Close
Faqja 3 prej 14 FillimFillim 1234513 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 136
    i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anëtarësuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379

Për: Zyrtare: Shqipëria merr statusin e vendit kandidat për në BE

Citim Postuar më parë nga alnosa Lexo Postimin
    Xhuxhka e gjith bota eshte me borxhe , shiko greqin , si u pasuru per 1 vit mor aman . E di ti qe filluan pensionet prape apo jo . U harrua varferija ��
    Noska,

ato greqirat, jane bira kumblle, dhe ja hedhin sumes gjithnji pa lag,

po ne, skemi as ishuj me shit si nreqia.

ne vec po bon prape revolucion proletar ti sekuestrojme pasurite ktyre pronarve te rinj, i lajme borxhet

p.s

ti si imperialiste ameriqene, o te qojme ne qafe te barit per riedukim...lol
    --- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...

---voudou.. ---

i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anëtarësuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379

24 Qershor 2014 - 13:00 | LAJME

TRANSLATE

VIP-at urojnë: Shqipëri ta gëzosh statusin!

TIRANË-Nuk e kanë përmbajtur gëzimin as VIP-at. Ndërsa Bashkimi Europian miratoi dhënin e statusit të vendit kandidat për anëtarësim në BE, kanë vërshuar në rrjete sociale postime rreth këtij lajmi kaq të shumëpritur për shqiptarë.
    E para ka qenë Anxhela Martini. Modelja shkruan në Facebook.

Angela Martini: Per ty shqiperia ime ta gëzojme statusin!

Elton Deda: Po bëj dhe unë një status për statusin që sapo morem. Tani është koha që të punojmë të gjithë së bashku. Të mundim injorancën dhe të ecim me qytetërimin.

http://www.balkanweb.com/metropol/26...n--197296.html
    --- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...

---voudou.. ---

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    05-02-2013
    Postime
    111

nje merite e madhe i takon popullit shqiptar qe me mund e sakriica shikon gjithmone perpara nuk ka frike nga sfidat
    Me mbeshtetjen e Evropes shqipetaret do te ndihen me te sigurte ne jeten e tyre nuk do te kene me frike ne rikthimin e diktatures.
    Nje merite shume e madhe i takon qevereisjes 8 vjeçare te vendit nga kryeministri Sali Berisha dhe stafi i tij
    Duke qene shume skeptike per sa i perket koalicionit te ri qeverises qe drejton sot Shqiperine jam me e qete kur mendoj se do te jemi nen mbikqyrjen e Evropes

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730

Faleminderit haxhi hafiz doktorr Birisha ahahahahahah

Se mkan bo me qesh nja dy tre antar ne pik t sabahit
    JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE

Larguar Maska e Noellag
    Anëtarësuar
    23-09-2009
    Vendndodhja
    Ne zemrat tuaja
    Postime
    2,583

Citim Postuar më parë nga PINK Lexo Postimin
    Jo po ti atribohet sales qe bente gam e ham gjithe kete kohe apo Lul bashes qe doli dje e kerkonte faljen e Rames - se ka 1 vit ska bere gje. Sa I mefshte duhet te jete njeriu te dali me deklarata te tilla pathetike?!! Sa me fat eshte Rama qe ka nje opozite te tille mediokre. lol
    Shkruhet antribohet me n

Per mua pjesen me te madhe te kontributeve e ka dhene qeveria e kaluar qe kur dorezoi kerkesen per statusin kandidat , Presidences Ceke . ( ne ate kohe e kishte Cekia). Gjate gjithe kesaj kohe ish opozita me ne krye robin e zotit Rama bojkotoi parlamentin, filloi protestat dhe bllokoi ligjet me 3/5 . Kete e dime te gjithe. Por nuk na erdhe ti Pink dhe nuk na the asnje fjale per statusin ne kto vite sepse ishte Berisha me PD ne pushtet. Per ju mjaftonte mos e merrte meriten PD e Berishes deri sa te ktheheshit ju pushtet per te marre qeverine ne dore dhe pastaj te beni propagande te felliqur si sot, qe antribohet meritat gjithcka te individi qe ju pelqen dhe jo merite e te gjithe paleve , e te gjithe faktove qe kane kontribuar ne kete proces. Te besh propagande me dicka qe e ke gjet gati dhe pastaj te mohosh meriten e te tjereve eshte pafytyresi, hipokrizi, njeashmeri politike.

Pink kur Shqiperia u fut ne Nato dhe morem liberalizmin e vizave nuk na the asnje fjal te mire
    Ndryshuar për herë të fundit nga Noellag : 24-06-2014 më 08:49
    Larguar

Duhet te perjetosh shume qe te behesh njeri

Si puna NATOs dhe kjo. Sala ne futi ne NATO i vetmi, pa e ndihmuar as partia e vet e asnje tjeter. Ashtu dhe Rama e mori Shqiperine mbi supe dhe e coi ne Europe.

Ne vend te diskutohet pse u mor kaq von statusi, tema u kthye ne debat se kur duhet ti themi bravo. Se mos ngelet ne ajer merita dhe nuk merret vesh nese na e beri Sala apo Rama kete dhurate.

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657

Citim Postuar më parë nga PINK Lexo Postimin
    Jo po ti atribohet sales qe bente gam e ham gjithe kete kohe apo Lul bashes qe doli dje e kerkonte faljen e Rames - se ka 1 vit ska bere gje. Sa I mefshte duhet te jete njeriu te dali me deklarata te tilla pathetike?!! Sa me fat eshte Rama qe ka nje opozite te tille mediokre. lol
    Prit prit, se u kujtova - deri dje kerkonte doreheqjen e Rames, dje na paska kerku ; faljen nga Rama. Eh. loll. Faleminderit Rilindje! E ta gezoc qeverine dhe ne 10te vjecaret qe do vijne!
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-12-2010
    Vendndodhja
    ne boten e çudirave
    Postime
    3,776

Urime, urime.
    Me ne fund nje lajm i mire. Te shpresojme qe do t'ia shohim hajrin.
    Ndryshuar për herë të fundit nga anita340 : 24-06-2014 më 09:08

i/e regjistruar Maska e mateo
    Anëtarësuar
    24-06-2002
    Vendndodhja
    united kingdom
    Postime
    286

Citim Postuar më parë nga Unlimited Lexo Postimin
    Tani po i hapi nja dy a tri llogari bankare e nuk ngel tjeter vec me i mush
    Hahahahahahahahahahahaha vetem me euro mos I mbushni se nuk I dihet,,,,,,,,mund shperbehet,,,
    mateo

Larguar Maska e Noellag
    Anëtarësuar
    23-09-2009
    Vendndodhja
    Ne zemrat tuaja
    Postime
    2,583

Citim Postuar më parë nga Qyfyre Lexo Postimin
    Si puna NATOs dhe kjo. Sala ne futi ne NATO i vetmi, pa e ndihmuar as partia e vet e asnje tjeter. Ashtu dhe Rama e mori Shqiperine mbi supe dhe e coi ne Europe.

Ne vend te diskutohet pse u mor kaq von statusi, tema u kthye ne debat se kur duhet ti themi bravo. Se mos ngelet ne ajer merita dhe nuk merret vesh nese na e beri Sala apo Rama kete dhurate.
    Qyfyre ne Nato u futem ne 2008 qe kur Berisha mori qeverine ne 2005 dhe jo pas 8 muaj .. Te besh te tilla krahasime me duket llogjike e gabuar dhe nuk qendron
    Larguar

Duhet te perjetosh shume qe te behesh njeri

Faqja 3 prej 14 FillimFillim 1234513 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •