Close
Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 35 prej 35
    Updating.... Maska e Wordless
    Anëtarësuar
    19-06-2002
    Vendndodhja
    Undercover
    Postime
    3,154

Për: Ismail Kadare: Plani serb, shqiptarët të turqizuar e kundër Evropës

Arbëresh si të kam ?! Fjala është për mjekrroshët ekstremistë dhe jo për popullin mysliman në përgjithsi, kapish ? Ati 98% të myslimanve që thua ti, nuk i ha rrotaçilia për Sirin sikur nesër të shkojë 10 km nën tokë.
    Ky shtet është ky që është sepse qytetarët tanë janë këta që janë !

Citim Postuar më parë nga Wordless Lexo Postimin
    Arbëresh si të kam ?! Fjala është për mjekrroshët ekstremistë dhe jo për popullin mysliman në përgjithsi, kapish ? Ati 98% të myslimanve që thua ti, nuk i ha rrotaçilia për Sirin sikur nesër të shkojë 10 km nën tokë.
    Ti ke shume te drejte dhe une nuk po flas keq per 98% shqiptar te fese islame..., n'Kosove!
    Por qe nga gjiri i shqiptareve po dalin ky llum i qelbur kriminelesh, qe ne emer te Zotit ( s'ka nevoj se si e quajne )
    po shkojne te therin dynjane, po tregojne qe nuk jane fare ne rradake!!!
    Pra te pakten mos i vem fajin kujt nuk e ka, pasi ç'do pyll ka derrat e vet, le te merremi ç'do popull ( pyll ) me darrkucet e tij!!!
    Ti japim fajin kujt e ka! - Pra mos ti vem fajin serbeve per halabaket shahid, por ti kerkojme fajin vetes, pra kosovavaret ne gjirin e vet!
    Kaq, un e di sikur ti, qe jo te gjithe shqiptareve ju ha palla per Damask dhe Bagdad!
    Por qe mos u hiqni aq naive..., duke u fshehur pas maskes se viktimes, te justifikohen elemente qe shqiptarllekun e kane shume te dyshimte...
    Kaq, pra jo vetem qe serbet se kane fajin qe neve u mesuam si duhet lutur Perendia, ruajtur ikonat dhe kishat,Besa e krishtere, per pastaj pikerisht neve
    TA BRAKTISNIM DUKE U KONVERTUAR NE HARBUTER.......................................... .......! Sot shtrojme probleme idioteske.
    Mësoi të tjerët me jetën tënde dhe jo me fjalët e tua

Updating.... Maska e Wordless
    Anëtarësuar
    19-06-2002
    Vendndodhja
    Undercover
    Postime
    3,154

Citim Postuar më parë nga arbereshi_niko Lexo Postimin
    Ti ke shume te drejte dhe une nuk po flas keq per 98% shqiptar te fese islame..., n'Kosove!
    Por qe nga gjiri i shqiptareve po dalin ky llum i qelbur kriminelesh, qe ne emer te Zotit ( s'ka nevoj se si e quajne )
    po shkojne te therin dynjane, po tregojne qe nuk jane fare ne rradake!!!
    Pra te pakten mos i vem fajin kujt nuk e ka, pasi ç'do pyll ka derrat e vet, le te merremi ç'do popull ( pyll ) me darrkucet e tij!!!
    Ti japim fajin kujt e ka! - Pra mos ti vem fajin serbeve per halabaket shahid, por ti kerkojme fajin vetes, pra kosovavaret ne gjirin e vet!
    Kaq, un e di sikur ti, qe jo te gjithe shqiptareve ju ha palla per Damask dhe Bagdad!
    Por qe mos u hiqni aq naive..., duke u fshehur pas maskes se viktimes, te justifikohen elemente qe shqiptarllekun e kane shume te dyshimte...
    Kaq, pra jo vetem qe serbet se kane fajin qe neve u mesuam si duhet lutur Perendia, ruajtur ikonat dhe kishat,Besa e krishtere, per pastaj pikerisht neve
    TA BRAKTISNIM DUKE U KONVERTUAR NE HARBUTER.......................................... .......! Sot shtrojme probleme idioteske.
    Të kujtohet filmi me Gjrgj Kastriot ( Skënderbeun) ?

Një paralele e mirë e kësaj çështje mund të jetë edhe Hamzai..! Hamzai ishte njeriu më i afërt dhe me fron më të lartë te Skënderbeu. Kush e manipuloi Hamzain ?! Kur u manipulua dhe mashtrua Hamzai, ç'pret zotrote nga një tufë injorantë që pas shkollës 8 vjeçare njohin vetëm shkollën sunnite dhe selefie ? Është detyrë e jona që të demaskojmë infiltrimet dashakeqe të Sllavëve e t'ia përplasim në fytyrë injorantëve tanë e t'u themi se me veprimet që po bëjnë nuk po ndihmojnë kausën e tyre fetare por po shkatërrojnë kausën tonë kombëtare !!
    Ky shtet është ky që është sepse qytetarët tanë janë këta që janë !

Citim Postuar më parë nga Wordless Lexo Postimin
    Të kujtohet filmi me Gjrgj Kastriot ( Skënderbeun) ?

Një paralele e mirë e kësaj çështje mund të jetë edhe Hamzai..! Hamzai ishte njeriu më i afërt dhe me fron më të lartë te Skënderbeu. Kush e manipuloi Hamzain ?! Kur u manipulua dhe mashtrua Hamzai, ç'pret zotrote nga një tufë injorantë që pas shkollës 8 vjeçare njohin vetëm shkollën sunnite dhe selefie ? Është detyrë e jona që të demaskojmë infiltrimet dashakeqe të Sllavëve e t'ia përplasim në fytyrë injorantëve tanë e t'u themi se me veprimet që po bëjnë nuk po ndihmojnë kausën e tyre fetare por po shkatërrojnë kausën tonë kombëtare !!
    Mgjs kam shume stime per shkrimet e tua, ketu me lejo te jem kunder komplet me ty!
    Filmin e vjeter "Skenderbeu", e njoh mire edhe kur nuk lejohej te shfaqej neper kinemate, sa e degraduan fare me femijet e filloreve te organizuar me nga 5 leke te vjetra!
    E njoh shume mire kete film, pasi kisha shume afer nje njeri te shtepise ne ate film! - kaq per filmin...
    Por ti harron qe ishte vetem nje film propagande?
    At'here kur BS-ja kish prere lidhjet me Titon, pra konsideroheshin "tradhetare te kauzes" pra neve si langoj te sovjetikeve, konsideronim njelloj armiq edhe serbet jugosllave!
    Sot, po na u beka "Prove" ky film qe ç'do gje mund te kete si krenari kombetare, mund te pretendoje edhe ndonje titull ( perveç atyre qe ka ), por asnjehere kurre
    NUK MUND TE KETE PRETENDIME HISTORIKE, PASI NGJARJET JANE TE TRILLUARA (kryesisht) DHE AKTORET ISHIN PILOTUAR NGA PRODHIMTARET E REALIZMIT SOCJALIST...
    Ndaj po ne te njejten mase, mund te permendet si prove edhe senati venedikas dhe fuqite perendimore me ne krye papen, qe me elegancen qe e karakterizonte epoken
    ne fjale, nuk e permendte fare, por qe e nenkuptonte me rolin e doxhes ,te luajtur ne menyre shembullore nga aktori i mirenjohur i asaj kohe, Matish Shiroka...
    Hamzai u mashtrua nga grykesia e tij, ku thenia popullore "nuk ka pyll pa derra" e gjen veten ne shtepi te vet!
    Ndaj edhe dera princit tone famelart Gj. Kastrioti, nuk kishte imunitet, ndaj te kthehemi ne teme, nuk ishin serbet fajtor per tradhetine e nipçes...
    Pershendetje

Sa shkrova me lart, mund te shtoj qe, Hamzai ( qe ju harrofte emri ),
    ne kuptim figurativ ( pasi fare mire mund te fshihej nga historia ) mbeti tradhetar pasi tradhetine e pare e beri ne Besen e krishtere...
    Ai me pare se te tradhetonte vellane e babait, tradhetoi bashkeatdhetaret, ndaj ky tradhetar vishej me shallvare dhe nuk donte " te flinte ne lekure te dhive"!
    Ndaj i thote populli...; "sillu per sillu e bjen aty ku je lidhur". Edhe neve kthehemi po aty ku bie edhe nyja e çdo debati kombetar, pasi po ta shohesh holle,
    fajin e kane ata qe te paret u tjetersuan ( prej hallit o prej mallit ), por qe sot ky tjetersim ben te kthehet ne nje çerdhe ku prodhohen veze me tartabiqe shkretetirash!
    E neve si gjithmone japim me shume zemergjeresi fajin tjetrit..., sipas rradhes kete here Serbise.

Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •