Close
Faqja 8 prej 9 FillimFillim ... 6789 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 86
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-12-2010
    Vendndodhja
    ne boten e çudirave
    Postime
    3,776

Për: Shuhet edhe shpresa e fundit e Partisë Demokratike të Kosovës

Citim Postuar më parë nga ane Lexo Postimin
    Nuk quaj mrekulli kete ..mrekullin per te cilen e pata fjalen ..shyqyr qe as ti e as Lexuesi nuk e pasni kuptu ku de
    sha te dal

Sqarona neve analfabeteve se na metem merak.
    Veç mu po m'duket qe ti se ke kuptu ate qe e ke citu.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745

Citim Postuar më parë nga anita340 Lexo Postimin
    A t'kuptova drejt? Prishtinalia eshte injorant ne lemin e teologjise po se di hallin e vet dhe merr pjese ne temat e fese. Kete po thoje?

Ane, besom qe e di ç'a eshte edhe injoranti edhe analfabeti.
    Ma sjell postimin ku i kam thene Prishtinalise injorant ,se paskam harru ,me sa di Prishtinalija eshte light muslim qe kombin perhere e ve para fese ,fene e ka thjesht per hobi apo gabohem?!!
    There is a special place in hell for women who don't help other women.
    Madeleine Albright

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-12-2010
    Vendndodhja
    ne boten e çudirave
    Postime
    3,776

Ma sjell postimin ku i kam thene Prishtinalise injorant ,se paskam harru ,me sa di Prishtinalija eshte light mu
    slim qe kombin perhere e ve para fese ,fene e ka thjesht per hobi apo gabohem?!!
    Jo jo injorant po analfabet . Te pakten kshtu e kam n'kujtese. E sjell ai se i kujtohet me mire meqe eshte protagonisti.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745

Sqarona neve analfabeteve se na metem merak.
    Veç mu po m'duket qe ti se ke kuptu ate qe e ke citu.
    MREKULLI f. sh.

1. Diçka e pabesueshme, që s'mund të ndodhë në të vërtetë e që nuk shpjegohet me ligjet e natyrës, por kryhet gjoja nga një forcë e mbinatyrshme, çudi (sipas fesë e besëtytnive).

Besoj qe tani e kuptove
    Madeleine Albright

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-12-2010
    Vendndodhja
    ne boten e çudirave
    Postime
    3,776

MREKULLI f. sh.

1. Diçka e pabesueshme, që s'mund të ndodhë në të vërtetë e që nuk shpjegohet me ligjet e natyrës, por kryhet gjoja nga një forcë e mbinatyrshme, çudi (sipas fesë e besëtytnive).

Besoj qe tani e kuptove
    Thashe çka paske dashur te na thuash qe se paskemi kuptu. Krejt njejte mendonin edhe keta te PDK-s ne zgjedhjet e para pas luftes. Se ne Prishtine thuhej qe mu ne Drenice kane me pesu humbjen me te madhe PDK po njerzit po e perkrahin kshtu haptas se tuten. Pastaj thonin (PDK dmth ) ndodhi mrekullia.
    Une per vete t'kam kuptu drejte, per Lexuesin se di.

Ika une se u kry ndeshja. U degjofshim per te mire.

Djalë Drenice Maska e Lexuesi_
    Anëtarësuar
    18-06-2010
    Vendndodhja
    Ne vendin e ngjarjeve
    Postime
    6,014

Une kur du me kuptu kuptoj, kur nuk du me kuptu nuk kuptoj

Shpesh here nuk lodhem me i kuptu disa disa

anite, naten e mire flej mire urime barazimi . U lexofshim per t'mire.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745

Thashe çka paske dashur te na thuash qe se paskemi kuptu. Krejt njejte mendonin edhe keta te PDK-s ne zgjedhjet e para pas luftes. Se ne Prishtine thuhej qe mu ne Drenice kane me pesu humbjen me te madhe PDK po njerzit po e perkrahin kshtu haptas se tuten. Pastaj thonin (PDK dmth ) ndodhi mrekullia.
    Une per vete t'kam kuptu drejte, per Lexuesin se di.

Ika une se u kry ndeshja. U degjofshim per te mire.
    Nuk mendoj se me ke kuptuar heren e pare por nejse ..kush paska thane qe PDK s'do votohet ne Drenice ,ndonje plak ne cajtore?

Ndersa mrekulli ose "nderhyrje hyjnore" e quaj edhe fitoren e pare te PDK me 36% ku Thaci u be kryeminister ..fati deshti te vdes Rugova se Hashimi se kish pa me sy kryeministrin
    Madeleine Albright

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-12-2010
    Vendndodhja
    ne boten e çudirave
    Postime
    3,776

Citim Postuar më parë nga Lexuesi_ Lexo Postimin
    Ne zgjedhjet tjera me dhune kemi me t'marr nga dojqland me te kandidu per Ministre te Kultures mos thuj se
    kam dijte qka u ba me mu.
    Hahahaha
    Kuku m'paska pshtu kjo pa e pa. Mos harro. Ju fitoni zgjedhjet e tani mu tap tap m'bani ministre. Pse çka jane ma t'mire se une Astrit Haraqija e Memli qe kene ministra t'kultures.
    Perveç ne lemine e te vjedhurit nuk mund te jem e nje niveli me ta ( hahaha aty jam vertete analfabete) se per te tjerat u shpall duel qe tani.

Qy m'shtine me menu tash.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-12-2010
    Vendndodhja
    ne boten e çudirave
    Postime
    3,776

Nuk mendoj se me ke kuptuar heren e pare por nejse ..kush paska thane qe PDK s'do votohet .....D
    ane ,
    E fundit kjo.... e ke pase ne analizat e perfaqesuesve te LDK-s dhe AAK-s. Momentalisht me kujtohet njr shkrim i Bajram Kosumit qe aderonte ne AAK asokohe.

Dmth njerzit ne Drenice dilnin masovisht ne tubime te PDK-s. Ne Prishtine( ne lexonim ne shtyp se nuk kishim mundesi te degjonim te gjithe live) thuhej njerzit kane frike prandaj dalin ne tubime se ne Drenice te shkon koka po dole kunder PDK-s por kur te votojne do te votojne kunder. Dolen te gabuar.

Fitorja e thelle e PDK-s ka qene befasuese per te gjithe. Per PDK ka qene mrekulli, siç ka qene goditje e paparashikuar humbja e thelle ne pothuaj te gjitha rajonet e Kosoves.

Ntm.

Shqiptar nga Kosova Maska e prishtina75
    Anëtarësuar
    22-03-2012
    Postime
    3,360

Prishtinali,

Jam para teje nese s' gaboj n'forum po hala s'e kam pa llapin ta shaje e ofendoje ndonjerin i pari. E kam pa te shaje ne nje menyre qe mu jo s'me pelqen po e urrej, po vetem kur e kane sha.

Ndersa me sa e kam ndjeje kete debatin mes teje e Lexuesit t'i e ke ofendu kete te dytin vazhdimisht. Dhe jo vetem kete. Ti ofendon mbi 90% te Drenices e madje edhe 31% te Kosoves pa te ofendu asnjeri ty.

Mos t'a ha mendja se je ma i mire se llapi.
    ....aanita340, une Lexuesin asnjeher nuk e kam ofendu, perkundrazi edhe pse kemi diferenca ne politike kam respekt per te, keshtu qe ajo qe thua ti nuk qendron. Ndersa sa i perket llapit ai hiq me larg se para pak ditesh me ka ofendu, siq duket te paska shpetuar ky lapsus por ja qe edhe pse je teper e mencur nuk mund ti dish te gjitha, jeni njesha me llapin mos u largo prej tije,

Faqja 8 prej 9 FillimFillim ... 6789 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •