Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 7
    i/e regjistruar Maska e Antiproanti
    Anëtarësuar
    28-07-2011
    Postime
    6,033

Kishtarët serbë akuzojnë Conchitën për vërshimet!

Liderët e kishave në Ballkan kanë thënë se fituesja e Eurovisionit të sivjetmë, Conchita Wurst, duhet të fajësohet për përmbytjet që morën jetën e 50 njerëzve më herët gjatë këtij muaji.

Kjo akuzë vjen pak muaj pasi lideri i Partisë së pavarur në Britani të Madhe, David Silvester kishte thënë se martesat gay janë fajtore për përmbytjet në jug të Anglisë.

Artisti austriak, emri i vërtet i të cilit është Thomas Neuwirth, ishte bërë i famshëm kur ajo mori vendin e parë me këngën “Rise Like a Phoenix”.

Liderët e disa kishave tani kanë thënë se përmbytjet e fundit në Ballkan, të cilat ishin më të rënda të shekullit, ishin “dënim” nga Zoti për fitoren e Conchitas.

Patriku Amfilohije i Malit të Zi dhe një klerik ortodoks serb, kanë thënë për uebsajtin e lajmeve e-novine: “Kjo nuk është koincidencë, por paralajmërim. Zoti dërgoi shirat si përkujtim për njerëzit që nuk duhet t’i bashkohen anës së errët”.

Lideri shpirtëror i serbëve në lindje, Patriku Irinej, ka thënë se përmbytjet janë “dënim për veset e këqija të serbëve” dhe se “Zoti e ka larë Serbinë nga mëkatet”.
    Përmbytjet në Ballkan detyruan mbi 150 mijë njerëz që të braktisin shtëpitë e tyre.
    http://koha.net/?id=22&l=11379

Updating.... Maska e Wordless
    Anëtarësuar
    19-06-2002
    Vendndodhja
    Undercover
    Postime
    3,154

Për: Kishtarët serbë akuzojnë Conchitën për vërshimet!

Ore me të vërtetë.. Zoti përmbyti gjithë tokën se fshati i " Noeas " kishte homoseksualë !! Po tani që homseksualë ka tërë bota, i bie që të përmbysë gjithë universin noo ?
    Ky shtet është ky që është sepse qytetarët tanë janë këta që janë !

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-12-2010
    Vendndodhja
    ne boten e çudirave
    Postime
    3,776

Ja, kesi lloji jane serbet. Jo, gabim. Keta jane lideret shpirteror te serbeve. Çfare jane delet e tyre mund te mirret me mend.

Updating.... Maska e Wordless
    Anëtarësuar
    19-06-2002
    Vendndodhja
    Undercover
    Postime
    3,154

Se mos t'i kalojë ndonjë ngjarje Krasniqit pa e komentuar !

Përmbytjet, Imam Krasniqi: Allahu e ndëshkoi Serbinë për vrasjet në Kosovë

PRISHTINE -Situata dramatike e ditëve të fundit në Serbi ku vërshimet e fundit shkaktuan dhe viktima kanë sjellë dhe komente të ndryshme.

Kështu për imamin e Prishtinës dr. Shefqet Krasniqin, kjo ka ndodhur si ndëshkim që Zoti u ka bërë serbëve për krimet që këta të fundit kanë bërë në Kosovë, shkruan “Presheva Jonë”.

Duke përcjellë keqardhje, sidomos për jetët e fëmijëve të vegjël, imam Krasniqi thotë se «kjo, cfare po ngjet sot në Serbi, ky vend zullumcar ështe bërë ikajl kaherë dhe padyshim se ky një ndeshkim i Zotit për gjitha ato të zeza, të serbëve që i bënë në Kosovë, për gjitha ato krime e masakra, për gjitha ato dhunime, mijëra të zhdukur, spastrime etnike e padrejtësi ndaj popullit shqiptare e cila sot po vazhdon mjerisht edhe tek ju atje në Luginën e Preshevës. Zullumqarin nuk e duron dot as Allahu e as bota e civilizuar . NATO i tha stop, por nuk e dënoi Serbinë për gjitha ato krime e gjenocid mbi popullatën e pafajshme në Kosovë. Unë, për ketë tragjedi në Serbi, shpreh keqardhje sidomos për fëmjët që kanë lindur pas vitit 1999, të cilët më së paku këtu janë fajtorë.. »

Sipas imam Krasniqit “ky ndëshkim i Allahut në Serbi nëse Beogradi nuk mbledh mend, është vetëm një shpagim i vogël apo fillim dënimit të Serbisë në raport me gjitha ato të zeza që kanë bërë serbët ndaj fqinjit të tyre »

« Allahu e shtyn, por nuk i harron te këqijat, por as të mirat… është një hadise dhe për këto vpera qofshin të këqija apo të mira, secili duhet të japi llogari, të pëgjigjet dikush në këtë botë e ndokush në tjetrën… » ka pohuar ne fund imam Krasqini për “Presheva Jonë”.

(d.b/
    Ky shtet është ky që është sepse qytetarët tanë janë këta që janë !

Anëtarësuar
    28-07-2011
    Postime
    6,033

Gjithashtu peshkopi serb e ka akuzuar Conchitën se përpiqet të imitojë pamjen e Krishtit

http://infopasqyra.com/lajme/shfaqja...es/news/lajmi/

Anëtarësuar
    28-07-2011
    Postime
    6,033

Apropo Imam Krasniqi...

Imami i Xhamisë së Madhe në Prishtinë, Shefqet Krasniqi, vlerëson se si rezultat i mëshirës së Zotit, si rezultat i shirave, u mbushen liqenet, puset, lumenjtë. Në këtë kontekst, ai ka drejtuar gishtin edhe tek “injorantët”, të cilët sipas tij “u tallën kur ne i drejtuam lutjet tona Zotit fuqiplotë, që të na begatojë me shi”.

http://www.forumishqiptar.com/thread...t-p%C3%ABr-shi

Shefqet Krasniqi, në një shkrim autorial ka vlerësuar se nuk ka gjë më të shëmtuar se sa të promovohen antivlerat, gjegjësisht të konsiderohet vlerë martesa e të njëjtës gjini. E keqja më e madhe sipas tij, që këto po mbrohen edhe me ligj, ndërkaq po ndalohet martesa e burrit me shumë gra.

Patëm një dimër shumë të thatë që për shumë kë ishte shenjë ogurzezë se thatësia verës do të jetë e papërballueshme. Por, ja, Zoti lëshoi mëshirë mbi ne dhe pas shirave që filluan muajt e fundit, veçanërisht në maj, gjendja ndryshoi. Falë Zotit, ne shpëtuam lehtë në krahasim me atë që përjetuan vendet fqinje. Mëshira e Zotit ndaj nesh ishte e madhe, Ai jo vetëm që na lëshoi shi të mjaftueshëm, saqë u mbushën liqenet, puset, lumenjtë, por edhe atë shi e lëshoi ngadalë, qetë dhe me masë e kontroll të duhur. Sa i madh e i dashur je Ti o Zoti im!”, shkruan Krasniqi.

Sipas Imamit Krasniqi, dukuria e vërshimeve, përkatësisht fatkeqësive natyrore mund të interpretohet në forma të ndryshme, por, në mesin e besimtarëve interpretohet se vjen si pasojë e çrregullimit të botës njerëzore, e thyerjeve dhe shkeljeve të ligjeve të natyrës, kundërshtimit të kodit njerëzor, përhapjes së antivlerave, si dhe luftimit të vlerave dhe kundërshtimit të rikthimit të tyre.

A nuk shihni tërë këtë degjenerim? A nuk shihni si njerëzit kanë filluar ta promovojnë atë që as shtazët nuk e bëjnë, ndërsa nuk kursehen t’i sulmojnë të tjerët se kinse këta të prapambetur - nuk po i kuptuakan vlerat”, vlerëson Krasniqi. /Telegrafi/
    http://www.telegrafi.com/lajme/shefq...e-2-45294.html
    Ndryshuar për herë të fundit nga Antiproanti : 25-05-2014 më 17:41

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745

Citim Postuar më parë nga anita340 Lexo Postimin
    Ja, kesi lloji jane serbet. Jo, gabim. Keta jane lideret shpirteror te serbeve. Çfare jane delet e tyre mund te mirret me mend.
    Terheqe me mire kete qe sapo the ..ne baze te ketij perceptimi ne dalim me katastofe !
    Ndryshuar për herë të fundit nga ane : 26-05-2014 më 08:49
    There is a special place in hell for women who don't help other women.
    Madeleine Albright

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •