Close
Faqja 11 prej 13 FillimFillim ... 910111213 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 101 deri 110 prej 122
    i/e regjistruar Maska e Jeto_Jeten
    Anëtarësuar
    05-11-2002
    Vendndodhja
    "20 mije lega nen det" ...duke eksploruar...
    Postime
    342

Për: Berisha-Veliajt: "Rama tha e ke gruan kurvë dhe ti heshte." Meta ndërpret seancë

ky do jet problemi i keqkutpimit. kur 'flasin' robt gjuh te huja, kan probleme me shqipen
    u zgjidh dhe 'gjeegjeza'
    He who learns but does not think, is lost! He who thinks but does not learn is in great danger.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-12-2010
    Vendndodhja
    ne boten e çudirave
    Postime
    3,776

Për: Berisha-Veliajt: "Rama tha e ke gruan kurvë dhe ti heshte." Meta ndërpret seancë

Citim Postuar më parë nga Antiproanti Lexo Postimin
    Ceshtje private dhe e lejueshme...

Ceshtje private dhe e lejueshme...

Jolegjitime, eventualisht edhe e denueshme...
    Prit or prit. Ti s'leje gje pa thene per Thaqin kur iu publikuan ato telefonatat ku shante Jakup Krasniqin dhe ata te Malisheves. Veçse te sharat e tij ne krahasim me keto te Rames (gjithnje nese jane te verteta) jane lule e drite. Çeshtje private ishte edhe atehere.
    Jurist qe ndane drejtesine me dy kute apo jo?!
    Nuk eshte dokushdo po kryeministri i vendit qe perdore fjalore rrugaqesh. Ne te dyja rastet. Dikush qe nuk respekton shokun ose ish shokun e tij nuk pres te respektoje asnje dhe asgje.
    Le pastaj Sala . Si dreqin se mbyll ne shpi Liria?! Plak matuf.

i/e regjistruar Maska e Antiproanti
    Anëtarësuar
    28-07-2011
    Postime
    6,033

Citim Postuar më parë nga anita340 Lexo Postimin
    Prit or prit. Ti s'leje gje pa thene per Thaqin kur iu publikuan ato telefonatat ku shante Jakup Krasniqin dhe ata te Malisheves. Veçse te sharat e tij ne krahasim me keto te Rames (gjithnje nese jane te verteta) jane lule e drite. Çeshtje private ishte edhe atehere.
    Jurist qe ndane drejtesine me dy kute apo jo?!
    Nuk eshte dokushdo po kryeministri i vendit qe perdore fjalore rrugaqesh. Ne te dyja rastet. Dikush qe nuk respekton shokun ose ish shokun e tij nuk pres te respektoje asnje dhe asgje.
    Le pastaj Sala . Si dreqin se mbyll ne shpi Liria?! Plak matuf.
    Pergjimi i keqperdorimeve te postive te larta zyrtare, publikimi eventual dhe komentimi i tyre nuk jane ceshtje private...
    Ne rastin e Rames nuk po behet fjale per ndonje afere te ngjashme.
    Marredhenjet private te Kryeministrit, Ministrave etj. ne situata qartazi private, sic jane darkat apo situata te ngjashme, nuk jane te barazueshme me afera (eventualisht) korruptive, keqperdorim te pozites, nepotizem dhe te ngjashme qe ne menyre te vetekuptueshme ndodhin gjithashtu larg syve dhe vesheve te publikut.

Pervec kesaj, per dallim nga rasti i Thacit, ketu kemi vetem pohime dhe pretendime te paleve te ndryshme, pa asnje prove te vertete.
    Ne rastin e Thaci&Co kishim dhe kemi mundesine te degjojme ate qe u tha apo nuk u tha. Te kishim se paku nje prove te ngjashme ne rastin e Rames, patjeter se do te mund te diskutonim edhe per karakterin e Rames dhe gjera te ngjashme.
    Sidoqofte, as kjo nuk do te arsyetonte ne asnje menyre ofendimet indirekte te Berishes ne institucionin me te alrte te shtetit, ne Parlamet. Por patjeter do te justifikonte kritikat dhe komentet tone dhe te cdo shqiptari te zakonshem ndaj Rames dhe te tjereve.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745

.

Edhe mu kane djali i Adem Jasharit nanen se kisha lane pa ja .... ..lule e drite
    There is a special place in hell for women who don't help other women.
    Madeleine Albright

i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anëtarësuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379

Femer e pamoralshme, e cila zakonisht e tradheton burrin apo partnerin me meshkuj tjere...

Per disa islamista p.sh. edhe cdo femer qe nuk vishet sipas kodit te caktuar apo rregullave te islamit.
    Por Rama nuk eshte islamist!
    Anto,

Ktu jemi tek temat e shtypit mer plak,

Islamistat, leje anes, se nuk fle gjume pa u marre me ta

--- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...

---voudou.. ---

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    10-04-2014
    Vendndodhja
    Su: Europe
    Postime
    143

Për: Berisha fjalë fyese, Byroja e Kuvendit e përjashton 10 ditë nga seancat

Citim Postuar më parë nga Wordless Lexo Postimin
    Ministri Erjon Veliaj i komentoi kështu deklaratat e Berishës:

“Është taksirati jonë ta durojmë, ashtu siç ka qenë taksirati i shqiptarëve që e kanë duruar për 23 vite. Nuk është mosha e tij që më bën ta distancoj veten, por kemi marrë një përkushtim që të mos zhgërryhemi në këtë baltë.”

“Të shpifësh për gjëra të pavërteta është e shëmtuar. Unë jam shumë krenar për bashkëshorten time dhe refuzoj të bëhem pjesë e një kulture ku merresh me gratë e të tjerëve dhe me fëmijët e të tjerëve. Kjo është një kulturë e ndyrë! Ai nuk është bërë kurrë fisnik edhe pse ka zbritur prej kohësh në qytet. Si shoqëri jemi pjekur dhe nuk shkojmë më pas banaliteteve”, shtoi ministri i Mirëqenies Sociale dhe Rinisë.

/ Top Channel
    Paris 1979 - Kulla Eiffel - Nga e majta në të djathtë, doktorët Vangjel Todri,Arben Hoxha, Sali Berisha, Lutfi Balili, Sabit Brokaj, Abdulla Bilali, ...
    Emri:  10440737_1438188119775224_4192619528897876221_n.jpg

Shikime: 203

Madhësia:  9.9 KB

Updating.... Maska e Wordless
    Anëtarësuar
    19-06-2002
    Vendndodhja
    Undercover
    Postime
    3,154

Citim Postuar më parë nga ane Lexo Postimin

Enver Hoxha po ashtu afronte ngat vetes djelmosha që për karrierë e për ambicie ishin në gjendje të shesin trupin e tyre sa herë ua kërkonte xhaxhi.
    Prandaj bëri karrier Saliu se i rrinte afër xhaxhit Enver ?!
    Ky shtet është ky që është sepse qytetarët tanë janë këta që janë !

8. Anetarët më poshtë kanë falenderuar Wordless për postimin:

Kermilli (22-06-2014)

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-12-2010
    Vendndodhja
    ne boten e çudirave
    Postime
    3,776

Citim Postuar më parë nga ane Lexo Postimin
    Edhe mu kane djali i Adem Jasharit nanen se kisha lane pa ja .... ..lule e drite
    S'e ka thane Thaqi ate. Perndryshe i kisha ra vije pergjithmone. Po edhe ato qe i ka thane s' ia fale dot. Dmth "Jakupovski-n" edhe "gjigav"( per kete te dyten i jam mirenjohes se e pata pasuru fjalorin tim me nje fjale me shume-ka mujte me m'sha dikush e kisha mendu qe po m'levdon). Siç s' ia fale as ca te tjera gjera.

Qe te mos dalim nga tema. Ti ane lexon gjithnje vetem pjeserisht postimet (te miat gjithnje, po me sa t'kam lexu edhe te tjereve). Kthehu lexoje edhe njehere krejt. Une nuk aprovova as njerin as tjetrin.
    Nuk eshte bash krejt njejte si "Jakupovski" per Jakupin ,si prostitue e kurve per gruan e Veliajt. T'a fyente Veliun direkt ishte me pak katastrofale. Megjithese te dyja rastet me duken poshtersi mua. Po me e poshter nga te gjitha eshte menyra si e ka perdore Sala rastin ne parlament. Tipike Sali Berisha. Po flas gjithmone nese i ka bere fyerjet Rama. Mua s' me besohet. Disi e pabesueshme mor jahu (qe thone kta t'Shipnise).
    Ndryshuar për herë të fundit nga anita340 : 20-06-2014 më 16:41

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-12-2010
    Vendndodhja
    ne boten e çudirave
    Postime
    3,776

Pergjimi i keqperdorimeve te postive te larta zyrtare,
    publikimi eventual dhe komentimi i tyre nuk jane ceshtje private...
    Ne rastin e Rames nuk po behet fjale per ndonje afere te ngjashme.
    Marredhenjet private te Kryeministrit, Ministrave etj. ne situata qartazi private, sic jane darkat apo situata te ngjashme, nuk jane te barazueshme me afera (eventualisht) korruptive, keqperdorim te pozites, nepotizem dhe te ngjashme qe ne menyre te vetekuptueshme ndodhin gjithashtu larg syve dhe vesheve te publikut.

Pervec kesaj, per dallim nga rasti i Thacit, ketu kemi vetem pohime dhe pretendime te paleve te ndryshme, pa asnje prove te vertete.
    Ne rastin e Thaci&Co kishim dhe kemi mundesine te degjojme ate qe u tha apo nuk u tha. Te kishim se paku nje prove te ngjashme ne rastin e Rames, patjeter se do te mund te diskutonim edhe per karakterin e Rames dhe gjera te ngjashme.
    Sidoqofte, as kjo nuk do te arsyetonte ne asnje menyre ofendimet indirekte te Berishes ne institucionin me te alrte te shtetit, ne Parlamet. Por patjeter do te justifikonte kritikat dhe komentet tone dhe te cdo shqiptari te zakonshem ndaj Rames dhe te tjereve.
    Anti ,
    ti po e mbroje Ramen duke u thirrur ne çeshtje private, s' po thoje nuk dihet nese eshte e vertete se s' ka fakte. Une po them nese eshte e vertete eshte akoma me e turpshme se shatja e Thaqit per koleget e tij. Ç'a ka t'beje af er ra korruptive e keqperdorimi i opozites me sharjete kryeministrave tane tash? Pse del nga tema kot? Thaqi e ka sha Jakupin(e ka qujte Jakupovski) dhe koleget e tij t'partise nga Malisheva( ka thane ma gjigavin) ne nje telefonate private e qe neve na ka ba publike EULEX-i. Rama ka sha gruan e ministrit te tij, gruan e mikut te tij dhe madje edhe vete ministren (gjithmone nese eshte e vertete- e thene nga Saliu zor me besu) kurve e prostitute qe neve na e beri publike Sala (qe thirret ne mefia natyrisht). Per te parin s' ke lene gje pa thene, te dytin e ke mbrojte me arsyetimin eshte çeshtje private.

Per mua personat qe perdorin kso lloj gjuhe nuk meritojne te perfaqesojne aske veq vetes se tyre. Kushdoqofshin. Ketu eshte dallimi mes meje dhe teje.

i/e regjistruar Maska e Antiproanti
    Anëtarësuar
    28-07-2011
    Postime
    6,033

Anti ,
    ti po e mbroje Ramen duke u thirrur ne çeshtje private, s' po thoje nuk dihet nese eshte e vertete se s' ka fakte. Une po them nese eshte e vertete eshte akoma me e turpshme se shatja e Thaqit per koleget e tij. Ç'a ka t'beje af er ra korruptive e keqperdorimi i opozites me sharjete kryeministrave tane tash? Pse del nga tema kot? Thaqi e ka sha Jakupin(e ka qujte Jakupovski) dhe koleget e tij t'partise nga Malisheva( ka thane ma gjigavin) ne nje telefonate private e qe neve na ka ba publike EULEX-i. Rama ka sha gruan e ministrit te tij, gruan e mikut te tij dhe madje edhe vete ministren (gjithmone nese eshte e vertete- e thene nga Saliu zor me besu) kurve e prostitute qe neve na e beri publike Sala (qe thirret ne mefia natyrisht). Per te parin s' ke lene gje pa thene, te dytin e ke mbrojte me arsyetimin eshte çeshtje private.

Per mua personat qe perdorin kso lloj gjuhe nuk meritojne te perfaqesojne aske veq vetes se tyre. Kushdoqofshin. Ketu eshte dallimi mes meje dhe teje.
    Une e thash qartazi se ku eshte dallimi...
    Pervec kesaj, incizimet e Thacit&Co jo vetem qe ekzistojne dhe mund te degjohen,, por te gjitha jane te nderlidhura me A.Grabovcin i cili ka diskutuar me tri figura te njohura te PDK-se, me Thacin, Lushtakun dhe Citakun, ku qartazi eshte folur edhe per punesimin e familjareve apo miqve.
    Ne rastin e Thacit kete mund ta degjosh nga min. 2:23 deri min. 2:43
    Grabovci: Do obligime s'jon krye. Tash kur t'vish bisedojme.
    Grabvci: Vallahi po, ni daj temin ma ke lone anash...
    Thaci: Mazrrekun a?
    Grabovci: Gjocin.
    Thaci: Jo more mu s'mke thone.
    Grabovci: qy, qy...qeshet.

Ngajshem, por edhe me e detajuar eshte bisedatjeter e Grabovcit me Citakun per punesimin e familjareve etj.

Ceshtja e fjalorit te perdorur eshte vetem element tjeter qe gjithashtu eshte i kritikueshem dhe i kundershtueshem. Sic do te ishte i kritikueshem dhe i kundershtueshem nje pergjim i ngjashem i Rames.

Faqja 11 prej 13 FillimFillim ... 910111213 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •