Close
Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 26 prej 26
    Administratore Maska e Fiori
    Anëtarësuar
    27-03-2002
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    3,016
    Denku me pelqeu ideja e kotesise, megjithate mund te them se vetem strofa e pare me pelqeu e thene poezisht Poezia me ngjet pak me kengen e Alanis Morissette, Ironic . Nq se mendohesh cik me shume dhe nuk ja fut kotesise shkurt (kotesi, kotesi por ska perse te jete bosh) atehere jam e sigurt do na dergosh nje kotesi me te kendeshme (provoje po pate kohe).

Kjo nga nje person qe gjen gjithmone arsye per ta pare goten e saj gjysem plot . Sa e komplikuar paska qene ; praktika me dukej ndryshe po e verteta ne brendesi qenka krejt e kunderta. Cudi dy here cudi (me veten).

p.s. Dime ne 1800 si vajzat dhe djemte ate pune kishin. Kam parasysh Ana Kareninen ketu. Sa keq, per ta kuptohet se ne kemi lindur te zgjuar

be yourself by yourself Maska e denku
    Anëtarësuar
    23-04-2002
    Vendndodhja
    in the casket garden
    Postime
    362
    Kesaj i thone si tek ai filmi :
    Po me uren c'paten xhanem?

E kemi zakon ne....
    Ose me mire ....Njeriu qimen e nderron ,po zakonin nuk e harron!

Po ju nis nje Pershendetje perfundimtare!!!!!!!
    Nuk mund te qortohem,sepse dhe vete njeriu model ka skadencen e tij....!!!!!!!!

Programues Softueresh Maska e edspace
    Anëtarësuar
    04-04-2002
    Vendndodhja
    Filadelfia, SHBA
    Postime
    2,565
    Dime!
    Une jap doreheqjen per kete teme.

Ne je burre mbushja mendjen Denkut te na sqaroje keto problemet e kotesise. Ki kujdes se eshte burre i urte me zakone shume. Shqiperia me dergoi ne mergim te paafte per keto pune prandaj po ta le ty ne dore si burre plak qe je.

Nqs deshton dhe ti do na duhet te shkojme ne ekstreme.
    Kam ndermend disa vajza te bukura ketu ne forum qe kam besim te plote se do tja marrin kalane nga brenda trimit.
    Po deshtuan dhe ato (qe se besoj) do na duhet ti shpallim lufte me ose pa ndihmen e aleateve tane.
    Edi

In Flames Maska e dimegeni
    Anëtarësuar
    23-04-2002
    Vendndodhja
    Göteborg
    Postime
    371
    Fiori une gjithmon dua ta di po ne Shqipri ne 1800 a ka ekzistuar e njejta dashuri, me ligjerata,premtime,duele.Ne shkolle nuk na mesuan fare per kete gje,na mbysnin me luftra,me kryengritjen e Tarzanit(keshtu e ka pas emrin?) po per dashurine ne ato vite asgje fare.Po ke ndonje informacion per dashurin ne menyren shqiptare ne ate koh shkruaj dicka jam shume kurioz.

ps.Edo,e kuptove me ne fund qe kjo tem eshte per doreheqje
    Discover me like emptiness.......

Dimegen e ke fjalen per reformat e Tanzimatit, se Tarzani ishte me zhurmues.... (lol)
    Mos shkruaj gjë kur je me nerva, sepse, ndërsa plaga e gjuhës është më e keqe se e shpatës, mendo ç’ka mund të jetë ajo e pendës

i/e regjistruar Maska e nitROSHI
    Anëtarësuar
    17-04-2002
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    710
    Kulmi i kotesise eshte atehere kur gezohesh qe te vjen per te dh*jere, sepse me ne fund ke dicka per te bere.

Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •