Close
Faqja 7 prej 10 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 94
    Gezuar Kosoven e Pavarur Maska e dodoni
    Anėtarėsuar
    07-11-2002
    Postime
    3,393
    Honezmi
    E kuptova edhe unė arsyen se pse pėrdorje njė term tė tillė, por as edhe pėr ironi nuk duhet qė ne Honezmi tė pėrdorim ato terma, bile duhet tė kundėrshtojmė ashpėr ndaj pėrdorimit tė kėtyre termave edhe kur ndokush qėllimshėm apo jo pėrdor kėto terma.
    Sa pėr patriotizmin e shqiptaro-ortodoksėve unė nuk e vė nė dyshim askush sikur nuk e vė nė dyshim edhe patriotizmėn e shqiptarėve tjerė, dhe mendoj se nuk duhet bėrė krahasime nė atė mėnyrė, ne tė gjithė jemi patriotė pamvarėsisht besimeve fetare.
    Pėr Albon unė kam vetėm njė vėrejtje dhe atė ja kam thėnė disa herė nė kėtė temė, pėrkrahjen e tij nganjėherė qė i bėn Janullatosiisit, sepse edhe ai shpesh shprehet pėr largimin e tij, por kjo duhet tė bėhet gjithmonė dhe nuk guxon ai tė pėrkrahet nga shqiptarėt as edhe nė asnjė rast tė vetėm, ai nuk ka se ēfarė kėrkon nė kisha shqiptare, prandaj shqiptarėt ortodoksė me patriotizmėn e tyre duhet tė largojnė atė nga kisha menjėherėm gjė qė do tė bėhet shumė shpejt nga shqiptaro-ortodoksit duke pasur parasysh edhe nevojėn pėr tė bėrė njė gjė tė tillė dhe patriotizmėn e tyre.
    Pėrshėndetje dhe gjithė tė mirat
    Leje mos m'trano, pashe zotin!!!!

Rrofte Shqiperia Etnike

Shpirt Shqiptari Maska e Albo
    Anėtarėsuar
    16-04-2002
    Vendndodhja
    Philadelphia
    Postime
    33,459
    Postimet nė Bllog
    23
    Postuar mė parė nga Honezmi
    ------------------------------------------------------------------------------------Dodon
    Kuptohet qe ajo eshte ironi ,prandaj e kame vendosur ne thonjza.
    E perdora kete shprehje per te vetmen arsye se ;ne te gjitha shkrimet e Albos nenteksi i shkrimeve te tija tregonte kete!
    Kulmi i kulmeve eshte ai qe shpreh Albua se:Ai ka fene e (Gj.Kastrijotit) e per kete eshte me shqiptari! Kurse te tjeret qe s'kane fen e (Gj.Kastrijoti) por, kane fene e pushtuesit....s'jane shqiptar!
    Ketu flitej per Janullat grekun e Albua na tregonte se muslimanet fshehin ne gjyrin e tyre me qindra arabe !etj.. etj ..etj

Dodon, para disa kohve Albua ka hapur nje teme te tille :-"Te krishteret me patrijot se muslimanet" dhe po ta lexose eshte nje turp dhe nje provokim i hapur!
    Prandaj degjoma nje fjale; Albua nuk eshte aq qengj sa duket.
    Honeizmi, gjeja e fundit qe une dua te bej eshte te diskutoj me ty per fene time, pasi ti jo vetem qe nuk i perket asaj por nuk e njeh as krishterimin pavaresisht se jeton e punon ne nje shtet te krishtere qe qyteterimin e vet e ka ngritur mbi "In God We Trust".

Lexo fjalimin e Gjergj Kastriotit ne Kruje, te perkthyer nga Fan Noli dhe pastaj mundohu te besh lidhjen e fjaleve te Albos me ato te Skenderbeut.

Shkrimet e tua jane ne nje linje me Haxhi Qamilin e shekullit te 21 ne Tirane, kurse qendrimi im ndaj Janullatos eshte ne nje linj me At Artur Liolin, nxenesin e Imzot Fan Noli.

Une identitetin dhe krenarine time si shqiptar e marr nga vepra e Gjergj Kastriotit te cilin e nderon nje Europe e tere, kurse Haxhi Qamilet e shekullit te 21 nuk kane se si ta pranojne Gjergj Kastriotin si hero te tyre, prandaj dhe e nxjerrin ate sa here grek edhe sa here serb.

Perpara se te gjykoni gjithe boten, shpenzoni pak kohe te gjykoni vetveten.

Albo
    "Babai i shtetit ėshtė Ismail "Qemali", e zbuloi Edvin shkencėtari!"

Anėtarėsuar
    07-11-2002
    Postime
    3,393
    Cila ėshtėfejam amerikane sipas juve Albo???
    In God we trust nuk do tė thotė se ėshtė thėnie e njė apo tjetėr feje.
    Kurse pėr Haxhi Qamilin qė ju e pėrmendni nuk keni fare baza sepse askush nuk ėshtė duke sulmuar fenė e krishterė ortodokse qė fati e ka dashur ta besojnė shumė shqiptarė, por jemi duke sulmuar njeriun qė ėshtė nė krye tė saj, gjė qė juve e keni fare tė qartė por qėllimisht jeni duke pėrdorur pėr qėllime tė errėta sepse ndryshe nuk mund tė kuptohet kjo.
    Kam pasur bindjen se jeni atdhetar, po jam zhgėnjyer shumė nga juve Albo, dhe ta dish qė ēdo nismativė antishqiptare nuk ka sukses dhe ėshtė e destinuar qė nė start tė dėshtoj, e ardhmja ėshtė e shqiptarėve, dhe edhe pėr atė qelbėsirėn nė krye tė kishės shqiptare, shumė shpejt do dalin vėllėzėr shqiptaro-ortodoks qė do tia tregojnė rrugėn pėrnga ka ardhur dhe kėtė pa asnjė dyshim.

Rrofte Shqiperia Etnike

Shpirt Shqiptari Maska e Albo
    Anėtarėsuar
    16-04-2002
    Vendndodhja
    Philadelphia
    Postime
    33,459
    Postimet nė Bllog
    23
    Dodoni, amerikanet e vene doren mbi Bibel kur shkojne ne gjykata ashtu sic e ve edhe presidenti kur betohet perpara flamurit amerikan dhe perpara Zotit. Ti e di shume mire se cilin Zot lusin amerikanet ne shumice, mos bej te paditurin.

Une ta kam thene edhe me lart, por ti nuk e ke kuptuar. Nuk mund te quash Papen e Romes bastard, dhe nga ana tjeter te thuash "une i dua katoliket". Papa i Romes eshte Ati Shpirteror i 1 miliard katolikeve ne bote ashtu si Kryepeshkopi Janullatos eshte Ati Shpirteror i orthodokseve shqiptare. Fyerja dhe sharrjet ndaj Janullatos, eshte fyerje dhe sharrje ndaj gjithe komunitetit orthodoks. Ti nuk e kupton kete, dhe mua me vjen keq per ty.

Fjalet e tjera qe shkruan ne vazhdim ben mire ti marresh mbrapsht pasi patriotizmi im nuk ka ngelur te gjykohet nga ju.

Nuk jane patriote ata qe sulmojne krere institucionesh dhe percajne shqiptaret me nje lume akuzash. Patriote jane ata qe i afrojne shqiptaret me njeri-tjetrin duke u ofruar ate per te cilen kane nevoje, respektin nderfetar qe buron nga dashuria vellazerore.

P.S Po do te njohesh Haxhi Qamilin e Tiranes, lexo gazeten rimekembja dhe ne te do te gjesh nje lume akuzash per kreret katolike dhe orthodokse Shqiptare, per te gjithe figurat politike dhe elitare shqiptare qe kane folur hapur kunder "fondamentalizmin islamik" si rrezik per Shqiperine.
    "Babai i shtetit ėshtė Ismail "Qemali", e zbuloi Edvin shkencėtari!"

Peja o qytet i bekuar
    Anėtarėsuar
    28-03-2002
    Postime
    310
    A flet shqip madheria e tij Janullatos? apo erdhe ne Kryepiskopin me ndihmen e grekut? apo eshte i zgjedhur nga komuniteti shqiptare orthodokse? per cfare arsyje sulmohet nga te tjeter madheria Janullatos?

Kreret e feve tek ne nė Shqiperi dhe Kosove me se paku duhet te nderhyne ne ceshtjen kombetare. Feja dhe shtetit jane dy gjera te kunderta. Feja patjeter duhet te jete e ndare nga shteti. Amerika dhe Evropa me ndarjen e fese nga shteti arrite deri ne kete pozite.

Amerikanet asnjehere nuk betohen ne gjykate para ndonje liberi te shenjte apo te ngjajshme me te. Betimi i Presidentit te SHBA-ve me dore ne Bible eshte diqka me shume simbolike dhe tradicionale qe shume pak ka rendesi. Egzistojne ish-President te ShBA-ve qe kane refuzuare nje gje te tille dhe nuk e kane bere. Sistemi amerikane eshte i ndertuar mbi baza cifuto-krishtere por sot te kujtojme nje ceshtje:
    9 shtete te SHBA-ve kerkojne nga Gjykata e Larte e shteteve te tyre qe nxensit ne shkollat gjate recitimit te "Pledge Allegiance" te mos e perdorin fjalen GOD, kjo eshte ne kundershtim me te gjitha fete.

Njerezit duhet te gjykohen n'baze te veprimeve te tyre, jo n'baze te emrit, pozites apo ndonje perkatesije fetare, shoqerore apo ku ta dij une.

Zotit i amerikaneve njekosishte eshte edhe Zoti i te gjithe te tjereve, i imi, i Albos, Koli, dodonit etj sepse egziston vetem nje Zote.

Mentaliteti Arabe nuk ka per te zoteruare kur ne kete bote pasi eshte shume i vjetruare dhe pas sense, me se 13 shekuje i pagdhendur.

God Bless Albania & God Bless America.

P.s. me falni per nderhyrje, nuk e kam lexuar gjithe temen por shikova qe ketu luhet me fakte.
    no respect whatsoever for authority - Richard Feynman.

NUk e kuptoj pse ne te tilla raste, shqiptaret do te fusin hundet ne punet e fese se njeri-tjetrit.

Myslimanet gjykojne Ortodokset sesi te drejtojne fene e tyre. Po ashtu bejne dhe Ortodoket me Myslimanet, apo Katoliket etj etj.

Ceshtjet fetare i perkasin vete komunitetit te tyre dhe te tjeret nuk kane pse te perzihen, aq me teper kur akuzojne te tjeret si Antikombetare.

Per Janullatosin kane te drejte te vendosin vete besimtaret Ortodokse dhe te tjeret duhet te rrine e te vendosin per fete dhe komunitetet e tyre.

Ne rast se Janullatos ka kryer veprime antikombetare ne kundershtim me ligjet, duhet te nderhyje Shteti atehere. Ne rast se JO, atehere ceshtja mbetet e kufizuar perbrenda kufijve te vete komunitetit fetar qe i perket.

Mua personalisht nuk me pelqen qe Janullatos te jete ne krye te Kishes Ortodokse Shqiptare, por kjo vetem per arsye Principi pasi do te doja nje shqiptar ne ate post.

Por nuk mund te akuzoj per Antikombetare 30% te shqiptareve qe besojne tek ajo fe dhe pranojne Janullatos ne ate post.

Une ashtu si dhe shumica ketu qe nuk i perkasin besimit Ortodoks, nuk i kam njohurite e duhura per te gjykuar ne lidhje me kete ceshtje dhe vetem Besimtaret Ortodokse mund ti kene keto njohuri.

Nuk i takon nje Komuniteti Fetar per te gjykuar apo Vendosur mbi tjetrin dhe per te shmangur percarjen midis shqiptareve eshte e domosdoshme qe secili te shohe punen e vete.

Dicka per Dodonin.

Dodon, Janullatos qendon ne ate post sepse jane besimtaret Ortodokse Shqiptare qe e mbajne dhe nuk mund ti akuzosh te tere si Antikombetare.

Ne rast se Janullatos ka kryer veprime apo aktivitet Antikombetar, mund ti publikosh ketu faktet dhe te gjithe te ndergjegjesohemi.
    Per te folur ne hava, kot me kot, te gjithe dime ta bejme.

Ne rast se Janullatosin nuk e do ne krye te Kishes Ortodokse Shqiptare vetem per Princip sepse ai eshte Grek, atehere mbeshtes mendimin tend, por kurrsesi deri ne ate pike sa te akuzosh te tjeret per Antikombetare. Mund te quhet thjesht nje preference e jotja dhe e imja dhe asgje me teper, perderisa nuk jemi Besimtare Ortodokse dhe nuk na takon te merremi me kete pune.

Ajo qe me cudit mua me teper per ty eshte fakti qe ne rast se quan Antikombetare, besimtaret Shqiptare Ortodokse, atehere duhet ti quash te gjithe dhe ta shohesh problemin me thelle.

Janullatos eshte Grek, dakort. Por dhe Kryeministri i Shqiperise nuk eshte Shqiptar me rrenje.
    Sic ta kerkova dhe me siper, po ta perseris dhe tani.

Jep fakte per veprimtarine Antikombetare te Janullatos dhe une do te te jap fakte per veprimtarine Antikombetare te qeverise dhe Fatos Nanos.

Ushtaret greke ne Shqiperi nuk i ka sjelle Janullatos. Dhe ne Bishtin e Palles tani, vendimin nuk e miratoi Janullatos, por Parlamenti shqiptar, qeveria dhe Kryeministri Fatos Nano.

Po ai Nano eshte qe me teper shkon ne Greqi sesa ne Kosove. Ketu nuk ka qene kurre gjithsesi. Ne pushtet ishte Fatos Nano qe erdhi me anen e revolucionit qe u mbeshtet hapur nga greket.

Bashkepunetoret e Nanos, si Paskal Milo etj pranuan vendimet e qeverise dhe ambasades greke per ndryshimin e kombesise se shqiptareve ne shkembim te nje vize dhe vete Milo u akuzua per trafik vizash.
    Fatos Nano dhe shume pushtetare te tjere futen ne qeveri partine Greke dhe i dhane pushtet me shume se partite e tjera shqiptare.

Dhe mbi te gjitha, as Fatos Nano dhe asnje politikan tjeter nuk e kundershton faktin qe Janullatos eshte ne krye te Kishes Ortodokse Shqiptare.

Plus dhe fakte te tjera qe nuk kam kohe per ti shkruar tani.

Te tjeret do mendojne se c'hyn Fatos Nano ne kete diskutim.

Ja cili eshte mendimi juaj per te:

Postuar mė parė nga dodoni
    Fatosi i Nanės (kėshtu quhet nė disa skeēe dardane) ėshtė njė nga politikanėt mė tė zotė shqiptar tė kohėrave moderne.
    Mendoj se vetėm duhet njė bashkėpunim i madh dhe koordinim i punėve tė tė gjithė spektrit politik (por edhe nė tė gjitha fushat tjera) shqiptar tė tė gjitha trojeve shqiptare pėr ēėshtje madhore e veēmas pėr ēėshtjen kombėtare.
    Pėrshėndetje

Pra Fatos Nano qenka Patriot dhe punon per Bashkimin e Shqiptareve, ndersa 30% e shqiptareve Ortodokse jane Antikombetare.

Ajo qe ju keni vene si firme eshte nje fraze qe e perdorin te gjithe. Qe nga Abdi Baleta deri tek AKSH-ja. Pra cdo shqiptar e perdor ate moto, por puna eshte qe me keto mendimet e tua, nuk arrihet kurre Bashkimi i Shqiptareve.

Ky Bashkim nuk mund te arrihet kurre ne rast se nuk ekziston RESPEKTI per Mendimin dhe Besimin e tjetrit.

Ashtu si ti quan Antikombetare nje pjese te mire te shqiptareve, po ashtu nje pjese po e mire te quan ty Antikombetar.

Ti do te thuash qe: -"Une e kam mire dhe te tjeret gabim"!

Po te njejten gje mendojne dhe te tjeret per ty.

Atehere cfare Bashkimi mendon te arrish kur Injoron dhe nuk Respkton te tjeret?

Jane shume individe, politikane, parti apo organizata politike qe nuk marrin parasysh mendimin dhe besimin e tjetrit dhe nuk ngurojne se etiketuari ata si Antikombetare. Harrojne se cfare bejne ata vete per kete Bashkim.

E vetmja gje qe dine te bejne eshte sulmimi i shqiptarit.

Kete bejne sot ne Kosove disa, duke vrare shqiptaret me arsyen se jane Antikombetare.

Kete kane bere deri dje Komunistet shqiptare qe nuk lane njeri qe te mendonte ndryshe nga ata.

Te jete per te gjykuar dime ta bejme te gjithe dhe te shkruajme me mijera rreshta me fakte, por puna eshte se kujt i sherben kjo gje?

Te sherben ty? Mua, shqiptareve apo Bashkimit te tyre?

Askujt.

Per BASHKIM KOMBETAR flet perdite Abdi Baleta dhe e pelqej. Ne shume gjera shkruan te drejten per mendimin tim. Por jo ne pak raste e tejkalon dhe e tepron me akuza kot se koti per te gjithe. Nuk ka lene politikan apo parti politike pa akuzuar si Antikombetare, nga Berisha e Nano e deri tek AKSH-ja.

Per BASHKIM KOMBETAR flet perdite AKSH-ja kur deri para disa muajve ne Faqen e Pare te Web Sitit te tyre kishin Fotografine e Enver Hoxhes. Dhe dihet qe shumica e lidereve te AKSH-se jane me bindje enveriste dhe i pranojne hapur e publikisht duke filluar nga Idajet Beqiri.
    A mundet qe nen ideollogjine e Enver Hoxhes te besh Bashkimin Kombetar??

Kete gje le ta gjykojne vete shqiptaret.

Per BASHKIM KOMBETAR, flasin te gjithe lideret e politikes tone, madje dhe Arben Imami para nje viti deklaroi se Kosova duhet te Bashkohet me Shqiperine.
    Natyrisht qe ajo mund te jete deshira e tij, por asnje nuk e harron se si doli ne krye te turmes me shenjen e tregishtave per te djegur shtetin shqiptar.

Plus shume e shume te tjera.

Po te futemi ne keto gjera nuk dalim kurre dhe asnjehere nuk arrihet ai Bashkim qe do ti, une dhe te gjithe shqiptaret.

Duhet te respektohet mendimi dhe besimi i tjetrit dhe te mos nderhyhet atje ku nuk na takon.

Janullatos eshte ceshtje e Komunitetit Fetar Ortodoks Shqiptar.
    Le ta zgjidhin ata kete ceshtje.

Anėtarėsuar
    07-11-2002
    Postime
    3,393
    Pėrgjigje Redit
    Sė pari pėr punėn e Fatos Nanos po pėrgjigjem edhe pse kjo ka pak tė bėj me ēėshtjen qė po diskutohet kėtu, unė e di qė ėshtė shqiptar dhe ashtu ėshtė deklaruar gjithė kohėn edhe ai vet, dhe pėrveē juve edhe Baletės (pėr tė cilin kam respekt e kritika edhe unė vet pėr shumė gjėra) nuk e kam dėgjuar ndokė tė thotė se nuk qenka me rrėnjė shqiptar, dhe njė gjė tė tillė nuk e besoj hiē fare sepse nuk ka bazė mbėshtetje.
    E dyta pėr Fatos Nanon, askush nuk mund ta akuzoj atė se pse nuk ka qenė kurrė nė Dardani sepse shumica e politikanėve shqiptar tė Shqipėrisė sė sotme tė cunguar nuk kanė qenė atje, pėr arsye joobjektive tė Unmikut e Kforit etj, kurrė atje deri tani vinin gjithė kohėn edhe politikanė serbė tė kėrkuar nga Haga.
    E treta pėr trupat greke jam shprehur disa herė dhe po shprehem edhe njėherė se nuk mund tė ketė asnjė rrezik nga prania e tyre nė Shqipėri , pėrveē atyre pesė milionė dollarė qė do tė investohen aty, por unė mendoj se nuk do tė duhej dhe nuk duhet lejuar qė tė rrijnė aty shtatė vjet siē ėshtė edhe marrėveshja, dhe poashtu tė pyeten pėr gjithēka atje, por edhe po tė mos lejohen nuk ėshtė gabim pėr mendimin tim, sepse edhe vlera e projektit ėshtė shumė e vogėl.
    Unė pėr Fatos Nanon nuk them se ėshtė patriot por dua tė jetė patriot, dhe nuk kam fakte tė mjaftueshme qė mos ta quaj tė tillė, sikur nuk mund ta bėj kėtė gjė as pėr Berishėn dhe tė tjerėt, dhe unė personalisht mendoj se tė gjithė jemi patriot.
    Dhe unė personalisht jam pėr marrėdhėnie shumė tė mira me Greqinė, por duke zgjidhur ēėshtjen e tė drejtave tė shqiptarėve tė Ēamėrisė dhe viseve tjera tė Greqisė, dhe nė tė njėjtėn kohė edhe kthimin e Ēamėve qė janė nė Shqipėri e qė janė dėbuar dhunshėm.
    Pėr punėn e Janullatosit ka shumė e shumė shqiptar ortodoks qė janė shprehur kundėr dhe kėtu por edhe nė temat tjera qė janė hapur nė lidhje me kėtė ēėshtje janė shprehur shumė shqiptaro-ortodoks pėr kėtė gjė, dhe pėr mua e pėr gjithė shqiptarėt e njerėzit normal , kėta janė shqiptarė patriotė dhe ashtu siē duhet tė jetė shqiptari dhe pėrkrah kėta shqiptar deri nė pikėn e fundit, kudo qė mundem dhe si ta kem mundėsinė, kurse shqiptarėt tjerė qė pėrkrahin atė janė shqiptarė me apo vetdije antikombėtar dhe janė nė zhdukje e sipėr, pėr kėtė skam aspak dyshim. Edhe po tė mos ishte puna qė shumė shqiptarė ortodoks kėrkojnė largimin e tija, prapė do tė reagoja dhe ėshtė e arsyeshme reagimi i ēdo shqiptari i ēfarėdo feje qė tė jetė ai, sepse kėtu po preken interesat kombėtare tė tė gjithė neve, pra ne duhet tė mbrojmė popullsinė tonė ortodokse dhe interesat kombėtare.
    Nė tė njėjtėn kohė unė nuk i pėrkas por edhe i pėrkas ēdo komuniteti fetar shqiptar, dhe gjithēka qė ėshtė shqiptare duke pėrfshirė edhe kishėn ortodokse shqiptare ėshtė edhe e imja sepse jam shqiptar e ajo kishė ėshtė shqiptare, pra e ne shqiptarėve.
    Kjo ėshtė hera e fundit qė shkruaj kėtu nė forum.
    I uroj sukses dhe rezultate shumė tė mėdha ēdo nisme shqiptare ashtu siē edhe do ta ketė dhe nė tė njėjtėn kohė dėshtim ēdo nisme antikombėtare ashtu siē edhe do ta ketė.
    Pėrshėndetje

Rrofte Shqiperia Etnike

carpe diem Maska e drini_nė_TR
    Anėtarėsuar
    28-09-2002
    Vendndodhja
    Tiranė, AL
    Postime
    1,585
    Dodon,
    Mė vjen keq qė ritirohesh. Siē ta kam thėnė, ritirimi juaj nga mosbesimi i FSHsė nuk i prish punė njeriu, dhe aq mė shumė as Janullatosit qė ti do tė kishe shumė dėshirė tė mos ishte nė krye tė kishėsh Ortodokse Shqiptare.

Veē njė rrjesht prej Hymnit tonė dua tė veēoj (kėrkoj ndjesė qė po dal jasht teme):

"Ta lidhim besėn pėr Shpėtim"

Dodon veē kjo na duhet, veē mos paragjykimi mes nesh. Duhet tė jemi tė bashkuar me njėri-tjetrin dhe t'i besojmė njėri-tjetrit. Me hikjen tėnde, hiku edhe njė njeri tjetėr nga bashkimi jonė. Nėse "anėtarėt" e FSHsė s'janė pėr t'u bashkuar me ty, at'herė ēfarė Bashkimi do tė harrish? Kė do tė bashkosh nė rradh tė parė? Mė vjen shumė keq Dodon. Pse ėshtė kaq e vėshtirė pėr t'u kuptuar?!!!

Shpresoj qė tė ndrosh mėndje Dodon, veē kaq di tė them, sepse askush nuk ėshtė i pėrsosur ndaj duhet t'i pranosh ata/ato si tė tillė. Veē kėshtu mund tė harrim bashkimin, dhe ata qė ndrisin pėr bashkimin me "mediokrėt" do t'i kthejnė kta tė fundit si tė ndritur sepse do t'i kenė dhėnė zemėr dhe besim.

sinqerisht
    drini.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga drini_nė_TR : 04-05-2003 mė 03:45

carpe diem Maska e drini_nė_TR
    Anėtarėsuar
    28-09-2002
    Vendndodhja
    Tiranė, AL
    Postime
    1,585
    post script: ky varg duket sikur ėshtė jashtė temės, por ka tė bėj plotėsisht me tė. Gabimi jonė SHEKULLOR po ripėrsėritet prap: ne po ngelemi tė papajtuar, pse? Se mendojmė paksa ndryshe nga njėri-tjetri. Kush qesh nė ktė mes? I pėrfoluri i temės, dmth Janullatosi!

Bravo Dodon, tani jemi mė afėr bashkimit...

DMTH Je dakort me faktin qe Nano e Pranon Qenien e Janullatos Ne krye te Kishes Ortodokse, dhe ai nuk eshte AntiKombetar per kete fakt ndersa te tjeret jane ortodokset e tjere jane.

Dodon, kur tani i jep vetes kompetenca per te nderhyre tek feja e tjetrit, me vone ke per te shkuar me larg; ke per ti dhene vetes Kompetenca per nderhyre dhe me thelle se aq dhe kjo eshte teper e demshme per ate qe do te realizosh.

Bashkimi Kombetar nuk arrihet duke nderhyre atje ku nuk te takon se krijon percarje.
    Ceshtjen e Janullatos le ta zgjidhin vete shqiptaret ortodokse dhe ti qe nuk i perket atij besimi nuk ke pune.

Faqja 7 prej 10 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Ēėshtja e varrezave greke nė Shqipėri
    Nga Hyllien nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 296
    Postimi i Fundit: 28-06-2011, 10:08
  2. Kontributi i Kryepiskopit +Anastas ne ushqimin e tolerances fetare
    Nga ilia spiro nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 25
    Postimi i Fundit: 07-05-2011, 07:18
  3. Kryepeshkopi Anastas ende pret nėnshtetėsinė shqiptare
    Nga Arrnubi nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 130
    Postimi i Fundit: 19-08-2009, 07:39
  4. Kryepeshkopi Janullatos prononcohet per tolerancen fetare
    Nga Agim Bardhi nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 28-09-2004, 05:58
  5. Ndėrroi jetėn Haxhi Hafiz Sabri Koēi
    Nga altin55 nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 28-07-2004, 15:24

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •