Close
Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 30
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    11-06-2014
    Vendndodhja
    Yllyri
    Postime
    73

Pėr: Pyetje per muslimanet

Kjo nuk verteton asgje.Indo-europianet jane me gjithe popullsite semitike arabe dhe turke.Po te marresh nje al-arnaut dhe ta krahasosh me nje irakian nuk gjen asnje ndryshim.Boll perhapet propagand sipas deshires se po i jepni shpresa disa personave qe nuk jane shqiptare dhe po i thoni po ju jeni shqiptar dhe jeni Ilir.Ju jeni ketu prej 20mije vjetesh dhe jeni mbreterit e kesaj toke dhe gjithe botes.Ju ishit mercenaret e turkut,disa nga ju erdhen nga turkmenistani po ska problem prap jeni shqiptare dhe Iliret e famshem qe sot po bejne krimet me te medha ne Europ.Po terrorizojn lagje te tera,cojne femrat e tyre ne prostitucion dalin vjedhin dhe bejne te gjitha te zezat per 50euro shkojne luftoje ne siri per vellezerit e tyre islamik por ska problem prap jane shqiptare dhe ILIR mbi te gjitha!

i/e regjistruar Maska e Fishtani1
    Anėtarėsuar
    09-12-2009
    Postime
    1,334

Citim Postuar mė parė nga fading_light Lexo Postimin
    Kjo nuk verteton asgje.Indo-europianet jane me gjithe popullsite semitike arabe dhe turke.Po te marresh nje al-arnaut dhe ta krahasosh me nje irakian nuk gjen asnje ndryshim.Boll perhapet propagand sipas deshires se po i jepni shpresa disa personave qe nuk jane shqiptare dhe po i thoni po ju jeni shqiptar dhe jeni Ilir.Ju jeni ketu prej 20mije vjetesh dhe jeni mbreterit e kesaj toke dhe gjithe botes.Ju ishit mercenaret e turkut,disa nga ju erdhen nga turkmenistani po ska problem prap jeni shqiptare dhe Iliret e famshem qe sot po bejne krimet me te medha ne Europ.Po terrorizojn lagje te tera,cojne femrat e tyre ne prostitucion dalin vjedhin dhe bejne te gjitha te zezat per 50euro shkojne luftoje ne siri per vellezerit e tyre islamik por ska problem prap jane shqiptare dhe ILIR mbi te gjitha!
    Me sa duket nuk e kuptoni gjuhen angleze, kjo faqe ben paralizma mes gjuhes dhe haplogrupeve. Dhe aty permendet qe nuk ka dallim sa i perket haplogrupeve vetem ne kontinentin Evropian.
    Shqiptaret ashtu si Gjermanet, Nordiket, Sllavet...perbehen nga 5-6 haplogrupe te ndryshme qe do te thote jemi popuj qe jemi formuar nga origjina te ndryshme.
    Keto haplogrupe te shqiptareve, ne Ballkan ekzistojne se paku nga koha neolitike qe dmth atehere nuk ekzistonte as Ilir as Grek e as Thrak apo Romak.
    Krimi nuk eshte pasoje e racave por eshte pasoje sociale e kultures dhe mos edukimit. Ne kohen kur ekzistonte civilizimi ne Irak (Sumeret, Babilonasit) dhe Egjipt (Egjiptin e lashte)....Nordiket ishin barbare sa qe veshtire ishte t'i quaje njerez.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Fishtani1 : 19-06-2014 mė 19:48

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    11-06-2014
    Vendndodhja
    Yllyri
    Postime
    73

Citim Postuar mė parė nga Fishtani1 Lexo Postimin
    Me sa duket nuk e kuptoni gjuhen angleze, kjo faqe ben paralizma mes gjuhes dhe haplogrupeve. Dhe aty permendet qe nuk ka dallim sa i perket haplogrupeve vetem ne kontinentin Evropian.
    Shqiptaret ashtu si Gjermanet, Nordiket, Sllavet...perbehen nga 5-6 haplogrupe te ndryshme qe do te thote jemi popuj qe jemi formuar nga origjina te ndryshme.
    Keto haplogrupe te shqiptareve, ne Ballkan ekzistojne se paku nga koha neolitike qe dmth atehere nuk ekzistonte as Ilir as Grek e as Thrak apo Romak.
    Krimi nuk eshte pasoje e racave por eshte pasoje sociale e kultures dhe mos edukimit. Ne kohen kur ekzistonte civilizimi ne Irak (Sumeret, Babilonasit) dhe Egjipt (Egjiptin e lashte)....Nordiket ishin barbare sa qe veshtire ishte t'i quaje njerez.
    Pse mendon se Babilonasit,Egjiptianet apo Shumeret jane qyteterime arabesh ose irakienesh? Ti qe e mban veten per lexues lexo dhe kerko te verteten.Esht gjeja me idjote qe kam pare ndonjeher.Babilonasit dhe shumeret ishin te vetmit qe shpetuan nga Atlantida dhe mendohet se krijuan qyteterimet e tyre te para ne zonen lumenjve Tiger dhe Eufrat.Me ndihmen e Zotave ata ndertuan nje civilizim shume te perparuar(me te perparuar nga ky qe kemi sot) dhe prifterinjte e Babilonise ruanin dijen e vjeter dijen e Atlantides dhe te Zotave.Ende sot ruhet kjo dije vetem per njerezit e vecante nga lozhat masonike te riteve Skoceze.

Sa per Egjiptin shiko analizat e ADN te faraonve te Egjiptit.Te gjithe nuk kane asnje lidhje me "egjiptjanet" e sotshem se as 1% te popullsise.Jane te ngjashem me 50% te meshkujve Europian dhe 70% te meshkujve Anglez.Shiko dhe meso para se te flasesh.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    30-01-2013
    Postime
    67

Citim Postuar mė parė nga Fishtani1 Lexo Postimin
    Une me qeleshe kam pare edhe serb...se mos flas per shume jevgj, turk, boshnjak e minioritete te tjera.
    Keta jane jevgj nga Shkodra. Mbajtja e plisit per qellime caktuara nuk do thote se jane shqiptar.
    Une kam le e jam rrit ne Shkoder por jevgj(magjyp) e rom(gabel) me qeleshe n'jete teme nuk kam pa....
    Ti i paske pa....bravo t'kjofte !!!
    E kam vetem te qeleshja se per tjera mund t'kesh t'drejte,se prejmend magjypt islamin praktikojn :-) :-)

Shqiperia eshte Evrope Maska e iliria e para
    Anėtarėsuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Cunami ne Indonezi zgjati per disa minuta, kurse ne trojet tona 500 vjet.
    Postime
    4,907

Pytnje Mexhid Yvejsin per kete sekt se ai eshte enciklopedi e gjalle. Po pati mundesi te na tregoje se ne cilin Kuran i mesojne keto dhe ato qe po bejne masakre ne vendet muslimane?
    Lumi ka ujin e paster ne burim

Kombi mbi te gjitha

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    11-06-2014
    Vendndodhja
    Yllyri
    Postime
    73

Citim Postuar mė parė nga marlend Lexo Postimin
    Une kam le e jam rrit ne Shkoder por jevgj(magjyp) e rom(gabel) me qeleshe n'jete teme nuk kam pa....
    Ti i paske pa....bravo t'kjofte !!!
    E kam vetem te qeleshja se per tjera mund t'kesh t'drejte,se prejmend magjypt islamin praktikojn :-) :-)
    E vertet pershendetje patriot nga Shkodra

i/e regjistruar Maska e JuliusB
    Anėtarėsuar
    06-08-2012
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    620

Pse mendon se Babilonasit,Egjiptianet apo Shumeret jane qyteterime arabesh ose irakienesh? Ti qe e mban veten per lexues lexo dhe kerko te verteten.Esht gjeja me idjote qe kam pare ndonjeher.Babilonasit dhe shumeret ishin te vetmit qe shpetuan nga Atlantida dhe mendohet se krijuan qyteterimet e tyre te para ne zonen lumenjve Tiger dhe Eufrat.Me ndihmen e Zotave ata ndertuan nje civilizim shume te perparuar(me te perparuar nga ky qe kemi sot) dhe prifterinjte e Babilonise ruanin dijen e vjeter dijen e Atlantides dhe te Zotave.Ende sot ruhet kjo dije vetem per njerezit e vecante nga lozhat masonike te riteve Skoceze.

Sa per Egjiptin shiko analizat e ADN te faraonve te Egjiptit.Te gjithe nuk kane asnje lidhje me "egjiptjanet" e sotshem se as 1% te popullsise.Jane te ngjashem me 50% te meshkujve Europian dhe 70% te meshkujve Anglez.Shiko dhe meso para se te flasesh.
    Rrotkarstravecizimi yt n ket postim kap majat me te larta. Atlantida thot... hajdee hajdee ...Ku e ke atlantiden ti mer ? Se mos do jesh nga ata qe beson se atlantida esht
    n durres o karafil ?
    Un propozoj qe ti meqe je atlantidas ke te drejte te qeverisesh boten.
    Do u them atyre shokve t mi masone qe te krijojne nje monarki boterore dhe te te shpallim ty mbret.
    Dhe ti me gjenet e tua prej atlantidasi ti udheheqesh shqiptaret drejt se vertetes dhe ta qeverisesh ket bote me miresi atlantidasi...

Updating.... Maska e Wordless
    Anėtarėsuar
    19-06-2002
    Vendndodhja
    Undercover
    Postime
    3,154

dmth 120% Tejkalim plani lol !!

p.s

Gjithnjė kam menduar se Anglezėt janė Europianė !!
    Ky shtet ėshtė ky qė ėshtė sepse qytetarėt tanė janė kėta qė janė !

i/e regjistruar Maska e user010
    Anėtarėsuar
    21-05-2010
    Postime
    1,219

fading_light
    ca po ben keshtu, nuk te kap dot njeri asgjekundi! e ke mbush mendjen me plot e plot teori, dhe i ke bere gjerat sallat. Dicka te mungon (nga ana shpyrterore), keshtu me duket, por po "ushqehesh" me gjera kot e me se fundi prap ngelesh i uritur (nga ana shpyrterore flas).

Dhe sikur te te jap une nje makineri imagjinare me te cilen do mundesh te shkosh pas ne kohe dhe te mesosh aq sa do prap besoj se i "uritur" do ngelesh, nuk ngopet shpyrti me gjera te tilla!

Updating.... Maska e Wordless
    Anėtarėsuar
    19-06-2002
    Vendndodhja
    Undercover
    Postime
    3,154

Amanet a keni pune tjeter pervec me u zon tan diten me njani tjetrin per pun feje ? Hajt bre mos na bani sikur e doni shum fen tuj se kurrnjani se man si duhet. Hajt tjua qes ni femen te mir perpara e ta shohim sa po ju bjen menja te feja e te Zoti. Hajt ta gjeni naj portofol me lek ne rruge e ta shohim a po e kerkoni se kujt i ka ra apo po e fusni nxhep tuj. aiiiii le bre me gjith fe se bash sen ske ca lexon n'ju
    Ky shtet ėshtė ky qė ėshtė sepse qytetarėt tanė janė kėta qė janė !

11. Anetarėt mė poshtė kanė falenderuar Wordless pėr postimin:

semiku (02-07-2014)

Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •