Close
Faqja 5 prej 5 FillimFillim ... 345
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 48 prej 48
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-09-2011
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    180

Pėr: Deshtim i turpshem ne zgjedhje i Alma Lames.

Citim Postuar mė parė nga ane Lexo Postimin
    Nuk ka nevoje vecse ka hyr ne parlament ne Kosove
    Ane gezohem nese ka hyr ne parlament i uroj pune te mbare

2. Anetarėt mė poshtė kanė falenderuar Kejsi Al pėr postimin:

ane (17-06-2014)

Love all, but trust a few Maska e angmokio
    Anėtarėsuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928

Fjala eahte per keto zgjedhje ,meqe ra fjala di gje ku eshte fshehur Angmokio ,mos ka kalu ne depresion nga zgjenjimi ..fort ish pas gzu ate dite i shkreti
    Ku e ke lajmin burimin e lajmit qe eshte futur ne parlament? Te pakten lajmi qe une solla me siper eshte lajm nga shtypi i dites dhe jo nga mendja ime.
    "And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745

Citim Postuar mė parė nga angmokio Lexo Postimin
    Ku e ke lajmin burimin e lajmit qe eshte futur ne parlament? Te pakten lajmi qe une solla me siper eshte lajm nga shtypi i dites dhe jo nga mendja ime.
    http://botasot.info/zgjedhjet-2014/3...t-te-ardhshem/
    Keto te dhena ishin edhe ne te gjitha portalet e tjera shqiptare
    There is a special place in hell for women who don't help other women.
    Madeleine Albright

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745

Lexuesi_;3743275]Po he se mediat ashtu e japen nuk ka patur faj asgje ai. Edhe nuk eshte per me u krenu aq shume me Alma Lamen me 4 mij e ca vota qe i ka marre
    .
    Ne fakt ,Alma Lamen as qe e kam votuar ,i perket partise qe se kam votuar por te them te drejten me eshte bere qejfi qe ka hyr ne parlament ,vec per inat te mjekrave

Nese llogarisim me Labinoten e cila i ka 1 vit qe ka hy ne politike mund te llogarisim femren me te votuar ne Kosove.
    Nuk prite bile pak te mos realizohej menjehere parashkimi i Antiproantit

nime cka u ba kush po krijon qyqeverijen a ki naj informate se je ma ngat qendres
    Nga ckam degjuar po thone qe sdo kete Thaci 3 por do kete Rambo 2
    Madeleine Albright

Love all, but trust a few Maska e angmokio
    Anėtarėsuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928

http://botasot.info/zgjedhjet-2014/3...t-te-ardhshem/
    Keto te dhena ishin edhe ne te gjitha portalet e tjera shqiptare
    Kėtė renditje mund ta ndryshojnė votat me kusht dhe me postė, tė cilat nuk janė numėruar akoma.
    Prit se eshte akoma heret. Ne liste ishte nga fundi keshtuqe mos u gezo para kohe.
    "And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    11-06-2014
    Vendndodhja
    Yllyri
    Postime
    73

Citim Postuar mė parė nga angmokio Lexo Postimin
    Keta kane qene kundra Alma Lames dhe bravo ju qofte qe ja arriten qellimit. Si gjithmone ti hiqesh sikur din gjithcka por ne fakt nuk din asgje. C'lidhje ka Olsi Jazexhiu nga Kanadaja me te njohuren si mjekrroshe? Je duke ja futur kot fare pa lidhje. Ai eshte musliman i moderuar qe i kundershton ne maksimum levizjen e ketyre mjekrroshave qe jane pro luftes se Sirise apo kundra zgjedhjeve. Pastaj si mund ti thuash Olsi Jazexhiut mjekrrosh kur nuk ka mjekerr?
    po ti cfar je? mjekrrosh? nga mendte po me dukesh edhe ti mjekrrosh!

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    02-11-2012
    Vendndodhja
    Vojnovc Shtime
    Postime
    412

Citim Postuar mė parė nga semiku Lexo Postimin
    Te vetmin qe e lexoj (ja vlen) ketu nga ju kosovaret eshte @Antiproanti dhe ndoshta eshte i vetmi qe nuk fyen,as nuk ofendon as nuk shpif.
    Paske bere arkiv privat me ate qe shkruajne te tjeret ...heheh Cfar duduke qenke !

!
    Lexoj temat dhe postimet e tij ne to ka shpifje, e fyrje(edhe ndaj patriotav dhe luftetarve shqiptar qe i ka ber nga injoranca duke mos dit se kush jan ata) ka racizem ka urrejtje ka genjeshtra ka fjal fyse e nenqmuse qe mu me vjen turp ti permend une gjitha i kam permbledh para nje kohe dhe ja kam postu ati dhe i ka pa dhe pranu edhe vet ai nders ty del dhe e mbron pa dit asgje ,kohen e fundit ndoshta ka ndryshu, nuk i lexoj postimet e tij se e kam ber bllok e per kohen e kaluar hulumto arkiven i gjen te gjitha

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745

Citim Postuar mė parė nga Shtimjanii Lexo Postimin
    Lexoj temat dhe postimet e tij ne to ka shpifje, e fyrje(edhe ndaj patriotav dhe luftetarve shqiptar qe i ka ber nga injoranca duke mos dit se kush jan ata) ka racizem ka urrejtje ka genjeshtra ka fjal fyse e nenqmuse qe mu me vjen turp ti permend une gjitha i kam permbledh para nje kohe dhe ja kam postu ati dhe i ka pa dhe pranu edhe vet ai nders ty del dhe e mbron pa dit asgje ,kohen e fundit ndoshta ka ndryshu, nuk i lexoj postimet e tij se e kam ber bllok e per kohen e kaluar hulumto arkiven i gjen te gjitha
    Mos rrej more ..i vetmi eshte Antiproanti qe asnjhere ,bash asnjhere nuk kam lexu shprehje nencmuese apo banale nga ai edhe pse shpesh eshte fy e sha ,ne fakt mua me cudit gjakftohesia e tij ,si arrin te permbahet kur dihet qe meshkujt shqiptare jane paska gjaknxehte ne keso raste.
    Madeleine Albright

Faqja 5 prej 5 FillimFillim ... 345

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •