Postuar më parë nga Linda5 Beni94 x5 Qafiri x3 Pirati x2 Izadora,ty heren tjeter se je fut njiher ne liste per sot :-D Pse Beni x 5 ? :-D
Jeto sot se neser nuk i dihet
Postuar më parë nga hot_prinz Izaaa, kete mund ta shkruaj edhe Eliani. Eliani ka fut ne database permasa me revolucionare
Te Dish, te Besh, te Dish te Besh, Bej te Ditur!
Postuar më parë nga Izadora Pse Beni x 5 ? :-D E kam xhan Mos u bej zheloze mi,se ty te vej neser ne liste
Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.
Postuar më parë nga Zagor 1. E panjohura, 2. Agim Metbala 3. Tetovarja, 4. Shigjeta 5. Nete, 6. Serafim Dilo 7. Drague 8. Xhuxhumaku 9. Broken Smile 10. Pink + Izadora hmmmm.. Akoma spaskam shkuar ne listen e hareses flm Zagor.... respekte per te gjith miqet e mi ketu
Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot
Postuar më parë nga Izadora Zotir kujdes me zjarret se do digjesh xD Ku me e marre, me gjet zjarr.
tempus fugit, amor manet in aeternum corde
Postuar më parë nga Elian70 Eliani ka fut ne database permasa me revolucionare Permasa disi kshu, nese ske tavoline, ke vend ku ta vendosesh goten?
Postuar më parë nga Linda5 Beni94 x5 : ^xhan Qafiri x3 Pirati x2 : ^xhan Izadora,ty heren tjeter se je fut njiher ne liste per sot :-D Qafireshe qaf qaf. Pershendetje Tetovare.
tetovarja87 (15-11-2014)
Postuar më parë nga hot_prinz Oj mi Buse, po pse mi goce mendon, se dikush mendoka per ty vetem gjate dites? o te placin gishtat ty po lexo re ca kam kakaris aty
"Mundohu te jesh i lumtur me ato qe ke dikush tjeter buzeqesh edhe pse ska asgje"
Postuar më parë nga Busy Girl o te placin gishtat ty po lexo re ca kam kakaris aty Ahahahahahaha Buse jo gishtat po truni, se tani e perceptova mire cfare paske shkretu.
Ahaha truri jot moo
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt