Close
Faqja 8 prej 10 FillimFillim ... 678910 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 94
    i/e larguar Maska e Honezmi
    Anėtarėsuar
    13-05-2002
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    287
    Eshte greku Janullatos qe ka nderhyre ne jeten e shqiptarve.
    Eshte greku Janullatos qe ka futur hunden e tije te flliqur ne kushtetuten Shqiptare.(ishte antar i perpilimit te kushtetutes,kur dihet qe akoma s'eshte shtetas shqiptar)
    Eshte greku Janullatos, qe ka futur ne Shqiperi nen petkun e fetarit , prifterinj greke, qe jane kapur duke bere propagande e shperndare harta te vorjo-epirit.
    Eshte greku Janullatos qe si "Kriepeshkop i shqiptarve"ka heshtur, kur qarqe shoviniste greke, kan folur dhe kan futur hundet ne punet e Kishes Ortodokse Shqiptare.
    Eshte greku Janullatos ai qe po greqizone Jugun e Shqiprise me politiken e tije grekofile.
    Grekun Janullatos nuk e duan gjith Ortodoksit Shqipytare, por nje pjese e tyre.( ose me qarte vorjo-epirotet dhe disa mercenare)
    Greku Janullatos nuk ka meshuar asnje here ne Kishat Shqiptare te U.S.A.,per te vetmin arsye se asnjeri nuk e pranone per "krye -peshkop".....etj...etj...etj....Pra; arsyet jane te shumta e te pa fundme.
    Tani: Te gjith ju qe po thoni se ne po futim hundet ne punet e Ortodoksise Shqiptare ...jane akuza te pa baza dhe jo reale.
    Asnjeri deri tani nuk ka share Ortodoksit Shqiptare ose fene e tyre.Asnjeri deri tani nuk ka thene genjeshtra ose shpifje ne adrese te Ortodoksve .....etj...etj...
    Ju me keto qe thoni mundoheni ti shmangeni objektit te temes, qe ne kete raste eshte GREKU JANULLATOS dhe grekrit e tjere qe e rrethojne, dhe puna etyre ne dem te shqiprise.
    Asnjeri deri tani nuk e ka vene ne dyshim patriotizmin e ORTODOKSVE SHQIPTARE. (ka provokuar dhe ka vene ne dyshim Albua, me nje teme qe ka hapur para disa kohesh se-"Te krishteret jane me parijote se Muslimanet")

Tani Albo:Po deshe rregulloje gojen kur flete per mua,dhe mundohu ti prmbahesh fjalve dhe fakteve qe une te kam dhene,dhe jo te me tregoshe brockulla.Jo per ndonje gje por ti e di qe une smund te ri pa te te kthyer "zhevap".
    Edhe dickaendoj se shkrimet e mija s'ke pse i heqe,te pelqejne apo jo ti.(une e di se topi eshte i yti)
    Te pakten kur i heqe shkrimet ta thuash dhe arsyen, jo per ndonje gje....por tregone veten dhe dinjitet.

Redi i nderuar! Shumica e shqiptarėve ortodoksė nė SHBA dhe ata tė Shoqatės mbarėkombėtare "Vatra" qė e kanė themeluar F: Konica e F. Noli janė kundėr Janullatosit dhe ai ėshtė uzurpator dhe varrmihės i Autoqefalisė sė Kishės Ortodokse Shqiptare, e bashkė me tė edhe varrmihės i Shqipėrisė. Kur njė person cėnon integritetin e Shqipėrisė qoftė edhe me post e vepra fetare antishqiptare, duke e shndėrruar Shqipėrinė nė koloni greke dhe duke i greqizuar kishat ortodokse, ėshtė detyra e ēdo shqiptari tė kundėrshtojė veprat e tij! Ai e ka zhdukur Autoqefalinė qė me aq mund e fitoi Noli pėr ortodoksinė shqiptare. Ai edhe fotografinė e Nolit e ka hequr nga qendra Ortodokse. Ai nuk e besoj se e beson Zotin! Ai ėshtė oficer i lartė i sherbimit sekret grek!
    Ini, bėhuni, pėrhapni dhe jetoni dashuri!

Tė nderuar!
    Disa shpirtėra shqiptarėsh /e me shqiponjė/ po shihet se ia kanė shitur shpirtėrat dreqit = grekut! Ata qė lavdėrojnė Janullatosin, lavdėrojnė kolonializimin e ekspansionizmin grek nė Shqipėri! Ne kurrė pėr fat tė zi tonin, nuk na kanė munguar ata qė kanė punuar kundėr vendit tė vet e nė dobi tė armiqėve!!! Nuk ėshtė me u ēuditur me ju, kur edhe ministrat e qeverisė kuislinge shqiptare punojnė mė shumė pėr tė mirėn e Greqisė, e pėr tė zezėn e Shqipėrisė sė shkretė!!!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    21-06-2003
    Vendndodhja
    Kanada, Greqi, Shqipėri
    Postime
    39
    O Nika,

Ku e di ti qe Janullatosi eshte agjent e sherbimit sekret grek? As nuk eshte e vertete se ai e ka hequr fotografine e Nolit. Me kete gjuhe dhe me genjeshtra nuk bejme gje tjeter sesa shtojme influences greke ne Shqiperi.

Sokrati

i/e larguar Maska e Honezmi
    Anėtarėsuar
    13-05-2002
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    287
    Ja dhe nje Janatulliste i RI
    Sa iken njeri vjen tjetri !!!!
    Thuaj qe s'eshte i forte Janua pastajeeeee

Nuk i kam ruajtur shkrimet, por shtypi shqiptarė ka shkruar pėr tė tilla fakte, dhe se nga qendra e kishės Ortodokse, qė e ka humbur Autoqefalinė me ardhjen e Grekut Janullatos nė krye tė kishės Ortodokse Shqiptare, e ka hequr fotografinė e Nolit. Ai ėshtė nė vazhdėn e sė kaluarės kur dhespotėt grekė kanė vrarė, prerė e helmuar personat e ndritur, priftėrinjėt e mėsuesit qė kanė meshuar e mėsuar gjuhėn shqipe. Ai siē ka shkruar poetja serbe pėr priftėrinjtė serbė, e kjo vlenė edhe pėr Janullatosin: ..."se mbajnė Biblen nė brez, e koburet nė duar"...
    Tė shtoj, se unė nuk ia dėshiroj popullit grek, atė ēka shovinistėt grekė, na e bėjnė e na e dėshirojnė neve shqiptarėve!
    Mburrem /si njeri dhe si shqiptarė/, qė ndėr kėto tė kėqia = krime monstruoze = barbare, mė mirė qė na e kanė bėrė ne grekėt /nė Ēamėri e nė Shqipėrinė e Jugut, sesa me ua pa bėrė ato krime ne shqiptarėt grekėve! Atėherė mė kishte ardhur turp, pėr tė parėt e mi! Vetėm dėshiroj qė tė mos ketė pėrzierje e ndikim grek aspak nė Shqipėri!!!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    21-06-2003
    Vendndodhja
    Kanada, Greqi, Shqipėri
    Postime
    39
    Po, por me kete menyre nuk ndihmon aspak. Ne qofte se Janullatosi vriste, helmonte e priste, ai nuk do te ishte atje ku eshte. Une jam dakord qe vrasja nuk eshte vetem me kubure, por me hartime te tilla greket po futen me thelle ne jeten e shqiptareve. Thuani ato qe qendrojne per Janullatosin, ne qofte se doni qe te filloje nje fushate per frenimin e influences greke ne kishen ortodokse te Shqiperise. Sa per autoqefaline, ajo ekziston, pavaresisht se sa i ndershem eshte Janullatosi. Sa per Fan Nolin, jo se ai e ka per zemer, por po te shkosh tek kisha ortodokse ne Tirane, do ta gjesh fotografine e tij bashke me prelatet e tjere te Shqiperise. Por kjo nuk mjafton, sigurisht. Dhe as hartimet e tuaj vlejne.

Vetėm po jap mendimet e mia modeste, por qė pėrputhen edhe me Federatėn Panshqiptare VATRA, nė SHBA.
    Sigurisht qė nuk ndihmoj grekėt dhe renegatėt e tyre. Pėr ju po, por pėr patriotėt ortodoksė shqiptarė nuk qėndron Autoqefalia e KOASH, pasi me Janullatosin ėshtė shkelur edhe kanoni, ku shkruan se nuk mund tė vijė njė i huaj nė krye tė KOASH. Ai meshon greqisht. Ndoshta ju do ishit tė lumtur si peshėngritėsi /P. Dhima, me mbiemrin Tuaj /nėse ėshtė?/ qė tė gjithė shqiptarėt tė greqizohen!!!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    21-06-2003
    Vendndodhja
    Kanada, Greqi, Shqipėri
    Postime
    39
    Pο ēfarė tė bėj unė, tė ndryshoj mbiemrin? Njė nga fisi im piu helmin nga Athina, tjetri u shit pėr Athinėn... Ėshtė shumė e komplikuar, Nika. Pastaj ka dhe renegatė me mbiemrin tėnd nė Athinė. Unė kam njohur njė nė sillogun e Vorio Epirit.

Sa pėr Vatrėn, ajo ėshtė njė fantazmė...

Sa pėr meshimin e Janullatosit, s'ėshtė e vėrtetė. AI meshon nė shqip.

NĖ qoftė se zotrote mėsoje pak mė shumė gjėra nga kėto qė ka dėrguar Shėndėlliu, iu shtoftė jeta, mund dhe tė tė ishte hapur pak horizonti mbi kėtė ēėshtje.

Kemi mjaft persona qė gėnjeshtren e paraqesin si tė vėrtetė, ndersa tė vėrtetėn si gėnjeshtėr. Kur kam qenė nė vendlindje e kam parė dhe dėgjuar nė TVSH Janullatosin tėnd dhe tė grekėve tjerė duke meshuar e predikuar greqisht. Vatra ėshtė fantazmė pėr grekėt dhe renegatėt. Jam i sigurtė se si mbiemri im nuk ka ndėr shqiptarė. Nuk mendoj se nuk mund tė ketė njerėz tė mirė me mbiemrin Dhima por pėr fat tė keq Tėndin Ju, si paraqiteni nuk jeni i tillė! Kėtė e tregojn shkrimet tuaja...

Faqja 8 prej 10 FillimFillim ... 678910 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Ēėshtja e varrezave greke nė Shqipėri
    Nga Hyllien nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 296
    Postimi i Fundit: 28-06-2011, 10:08
  2. Kontributi i Kryepiskopit +Anastas ne ushqimin e tolerances fetare
    Nga ilia spiro nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 25
    Postimi i Fundit: 07-05-2011, 07:18
  3. Kryepeshkopi Anastas ende pret nėnshtetėsinė shqiptare
    Nga Arrnubi nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 130
    Postimi i Fundit: 19-08-2009, 07:39
  4. Kryepeshkopi Janullatos prononcohet per tolerancen fetare
    Nga Agim Bardhi nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 28-09-2004, 05:58
  5. Ndėrroi jetėn Haxhi Hafiz Sabri Koēi
    Nga altin55 nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 28-07-2004, 15:24

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •