-
meli-pr
problem ne deskopt
pershendetej deshta te pys se kam nje problme ne lloptop se kur mundohem me hi me ndrru psh emrin e kenges qe kam dowladu ne kompjuter me del si ne ket foto kush mundet mem tregu si me ndreq sepse nese ja ndrroj emrin i bej yes me heket muzika ju pershendes
-
-
Pėr: problem ne deskopt
I/e nderuar kur te ndryshosh emrin e fajllit mos harro te e shkruash ne fund .mp3. Pra emriikenges.mp3 atehere sistemi ta njeh fajllin si mp3. Provo kete menyre ndoshta kjo eshte zgjidhja e ketij problemi. tung
-
-
Mesia ka te drejte.
Situata Nr 1)
Eshte zgjedhur opsioni (default) qe mos te shfaqet pershkrimi (.mpr, .txt etj). Ketu ca do emri qe te vesh nuk ke problem, pasi pershkrimi (.mp3, .txt etj) eshte i fshehur dhe ti nuk e ndryshon dot.
Situata Nr 2)
Eshte zgjedhur opsioni qe te shfaqet pershkrimi (.mpr, .txt etj). Ketu kur zgjedh te vesh nje emer te ri, komplet emri bashk me (pershkrimin) behet blue (selected) dhe po vure nje emer pa pershkrim (p.sh kenga_ime ne vend te kenga_ime.mp3) windows te jep nje paralajmerim.
Ne win7 (po nuk jam gabim), vetevetiu behet blue (is selected) vetem emri pa pershkrimin.
-
-
i/e regjistruar
Qe te mos kesh problem me kete hyr tek Folder Options tek Control Panel dhe pastaj View dhe hek ate Show files extensions apo keshtu dicka :/
-
Regullat e Postimit
- Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
- Ju nuk mund tė postoni nė tema.
- Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
- Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
-
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt