Ka ketu ne kete forum nacionalist te djathe nga forumi Stormfront? Ketu mund te mblidhemi dhe te diskutojm rreth forumit dhe levizjes WN.
14/88![]()
Ka ketu ne kete forum nacionalist te djathe nga forumi Stormfront? Ketu mund te mblidhemi dhe te diskutojm rreth forumit dhe levizjes WN.
14/88![]()
stormfornt asht prosllav
shqiptaret atje perjashtohen meniher
JO NEGOCIATA VETĖVENDOSJE
Stormfront esht proeuropian dhe sigurisht prosllav.Jo te gjithe shqiptaret atje perjashtohen.
sapo te marrin vesh qe je shqiptar dhe mbron qeshtjen shqiptare perjashtohesh me ni her
te vetmit shqiptar qe nuk perjashtohen atje jan ato qe thon kosova asht serbi, dhe se shqiptaret muslimane duhet te shfarosen plotsisht
e di shum mir jam perjashtu disa her prej atje, forumi me antishqiptar qe egzisto.
JO NEGOCIATA VETĖVENDOSJE
Esht forum shum kompleks ne vetvete dhe ka grupe serbe grupe te tjera.ka gjithashtu disa moderator serb.nqs ti ke shkuar atje duke mbrojt islamin normalisht qe perjashtohesh se nuk esht vler europiane.Aty as boshnjaket nuk pranohen.por ka shume grupe pro shqiptare si kroatet italianet gjermanet dhe disa grupe norvegjeze.Po te them esht shum kompleks dhe ka shume ideologji qe shumica bien ne kundershtim me njera tjetren.Ka edhe grup shqiptar te vogel qe jan te pranuar ne grupet qe te thashe me siper si ato kroate dhe italiane.
Gjithsesi un nuk e bera temen per te diskutuar per legjitimitetin e Stormfront qe ne fund te fundit esht thjesht nje forum.Por dua te dij a ka Shqiptar qe perkrahin ate ideologji dhe ate levizje.Stormfronti nuk ka rendsi.
Edhe i krishtere i konvertuar por njekohesisht dhe racist?...ne fakt shumica ne Stormfront keshtu jane. Atyre nuk ja kap logjika qe profetet e krishtere nuk ishin te bardhe dhe mbi 75% e krishtereve ne bote jane jo te bardhe.
Stormfronti eshte vendi ku takohen pjellat e fundrrinave qe nuk kane asnje pike karakteri e dinjitet njerezor.
Mos e humb kohen me keto budalliqe, djalosh.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Fishtani1 : 16-06-2014 mė 22:23
Po une jam nacionalist i djathte. Respekte.
Krijoni Kontakt