Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 26
    be yourself by yourself Maska e denku
    Anëtarësuar
    23-04-2002
    Vendndodhja
    in the casket garden
    Postime
    362
    Dime!
    Postimi im i mësipërm mbetet përgjigja ime përfundimtare.Nuk i jap shpjegime askujt për ç'farë shkruaj këtu.Kush do, le të më kuptoj.Kush nuk mundet,le të vazhdojë me temën tjetër
    Nuk i largohem istikamit,sepse elokuenca para faktit mbetet shterpë.

Edspace nuk besoj se ka bërë poezi në këtë rast.Mund ta quaj bejte, biles Bizarre Bejte n.q.s më kupton Dime.

Përshëndetje!!!!!!!
    Ndryshuar për herë të fundit nga denku : 11-04-2003 më 23:33
    Nuk mund te qortohem,sepse dhe vete njeriu model ka skadencen e tij....!!!!!!!!

Programues Softueresh Maska e edspace
    Anëtarësuar
    04-04-2002
    Vendndodhja
    Filadelfia, SHBA
    Postime
    2,565
    Poezia e ekzagjeruar kerkon dhe pergjigje te ekzagjeruar.
    Une nuk jam poet dhe ju e dini sa rralle marr mundimin te shkruaj por ne kete rast mu duk e nevojshme. Mendova se poezia/bejtja do kishte efekt me te madh sesa nje kritike e thjeshte me pak fjale. Ishte gjeja me e vogel qe mund te beja dhe nuk me kushtoi asgje.

Gezohem qe e kam keqkuptuar poezine tende por mos i shkruaj ne forum keto poezi se do na i marresh cupat ne qafe. Ti mbase je i forte dhe gjen qetesi ne kete poezi por e njejta poezi mund te shktaktoje dem te madh ne nje njeri te dobet. Me gjithe hallet qe kane Shqiptaret e mergimit besoj se jane te shumte ata qe ndihen si ty (duke perfshire dhe veten time).

Boll e ekzagjeruam kete teme kotesie
    Na ke borxh nje poezi per kulmin e dashurise.
    Edi

Anëtarësuar
    23-04-2002
    Vendndodhja
    in the casket garden
    Postime
    362
    Edspace borxh ma ka vetem personi qe une dashuroj!
    Pershendetje!!!!!!!!!

i/e regjistruar Maska e DonAlda
    Anëtarësuar
    23-03-2003
    Postime
    104
    Denku, me pelqen shume poezia tende "Kulmi i Kotesise"
    Bravo

Anëtarësuar
    04-04-2002
    Vendndodhja
    Filadelfia, SHBA
    Postime
    2,565
    Duhet ta kisha kuptuar me pare qe kishe nje te dashur. Nuk me vajti mendja qe dashuria te ishte shkaku i kulmit te kotesise por tani e kuptoj plotesisht, edhe pse nuk kam shume eksperience ne keto pune.

Gezohem qe ke te pakten kujtimet e dashurise dhe te "mallkoj" te mos shkruash kurre poezi si kjo me lart.

Gjithe te mirat
    Edi

Anëtarësuar
    23-04-2002
    Vendndodhja
    in the casket garden
    Postime
    362
    Perseri ke dale ne perfundim te shpejte dhe te gabuar Edspace.
    Po nejse vete e the je i ri per keto pune.
    Pershendetje!!!!!!!!!!

Anëtarësuar
    04-04-2002
    Vendndodhja
    Filadelfia, SHBA
    Postime
    2,565
    Denku
    Eshte forumi i letersise dhe keqkuptimet jane te pashmangshme sepse vetem poeti e di kuptimin e plote te vargjeve. Jam munduar ta kuptoj dhe kam gabuar por dhe ti me pergjigjet e shkurtra qe ben dukesh qe nuk je i interesuar te me korrigjosh.

Kuptohet qe jane gjera personale dhe eshte veshtire per ty te shprehesh por njerezit kurioz me shume analizime dhe pyetje duhet ti presesh kur e ben publike poezine.

Pa bere gabime te tjera po te ve ne pozite te veshtire tani dhe po te bej nje pyetje.

A mund te na shpjegosh ndjenjat dhe mundesisht rethanat e jetes tende qe te bene te shkruash poezine "Kulmi i kotësisë!"?
    Edi

In Flames Maska e dimegeni
    Anëtarësuar
    23-04-2002
    Vendndodhja
    Göteborg
    Postime
    371
    Ed!
    Denku s'ma do mendja se do te pergjigjet,e kuptova une, nuk eshte pjesetar familje,po ca vargje per kulmin e dashurise po i shkruaj une si me i modh qe jom dhe marr vesh nga dashuria ..lol..

I verber je!
    Nje ngjyre ka qielli
    Lakuriq!
    me syze dielli

Si blet puntore ti zukat
    flet pareshtur zgjen rehat
    baby,baby,vetem therret
    prishet gjumi i komshiut
    kur ne ekstaze bertet

Genjeshtra te duket e vertet
    eh..sa shume ruan kjo jete
    fol e qesh para pasqures
    shtrydh pucrrat e yndyres

dhe me veten ti lodron
    kur gjysma tjeter te mungon
    befas te largohet vetmia
    i ka keto dashuria....

ps.ka dhe nga ata qe ja fusin vetes po sme behej ta shkruaja se me dukej shume si e 1800,kur ne Francen e lashte djemt refuzoheshin pas nje ligjerate te tere dashurie dhe i hidhnin trut ne ere.Duket sa kemi evoluar sot dhe kjo vjen per hir te femres,nqs ne ate koh ai ishte akt dashurie dhe femra qante nga hidherimi po ta besh sot u behet qefi qe nje person ben vetevrasje per ato dhe keshtu ta marrin per trapllek.
    Discover me like emptiness.......

Anëtarësuar
    04-04-2002
    Vendndodhja
    Filadelfia, SHBA
    Postime
    2,565
    Rrofsh Dime!
    E di une qe nuk kursehesh ti per kulmin e dashurise. Shkruajte poezi te bukur shume dhe shpresoj te jete frymezim per Denkun.
    Edi

In Flames Maska e dimegeni
    Anëtarësuar
    23-04-2002
    Vendndodhja
    Göteborg
    Postime
    371
    lolllllllllllllllll.......me kenoqe fare,me Denkun e paske kap keq...po te drejt ke me ato tema qe hap ai......lollllllllllllllllllllll.......
    Discover me like emptiness.......

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •