ane (17-06-2014)
http://botasot.info/zgjedhjet-2014/3...t-te-ardhshem/
Keto te dhena ishin edhe ne te gjitha portalet e tjera shqiptare
There is a special place in hell for women who don't help other women.
Madeleine Albright
.Lexuesi_;3743275]Po he se mediat ashtu e japen nuk ka patur faj asgje ai. Edhe nuk eshte per me u krenu aq shume me Alma Lamen me 4 mij e ca vota qe i ka marre
Ne fakt ,Alma Lamen as qe e kam votuar ,i perket partise qe se kam votuar por te them te drejten me eshte bere qejfi qe ka hyr ne parlament ,vec per inat te mjekrave
Nuk prite bile pak te mos realizohej menjehere parashkimi i AntiproantitNese llogarisim me Labinoten e cila i ka 1 vit qe ka hy ne politike mund te llogarisim femren me te votuar ne Kosove.
Nga ckam degjuar po thone qe sdo kete Thaci 3 por do kete Rambo 2nime cka u ba kush po krijon qyqeverijen a ki naj informate se je ma ngat qendres![]()
Madeleine Albright
Lexoj temat dhe postimet e tij ne to ka shpifje, e fyrje(edhe ndaj patriotav dhe luftetarve shqiptar qe i ka ber nga injoranca duke mos dit se kush jan ata) ka racizem ka urrejtje ka genjeshtra ka fjal fyse e nenqmuse qe mu me vjen turp ti permend une gjitha i kam permbledh para nje kohe dhe ja kam postu ati dhe i ka pa dhe pranu edhe vet ai nders ty del dhe e mbron pa dit asgje ,kohen e fundit ndoshta ka ndryshu, nuk i lexoj postimet e tij se e kam ber bllok e per kohen e kaluar hulumto arkiven i gjen te gjitha
Mos rrej more ..i vetmi eshte Antiproanti qe asnjhere ,bash asnjhere nuk kam lexu shprehje nencmuese apo banale nga ai edhe pse shpesh eshte fy e sha ,ne fakt mua me cudit gjakftohesia e tij ,si arrin te permbahet kur dihet qe meshkujt shqiptare jane paska gjaknxehte ne keso raste.
Madeleine Albright
Krijoni Kontakt