Bėn mirė qė ekziston ky forum dhe shumė faqe tė tjera Web-i, pasi pėr pak kohė i mban lidhur budallejt dhe i largon nga rruga![]()
Bėn mirė qė ekziston ky forum dhe shumė faqe tė tjera Web-i, pasi pėr pak kohė i mban lidhur budallejt dhe i largon nga rruga![]()
Ky shtet ėshtė ky qė ėshtė sepse qytetarėt tanė janė kėta qė janė !
Edhe si puna jote jam lindur ne prinder te "krishter" dhe vendosa te behem musliman dhe te mos percjell me budallalleqet e besimit krishter tek brezat e ardheshem!
Ore bab kete argument qe sjell ti se gjoja I paske pas prinderit musliman ska aspak.rendesi.
Kesaj I thuajne per inat te nuses e vrava djalin!
Ti me trego mua cfar eshte ajo qe e vecon Biblen nga Kurani dhe e ben Biblem me te besueshme se Kurani?
Mund te bejsh kete pune ose jo?
angmokio (20-06-2014)
nuk arrij ta kuptoj cfar ju djeg ju cfar i kam prinderit un dhe cfar jam un.Ne po flasim ne pergjithsi.Nuk dua te hyj te bej krahasime jo bibla jo kurani me ato merren prifterinjt dhe hoxhallaret.Ajo nuk na takon as mua as ty.Ky postim esht ber qe muslimanet te kthehen ne krishterim dhe te marrim argumenta.Ti nuk do dhe kapesh me mua atehere pse vjen te komentosh per te ofenduar?Kush je ti te thuash kurani esht me i mir se bibla?
Ky fading light e ka hallin tek kishat e djegura nė Kosovė ama kur vjen puna tek kriminelėt Serbė tė cilėt strehoheshin nė ato kisha nė fenė e tė cilėve na fton tė kovertohemi dhe vrisnin e masakronin shqiptarė nuk thotė asgjė.
No amount of guilt can change the past and no amount of worrying can change the future
Or taj,
Islami ka lindur 6 shčkuj mč vonč sč Krishtčrimi. Kurani bazohčt nč Bibčl dhč Ungjill. Kurani ka marr gjithč profčtčt č Biblčs dhč i ka bčr tč včtčt. Kurani ka marr Zotin č Biblčs dhč č ka bčr tč včtin. Ka mar dhč traditčn Ungjillorč dhč č ka bčr tč včtin. Ka marr dhč Jčzusin, qč pčr tč krishtčrčt čshtč Zoti. dhč č ka bčr tč včtin. A čshtč fč kjo?! Islami čshtč fč "Copy paste". Dhč ti mč vjčn ktu dhč mč flčt pčr bčsučshmčrin č Islamit?!
Nuk ka profetė tė Biblės dhe profetė tė Kur'anit, ata janė profetė tė Zotit.
No amount of guilt can change the past and no amount of worrying can change the future
Cuditerisht I ka kopjuar te gjitha keto te dhena dhe asnje GABIM BIBLIK! Me te vertete copy paste paska qene Kurani!
Nuk e kam aspak hallin te kisha Serbe por esht problemi se na nxorren para botes si popull islamik dhe anti-europian,jo-i-bardhe dhe aziatik.Dhe kriminelet turk qe masakruan shqiptaret per 500 vjet strehoheshin neper xhamia.Nqoftse jeni kunder Orthodoksise(fese se serbit) mund te konvertoheni edhe ne katolicizem qe esht prap ne kontrast me cdo pushtues si turk dhe serb.
Krijoni Kontakt