Close
Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 42
    i/e regjistruar Maska e Shėn Albani
    Anėtarėsuar
    27-07-2002
    Postime
    899
    Ne vitin 94 duke kaluar neper Shqiperi kam paguar gjoba 200 DM. Gjobat nuk i meritoja, por policia ishte e armatosur dhe kishte nevoje per para.
    I kam paguar me kenaqesi, me vinte keq se kete pune e bente policia, mirepo te shkiet kam paguar me shume gjoba, edhe aty pa i merituar.

Nuk me vjen keq qe kam paguar ne Shqiperi, me vjen keq qe kam paguar per shkiet.....ne Shqiperi se paku me thonin faleminder dhe me uronin rruge te mbare, te shkiet shanin dhe te thonin : Zhduku!

musliman krenar Maska e Shiu
    Anėtarėsuar
    20-02-2003
    Postime
    1,040
    dallimi qenka vec ne stil, o Alban, por akti qenka i njejte...

mua ende nuk me ka ndodhur nje gje e tille ne Shqiperi, prandaj besoj se edhe nuk do te ndodhe...
    The greatest obstacle to discovery is not ignorance - it is the illusion of knowledge.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    22-02-2003
    Vendndodhja
    Helsinki
    Postime
    32
    Degjo moj Arjeta sa per respekt mos fol fare. Se te kishe ti respekt nuk i fusje te gjith me nji kallup dhe huk i kunderpergjigjesh te gjitheve.Kesaj nuk i thojn respekt por injorance te lumshin ato vite qe ke jetu ne Danimarke se paske ngelur dhi e eger i themi ne shqiptaret e SHQIPERISE.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga julian72 : 12-04-2003 mė 15:10
    PER NJE SHQIPERI SI EVROPA.

Nderimet e mia Arjeta,
    Rast te vjedhjes ka pas edhe do kete gjithemon...mos ti gjeneralizojm gjerat.Problemin ti po e shiqon ne bisht...shiqoje koken ku rrjedh problemi.Une mendoj se:
    Enver Hoxh gjate diktaures se vet ju mohoj te drejten shume pakicave kombtare ne Shqiperi te shprehin identietin e tyre.Keshtu qe po ai Mala Ziasi shkruan edhe flet shqipe,po ai Greku shkruan e flet shqip, po ai Vllahu shkruan e flet shqip,po ai Jevgu shkruan e flet Shqipe,the gjitha ata e kan shtetesi shqiptare por nuk jan Shqiptar.
    Sikur se Kosovar mund te jene dhe ate tek rruga e Moraves , Serbet, Egjiptianet,Mala Ziasit etj etj

Une kurre nuk jam kan ne Shqiperi perpos ne endrra... baba ime ka qen vjet dy jave ne Durres edhe nuk ka pas problem gjate rruges Prizeren-Kukes as gjate qendrimit te tina ne Shqiperi perkundrazi ka qen shume i prekur me pritejn edhe rrespektin qe ja kan ba ne token e shejt.
    Baba ka pas shume miq nga Shqiperia pasi qe ju ka bashkangjit brigades se 5 Vlonjate me 1 Nentor ne 1944,brigad e cila bashk me brigaden e 7 gjithashtu nga Shqiperia e kan cliru gjithe teritorin e Kosoves nga Nazistat Gjerman para se te vin Brigadat e Josip Brozit.Keto dy brigada Shqiptare kan operuar edhe me teje,duke cliruar edhe pllamebet e fundit te veriut te Kosoves , Mitrovicen , Banjsken,dhe kan vazhduar operacionet luftarek neper Bjeshken e Rogoznes deri ne Novi-Jeni Pazar e pastaj ne betejat e pergjakeshme kan vazhduar luften neper Sanxhak.(kerkoj falje ndoshta kjo nuk i perket temes por e dua shume baben tim edhe nuk ja mohova te drejten te thot ate qe pat deshir).

Arjeta si mundet vllau ta vjedh vllaun ?
    Si mundet miku te vjedh mikun me te cilin ka luftu se bashku ?

Te gjitha ato vjedhje i bejn individ me Mison te caktuar,qellimi i tyre eshte te fusin frig ne mes neve Shqiptarve jasht trojeve etnik qe mos ta vizitojm Shqiperina...qe ne mos investojm ne Shqiperi...po ata Misionar mundohen sa me shume te fusin urretje ne mes nesh...dihet qellimi i tyre final!!!

Ju pershndes kudo qe jeni,
    Mjellma
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Mjellma : 12-04-2003 mė 21:02

Gezuar Kosoven e Pavarur Maska e dodoni
    Anėtarėsuar
    07-11-2002
    Postime
    3,393
    Postuar mė parė nga Mjellma
    Nderimet e mia Arjeta,
    Enver Hoxh gjate diktaures se vet ju mohoj te drejten shume pakicave kombtare ne Shqiperi te shprehin identietin e tyre.Keshtu qe po ai Mala Ziasi shkruan edhe flet shqipe,po ai Greku shkruan e flet shqip, po ai Vllahu shkruan e flet shqip,po ai Jevgu shkruan e flet Shqipe,the gjitha ata e kan shtetesi shqiptare por nuk jan Shqiptar.
    Mjellma

Pėrshėndetje Mjellma
    Tani edhe ju me apo pa dije jeni duke ju ndihmuar serbėve e malaziazve qė po thonė se nė veri Enveri i ka bėrė shqiptarė malazezėt (pasardhėsit e Pashko Vasės dhe Migjenit) dhe kėshtu qė Shkodrėn duhet dhėnė atyre se ėshtė e atyre kurse pėr Ulqinin e tė tjerat troje shqiptare nuk ka rėndėsi se janė shqiptare.
    Jugun duhet marrė greku sepse pasardhėsit e Fan Nolit janė grekė etj etj , kėshtu qė ku janė shqiptarėt Mjellma, po mė duket vetėm nė Drenicė, nuk na ngelen shqiptarė tjetėr kund fare po qese ėshtė e vėrtetė ajo ēfarė thoni juve, gjė qė ėshtė me km larg sė vėrtetės. Mjellma pėr ēėshtjet qė nuk dini mos shkruani, mos jipni mendim fare mė mirė se tė jipni mendim antishqiptar (mendim qė janė duke proklamuar ditė e natė shkitė e grekėt) e kam fjalėn pėr pakicat nė Shqipėri, pra mos ja futni kot pėr ēėshtjet qė nuk dini e ti bėni dėm ēėshtjeve kombėtare tonat.
    Pėr pikat tjera jam mė shumė se me ty.
    Pra, kėto probleme qė ka ngritur Arjeta janė shumė pėrēarėse dhe kjo temė duhet tė mbyllet sepse edhe sezona turisitike po afron dhe tė huajt vetėm tė huajt nuk dėshirojnė qė shqiptarėt tė shpenzojnė paratė nė bregdetin shqiptar, prandaj kjo temė duhe mbyllur.
    Pėrshėndetje
    Leje mos m'trano, pashe zotin!!!!

Rrofte Shqiperia Etnike

Postuar mė parė nga dodoni
    Pėrshėndetje Mjellma
    Tani edhe ju me apo pa dije jeni duke ju ndihmuar serbėve e malaziazve qė po thonė se nė veri Enveri i ka bėrė shqiptarė malazezėt (pasardhėsit e Pashko Vasės dhe Migjenit) dhe kėshtu qė Shkodrėn duhet dhėnė atyre se ėshtė e atyre kurse pėr Ulqinin e tė tjerat troje shqiptare nuk ka rėndėsi se janė shqiptare.
    Jugun duhet marrė greku sepse pasardhėsit e Fan Nolit janė grekė etj etj , kėshtu qė ku janė shqiptarėt Mjellma, po mė duket vetėm nė Drenicė, nuk na ngelen shqiptarė tjetėr kund fare po qese ėshtė e vėrtetė ajo ēfarė thoni juve, gjė qė ėshtė me km larg sė vėrtetės. Mjellma pėr ēėshtjet qė nuk dini mos shkruani, mos jipni mendim fare mė mirė se tė jipni mendim antishqiptar (mendim qė janė duke proklamuar ditė e natė shkitė e grekėt) e kam fjalėn pėr pakicat nė Shqipėri, pra mos ja futni kot pėr ēėshtjet qė nuk dini e ti bėni dėm ēėshtjeve kombėtare tonat.
    Pėr pikat tjera jam mė shumė se me ty.
    Dodon jeni mire me shendet keto dite ?

Perulem para juve

Me rrespekt
    Cajca e Drenices
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Mjellma : 12-04-2003 mė 23:35

Gezuar Kosoven e Pavarur Maska e dodoni
    Anėtarėsuar
    07-11-2002
    Postime
    3,393
    Mjellma shumė mirė jam me shėndet dhe mendoj se kjo pyetje do tė duhej tė ishte bėrė nė privat, poqese ju intereson njė gjė e tillė qė tė mos jenė tė tjerėt tė detyruar tė lexojnė edhe gjėra tė tilla qė shumica mund tė mos jenė tė interesuar. Edhe njėherė faleminderit pėr interesin tėnd nė shėndetin tėnd, jam shumė mirė dhe ju dėshiroj edhe juve gjithashtu tė jeni sa mė mirė.
    Faleminderit pėr respektin, por pa pėrulje Mjellma se nuk kemi nevojė ti pėrulemi njėri-tjetrit.
    Gjithė tė mirat Dodoni
    Leje mos m'trano, pashe zotin!!!!

Rrofte Shqiperia Etnike

Dodon !

Me vjen mire qe jeni mire...Ju pyta se pata frig mos vall vuani nga ndonje grip pasi qe u tmerrova nga keqintepretimi qe ja keni ba shkrimit tim.

Ndoshta problemi qendron ne egocentrizmin e shkrimit tim.

Nuk do shkruaj ma gjate pasi qe kam frig se prap do keq intepretohem.

Heshtja eshte flori

Mjellma

_____________ Maska e ornament
    Anėtarėsuar
    27-04-2002
    Postime
    872
    Dodon dhembi prishur do rregulluar e jo fshehur siē mendon ti. Sepse ndryshe harrojme me qesh.
    Problemi qe ngren Arjeta eshte i drejte dhe egziston. Kjo jo vetem per kosovaret (siē kujton ajo) por per te gjithe shqiptaret emigrante qe kthehen ne atdhe per PAK dite turistike.
    Ky problem eshte sociollogjik, ne te s'ka lidhje as Enveri, as Partia, as greqnia e turqnia (siē mendon Mjellma).
    Per ta ditur pse ndodh kjo, duhet ne rradhe te pare ti jepni pergjigjen pyetjes pse shkoni ju ne shqiperi, pse nuk i beni pushimet ne vend tjeter por pikerisht atje. Per Kosovaret njesoj, pse duhet medoemos me kalu nepermjet shqiperise, per te vajtur ne kosove, kur per atje ka rruge te tjera, nga greqia, maqedonia, mali i zi, bullgaria, ose direkt me avion.

Postuar mė parė nga ornament
    Ky problem eshte sociollogjik, ne te s'ka lidhje as Enveri, as Partia, as greqnia e turqnia (siē mendon Mjellma).
    Per ta ditur pse ndodh kjo, duhet ne rradhe te pare ti jepni pergjigjen pyetjes pse shkoni ju ne shqiperi, pse nuk i beni pushimet ne vend tjeter por pikerisht atje. Per Kosovaret njesoj, pse duhet medoemos me kalu nepermjet shqiperise, per te vajtur ne kosove, kur per atje ka rruge te tjera, nga greqia, maqedonia, mali i zi, bullgaria, ose direkt me avion. [/B]
    Ornament
    Po ai Enveri ju zhduku analfabetizmin e tani te gjithe flasin Shqip...po ajo parti ngriti bunkera e e la popullin pa buke...po ajo parti arriti Shqiperin ta fus ne shtetet me te varfura te Europes...etj etj

Nje pytje nese me lejoni :
    Me termin Kosovar c'ka nenkuptoni...shume serb me origjin nga Kosova kur kan shku ne Serbi i kan thirre kosovari...
    Me duket se ne jemi Shqiptare nga Kosova...apo une po gaboj !!!

Pse kalojm ne pushimet ne Shqiperi sepse deshirojm ta ndertojm bregdetin Shqiptare ashtu siq u ndertu Bregdeti i Ulqinit mbas termetit...Mos harrojm se Ulqini tani eshte perl bregdeti e ate e ndertuan Shqiptaret e Kosoves edhe Shqiptaret e Maqedonis...Ashtu edhe do ndertojm bregdetin Shqiptare pasi qe ato pervoj te hidhura duhet te shnderrohet ne nje pervoj dashurije edhe rrespekti reciprok!

Ornament 100.000 turista nga trojet etnike ka qen vjet ne Shqiperi,vetem 10$ ne dite nga ata turista te jen shpenzuar ne Shqiperi...1.000.000 $ ne dite ...po del bukur nje shume e madhe...une mendoj ketu qendron problemi pse paraqiten vjedhesit ne rrugen Prizeren-Kukes ata matrapaz nuk deshirojn qe Shqipera te rimekembet...sa me pak turista ne Shqiperi aq me mire per ata matrapaz...sa me shume turista aq me mire per popullaten ne Shqiperi...

Nese une neser marre rrugen nepermet Maqedonis te shkoj ne Shqiperi duhet te ja paguj shteti Maqedonas vizen...duhet te blej benzin ne Maqedoni..ndonje pije...ndonje prishje veture etj etj sa te gjitha ata ja la shtetit Maqedonas,Grek apo Bullgar do ja la shtetit Shqiptar...

Mjellma

Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. "Revolucioni vonuar" dhe Ahmet Krasniqi
    Nga Brari nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 214
    Postimi i Fundit: 20-09-2018, 13:55
  2. Dr. Ibrahim Rugova - Presidenti i parė i Republikės sė Kosovės
    Nga Albanino nė forumin Elita kombėtare
    Pėrgjigje: 2055
    Postimi i Fundit: 27-11-2014, 11:11
  3. Si mund tė ulet ndikimi grek nė shqipėri ?
    Nga Anton nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 192
    Postimi i Fundit: 14-08-2011, 17:46
  4. Dosja antishqiptare e Greqisė, 1912-2007
    Nga BARAT nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 645
    Postimi i Fundit: 15-10-2007, 19:27
  5. Si vjen bashkimi kombėtar?
    Nga Anton nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 487
    Postimi i Fundit: 22-02-2004, 00:19

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •