Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 4
    Shpirt Shqiptari Maska e Albo
    Anëtarësuar
    16-04-2002
    Vendndodhja
    Philadelphia
    Postime
    33,379
    Postimet në Bllog
    22

Vlorë: Rruspat e Qeverisë së Rilindjes prishin ndërtesën e Postës Shqiptare

Vlorë, INUK shemb Postën, drejtoresha: U njoftuam me vonesë, ngatërresë me shpronësimin

VLORE-Një pikë e Postës Shqiptare në zonën e Skelës në Vlorë është shembur ditën e sotme nga Inspektoriati Ndërtimor Urbanistik.

Drejtoresha e kësaj poste Entela Shkurtaj është ankuar pranë Bashkisë së Vlorës në lidhje me shpronësimin e objektit të saj në zonën e Skelës si dhe dhënien e njoftimit me vonesë.

"Kemi marrë një njoftim për shembjen e objektit vetëm ditën e shtunë dhe për pasojë kemi hasur vështirësi për heqjen e materialeve por gjithsesi çdo gjë është në rregull dhe pika postare është transferuar 100 metra më larg në një ambient të ri "- është shprehur Shkurtaj.

Ajo ka shtuar se ka pasur dhe një ngatërresë te metrat e parashikuar për shpronësim dhe për këtë arsye ka pasur një ankesë pranë Bashkisë së Vlorës. Posta e Skelës është një prej objekteve më të vjetra të qytetit të Vlorës e ndërtuar shumë vite më parë.

Ndërkohë në ditën e dytë të aksionit INUK ka shembur edhe një prej hoteleve më të njohura në qytetin e Vlorës,"Hotel Versilia" i cili është i pari hotel i ndërtuar pas komunizmit ,në vitin 1992 dhe tashmë në pronësi të biznesmenit Sulo Shehi.

Pas heqjes së materialeve të shumta që gjendeshin brenda tij, INUK ka ka shembur me mjete të rënda objektin. Edhe pse mendohej se do të ishte një objekt i cili do të shembej lehtësisht për shkak të konstruksionit prej druri, INUK ka hasur vështirësi duke e përfunduar shembjen e nisur në orët e para të mëngjesit,vetëm në orët e vona të mbrëmjes.

(a.n/News24/BalkanWeb)

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    28-09-2009
    Vendndodhja
    Ke dollari
    Postime
    1,402

Për: Vlorë: Rruspat e Qeverisë së Rilindjes prishin ndërtesën e Postës Shqiptare

Te keqen te titullit

Gjithe ate lajm per prishjen e postes qe ka levizur ne nje godine te re dhe nje rrjesht per hotelin pa leje te Sulo Shehit qe po i merrte frymen shesh te flamurit.

Ska Vlonjat te majte e te djathte mos ta falenderoje INUK per kete qe ka bere. Vetem Albo nga Philly i quan rruspa te qeverise
    Kliko për të mësuar se përse nuk duhen marrë seriozisht ato që shkruan Albo => http://bit.ly/1fAVbUU

100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anëtarësuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224

Për: Vlorë: Rruspat e Qeverisë së Rilindjes prishin ndërtesën e Postës Shqiptare

Citim Postuar më parë nga Xinxerfilli Lexo Postimin
    Te keqen te titullit

Gjithe ate lajm per prishjen e postes qe ka levizur ne nje godine te re dhe nje rrjesht per hotelin pa leje te Sulo Shehit qe po i merrte frymen shesh te flamurit.

Ska Vlonjat te majte e te djathte mos ta falenderoje INUK per kete qe ka bere. Vetem Albo nga Philly i quan rruspa te qeverise
    Te mendosh qe thjesht ka qene nje keqkuptim prishja e postes eshte marrezi. Shife cfare plani kane se nuk e kane prishur kot. Sa per ndertesen qe ka qene pa leje e ka merituar prishjen!
    I LOVE GOD

j&g

i/e regjistruar Maska e Elian70
    Anëtarësuar
    30-07-2006
    Vendndodhja
    Vlorë
    Postime
    1,938

ne Vlore edhe para kohes se Qeverisë së Rilindjes, prape Rilindja e vjeter ishte...

p.s. po uji me klor akoma 2 here ne dite do vazhdoje?????
    Te Dish, te Besh, te Dish te Besh, Bej te Ditur!

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •