Eshte greku Janullatos qe ka nderhyre ne jeten e shqiptarve.
Eshte greku Janullatos qe ka futur hunden e tije te flliqur ne kushtetuten Shqiptare.(ishte antar i perpilimit te kushtetutes,kur dihet qe akoma s'eshte shtetas shqiptar)
Eshte greku Janullatos, qe ka futur ne Shqiperi nen petkun e fetarit , prifterinj greke, qe jane kapur duke bere propagande e shperndare harta te vorjo-epirit.
Eshte greku Janullatos qe si "Kriepeshkop i shqiptarve"ka heshtur, kur qarqe shoviniste greke, kan folur dhe kan futur hundet ne punet e Kishes Ortodokse Shqiptare.
Eshte greku Janullatos ai qe po greqizone Jugun e Shqiprise me politiken e tije grekofile.
Grekun Janullatos nuk e duan gjith Ortodoksit Shqipytare, por nje pjese e tyre.( ose me qarte vorjo-epirotet dhe disa mercenare)
Greku Janullatos nuk ka meshuar asnje here ne Kishat Shqiptare te U.S.A.,per te vetmin arsye se asnjeri nuk e pranone per "krye -peshkop".....etj...etj...etj....Pra; arsyet jane te shumta e te pa fundme.
Tani: Te gjith ju qe po thoni se ne po futim hundet ne punet e Ortodoksise Shqiptare ...jane akuza te pa baza dhe jo reale.
Asnjeri deri tani nuk ka share Ortodoksit Shqiptare ose fene e tyre.Asnjeri deri tani nuk ka thene genjeshtra ose shpifje ne adrese te Ortodoksve .....etj...etj...
Ju me keto qe thoni mundoheni ti shmangeni objektit te temes, qe ne kete raste eshte GREKU JANULLATOS dhe grekrit e tjere qe e rrethojne, dhe puna etyre ne dem te shqiprise.
Asnjeri deri tani nuk e ka vene ne dyshim patriotizmin e ORTODOKSVE SHQIPTARE. (ka provokuar dhe ka vene ne dyshim Albua, me nje teme qe ka hapur para disa kohesh se-"Te krishteret jane me parijote se Muslimanet")
Tani Albo:Po deshe rregulloje gojen kur flete per mua,dhe mundohu ti prmbahesh fjalve dhe fakteve qe une te kam dhene,dhe jo te me tregoshe brockulla.Jo per ndonje gje por ti e di qe une smund te ri pa te te kthyer "zhevap".
Edhe dickaendoj se shkrimet e mija s'ke pse i heqe,te pelqejne apo jo ti.(une e di se topi eshte i yti)
Te pakten kur i heqe shkrimet ta thuash dhe arsyen, jo per ndonje gje....por tregone veten dhe dinjitet.
Krijoni Kontakt