There is a special place in hell for women who don't help other women.
Madeleine Albright
Ane te mos pajtohesh eshte OK ne demokraci po jo t'i quash njerzit analfabet sahere qe nuk pajtohesh me ta. Dhe njeriu nuk mund te jete ne nje teme analfabet e ne tjetren intelektual. Ose eshte gjith analfabet ose gjithe intelektual.
Psh une pajtohem me opinionet tua shpesh, shpesh s' pajtohem hiç fare po nuk marr dot guximin te te quaj analfabete. Ndoshta ngaqe e di kuptimin e analfabetit.
Pastaj ai postimi qe m'ke citu ka t'beje me kulturen e debatit pse i bie fyellit gjithnje ne nje vrime ti? Se une s'mora ndonje gje personale.
Une s' vuaj fare nga kompleksi prejardhjesh. Qendroj nje çike me lart se kjo.......
Ndryshuar për herë të fundit nga anita340 : 21-06-2014 më 17:11
.....me mire vone se kurre, per mendimon tim ai nuk ben gabimin kapital te perkrah nje kriminel apo nje hordhie kriminelesh, fundja ne njerez jemi dhe mund te gabojm, por duhet te permisojm gabimet. Paramendo familja Jashari e perkrah Jakupin ndersa keta i thone tradhetar, ketu shifet patriotizmi me bateri qe kan,![]()
Hahahaha ...... le qe s' ka dhane doreheqje po jo shume moti ka pase perleshje fizike me Albinin per mikrofon. Me te cilin tash po kane qendrime te peraferta. Ne s' dime ç'a kish mujte me ndodhe mos me pase nderhy te tjeret.
Megjithese patriotizmin e Jakup Krasniqit une as s' e ve ne dyshim. Sidomos po t'a krahasosh me ca te tjere nga koalicioni i ardhshem mrekulliberes i qeverise.
INJORANT m. sh.
1. Njeri që nuk ka marrë asnjë lloj arsimi, njeri i pashkollë, i paditur.
2. keq. Ai që e njeh diçka në mënyrë fare të cekët ose shumë të kufizuar; ai që nuk i kupton fare gjërat ose i kupton keq ato; njeri i pagdhendur që nuk di të sillet në jetë. Injorant i madh.(në letërsi, në muzikë, në art).
3. Përd. mb. sipas kuptimeve të emrit. Kleri injorant. Klikë injorante.
Nuk eshte e thene qe nese je ne nje teme injorante je ne te gjitha temat ,une pervete jam injorante ne astronomi...per ate kurre nuk marr pjese ne diskutimet rreth fenomeneve atronomike se e di hallin tim
![]()
Madeleine Albright
Madeleine Albright
Krijoni Kontakt