Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 3
    Shpirt Shqiptari Maska e Albo
    Anëtarësuar
    16-04-2002
    Vendndodhja
    Philadelphia
    Postime
    33,379
    Postimet në Bllog
    22

Greqi: Kapen 348 kg marijuanë në një furgon me shalqi, vinte nga Shqipëria

GREQI- Teksa policia e Shtetit ka zaptuar Lazaratin dhe po asgjëson çdo lloj lënde narkotike të gjetur atje, policia e shtetit fqinjë, Greqisë kap një sasi të konsiderueshme droge që vinte nga Shqipërisë.

Mbrëmjen e sotme në portin e Patras janë sekuestruar plot 348 kg marijuanë, që sipas autoriteteve vendase, vinte nga Shqipëria.

Policia greke bën me dije se droga ishte ngarkuar në një furgon frigoriferik që transportonte shalqi, ndërsa ishte e ndarë në 311 pako.

Po sipas të njëjtave burime, destinacioni i drogës ishte Italia dhe se sasia e kapur pritej të imbarkohej në traget. Ndërkaq, policia greke ka arrestuar një 50-vjeçar, i cili drejtonte furgonin.

(m.a/BalkanWeb)
    Ndryshuar për herë të fundit nga Albo : 19-06-2014 më 23:17

i/e regjistruar Maska e xhori
    Anëtarësuar
    25-12-2006
    Vendndodhja
    MARCHE
    Postime
    1,518

Për: Greqi: Kapen 348 kg marijuanë në një furgon me shalqi, vinte nga Shqipëria

o zedhensi i pd a e di ti sa maune me drog e cigare e me klandestina qe vin nga greqia dhe me shofera grek jo shqiptar kapen ne portin e ankones, ta them une dite per dite kapen
    jeshét prèmè ne aliarèm
    jeshèm more jeshèm
    po drita skeshèm

Shpirt Shqiptari Maska e Albo
    Anëtarësuar
    16-04-2002
    Vendndodhja
    Philadelphia
    Postime
    33,379
    Postimet në Bllog
    22

Për: Greqi: Kapen 348 kg marijuanë në një furgon me shalqi, vinte nga Shqipëria

Citim Postuar më parë nga xhori Lexo Postimin
    o zedhensi i pd a e di ti sa maune me drog e cigare e me klandestina qe vin nga greqia dhe me shofera grek jo shqiptar kapen ne portin e ankones, ta them une dite per dite kapen
    O skafisti nga Vlora,

Cfare po thua? Qe edhe greket merren me trafik te paligjshem? Dhe meqenese greket e bejne kete pune, hajde bejme edhe ne si greket?

Ata klandestinet e cigaret, Greqia i prodhon sic prodhojme ne hashashin ne Shqiperi?

Ne vend qe te denonconi publikisht te gjithe ata shqiptare te perfshire ne keto pislleqe, qe nga ai fshatari qe e mbjell ne fushen e tij, e deri tek ai trafikanti qe e trafikon per llogari te njerezve ne pushtet, na vini e na shpalosni injorancen tuaj ne forum qe ta mesojne te gjithe qe jeni kthyer te gjithe si shoqeri te varur nga paraja e piste e droges e trafikanteve te saj.

Albo

Fjalët Kyçe për Temën

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •