjedhje mund të bëhet shumë lehtë bllokimi i saj dhe lokalizimi gjithashtu. Shumë shtete moderne nuk e kanë vënë si kusht këtë sepse ka disa mënyra tjera që mund të mbrohet qytetari. Madje ka programe të cilat janë me pagesë dhe japin shërbimin e sigurisë në rastet e duhura. Pra e kanë lënë në dorën e njerëzve, nëse duan ta blejnë mund që ta blejnë dhe ta kenë si shërbim.
    Është njëlloj sikur qeveria e rilindjes të nxjerrë një ligj që kush nuk instalon antivirus për kompjuterin nuk do e ketë të mundur të lidhet me internet nëse nuk paguan një shumë të caktuar.

Këto janë metoda për të mbledhur taksa aq origjinale dhe me efikasitet të sigurtë. Numri i aparaturave telefonike është shumë i madh, ka edhe njerëz që kanë nga dy-tre telefona, kshuqë askush nuk do kursejë 5 mijë lek dhe nga ana tjetër t'i bllokohet telefoni dhe për ta hapur të paguaj 100 mijë lek. Pra të gjithë me hir apo me pahir do e paguajnë 5 mijë lekshin.
    Ok.

Por lidhet edhe me tendencen per te patur nen kontroll, jo edhe aq aktivitetin telefonik, sesa nr e telefonave qe zoteron nje x person. Neser do vine dhe do thone se, per arsye sigurie mund te perdoresh vetem telefonat e miratuar nga Qeveria, ose se per te patur nje siguri te mire publike, nuk mund te besh me thirrje anonime... etj.

Shpirt Shqiptari Maska e Albo
    Anëtarësuar
    16-04-2002
    Vendndodhja
    Philadelphia
    Postime
    32,995
    Postimet në Bllog
    22

Albo, ju nuk kerkoni(s'ju intereson ç'eshte e drejta) shtet Ligjor, ju kerkoni/qani "Han Babunin" e Doktorit. Ajo kohe sa vjen e perendon, ju vazhdoni te ndjeni nostalgji......
    Ke te drejte. Ne emer te "shtetit ligjor", une them qe Qeveria e Rilindjes, te nxjerri edhe nje ligj, ku cdo shqiptar te raportoje me cfare emri eshte regjistruar ne Forumin Shqiptar apo ne Facebook. Dhe kush nuk e deklaron, te gjobitet ose futet ne burg.

Shteti ligjor keshtu vendoset, kur shteti i ka nen kontroll e diktat te plote gjithe qytetaret e vete.

Jo me xhan, po ishim mire nen komunizem, e dinte Partia dhe Pushteti Popullor se cfare bente e mendonte cdo shqiptar. Cdo shqiptar kish dosje ne Sigurimin e Shtetit e te gjithe ne spiunonim njeri-tjetrin. Po kish lezet, rregull e qetesi, askush nuk e hapte gojen pervec Partise dhe shokut Enver. Ne shqiptaret vetem degjonim e duartokrisnim.

Albo

Meqe po flisnim per pergjimet pak me lart

Cops Need A Warrant To Search Your Phone, Rules Supreme Court/

i/e regjistruar Maska e xhori
    Anëtarësuar
    25-12-2006
    Vendndodhja
    MARCHE
    Postime
    1,518

Citim Postuar më parë nga Albo Lexo Postimin
    Shume pak 100,000 leke gjobe. Do ishte me mire ta benit 1 milion.

Albo
    o shoku albo ti ne amerik e ke me imei te regjistruar celin tend ashtu si e ka gjithe bota qe ka ligje dhe shtet, ne tani po fillojme te bejme shtet albania se deri tani ishim albanistan e te vendosim ligje
    imei eshte i detyruar kot nuk e ka vene frengu
    jeshét prèmè ne aliarèm
    jeshèm more jeshèm
    po drita skeshèm

Citim Postuar më parë nga xhori Lexo Postimin
    o shoku albo ti ne amerik e ke me imei te regjistruar celin tend ashtu si e ka gjithe bota qe ka ligje dhe shtet, ne tani po fillojme te bejme shtet albania se deri tani ishim albanistan e te vendosim ligje
    imei eshte i detyruar kot nuk e ka vene frengu
    Se di nese regjistrohet gjithmone. Kur ben kontrate 1-2 vjecare besoj se je idetyruar ta regjistrosh po se di mire nese je i detyruar ta besh kur merr celular qe e pagun cdo muaj

Faqja 2 prej 8 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Fjalët Kyçe për Temën

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •