Hahah skan rendesi numrat ne list hot nga 1 te 10 te gjith jane njesoj![]()
"Mundohu te jesh i lumtur me ato qe ke dikush tjeter buzeqesh edhe pse ska asgje"
Mu thafshin te dyja duart mu qe kam harruar motren Time ( ne abonen e perjetshme ) si ktu dhe kudo bjuti ste heq nga zemra ty dhe me emer tjeter . Po te trégoj dicka ktu publikisht e me ze te ulet me shpresen qe te vertetohet... Nje antare/e me emrin dielli1 nuk e di pse me dukej si ty.. Shkruaj e pershendes madje si rralle hère i jap dhe rép duke e pyetur mos je Epanjohura ? Ky dyshim dmth ishte derisa mu shfaqe ti perpara me emrin qe un njoh . Te kam shummmmmm xhan motrushja ime .![]()
It`s not that you can`t ...It`s that you won`t .
Busavata Fenkju .Buse love you mwahh . Hot o ciloz ste rrihet pa u grric eee? A tkam thon nuk ka chance qe nje mashkull te hy ne daculit e mia. Shtt up e bej shiqir qe je n'liste t ´Bussyt .
![]()
busavata (24-03-2015)
Lule shiqir shiqir,
nese me nuk jam n'liste Buses nashti e di pse.![]()
tempus fugit, amor manet in aeternum corde
Paska zot , ma nfund shiqir e kuptove .Sa per temen jan shum emra e kalon nr 10 e kam frik te harroj perseri .
![]()
hahahaah o dasulia ime me sherbett ky he tii mi sumce mwuuuuah. Hoooot mmm
"Mundohu te jesh i lumtur me ato qe ke dikush tjeter buzeqesh edhe pse ska asgje"
Buse mmmmm? Buse, s'ke nevoj me ma vun kallashin te koka.![]()
tempus fugit, amor manet in aeternum corde
Sa keq sikur nr te ishte me i madh se 10-te
Takohemi në Ditën e Gjykimit
kush pervec mejjjeeee hot heee
Krijoni Kontakt