Close
Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 29 prej 29
    not exist Maska e skender76
    Anëtarësuar
    10-06-2003
    Vendndodhja
    Sa me larg Shqiperise...
    Postime
    4,787

Për: 25-vjeçarja nga Shkodra: Kërkova punë kameriere, pronarja më bëri prostitutë

Nuk vajti,
    por e perdhunun,
    dhe pastaj e kercenun.....
    perfundimisht jeten i shkatrrun.
    paqen, e sjell vetem drejtsia

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676

Për: 25-vjeçarja nga Shkodra: Kërkova punë kameriere, pronarja më bëri prostitutë

Perdhunohesh vetem nje here. Po vajte prape te perdhunuesi me kembet e tua nuk quhet me perdhunim. Come on Snero! Nuk ishte as 15 e as 18 te genjehej aq kollaj. Mos beso cdo gje thuhet dhe ti. Cfare do thote ajo tani qe u kap aman.
    Feelings change - memories don't.

3. Anetarët më poshtë kanë falenderuar mia@ për postimin:

starbright (23-05-2014)

SupremacY Maska e IL__SANTO
    Anëtarësuar
    23-08-2004
    Vendndodhja
    Larg
    Postime
    4,248

Citim Postuar më parë nga mia@ Lexo Postimin
    Perdhunohesh vetem nje here. Po vajte prape te perdhunuesi me kembet e tua nuk quhet me perdhunim. Come on Snero! Nuk ishte as 15 e as 18 te genjehej aq kollaj. Mos beso cdo gje thuhet dhe ti. Cfare do thote ajo tani qe u kap aman.
    Gjithe lokalet qe ekzistojne ne Shqiperi edhe ajo pikerisht i pelqeu detyrimi e u kthye prap tek i njejti vend. Po mos ta kishte kap policia do e degjonim kete histori "rrenqethese" mbas nja 2 a 3 vjetesh kur te blinte lokalin e vet kjo tipja.

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676

Citim Postuar më parë nga IL__SANTO Lexo Postimin
    Gjithe lokalet qe ekzistojne ne Shqiperi edhe ajo pikerisht i pelqeu detyrimi e u kthye prap tek i njejti vend. Po mos ta kishte kap policia do e degjonim kete histori "rrenqethese" mbas nja 2 a 3 vjetesh kur te blinte lokalin e vet kjo tipja.
    Po pra.
    Ja te them nje histori te vertet per te treguar deri ku genjejne ca per te mbuluar vetveten. Ma kane treguar. I kam njohur personalisht te dyja palet.
    Njeres Ja mori vesh familja qe kjo kishte te dashur filanin. Kjo per te genjyer i tha familjes qe ai donte te me shiste. Lol Ngaterroi shume veta me kete genjeshter. Pas 1 muaji i kishin pare bashke me "shitesin" e saj. lol
    Feelings change - memories don't.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007

perderisa ne nuk dime akoma te verteten mbi historite zyrtare te vendit tone zor te jemi ne gjendje te dalim ne konkluzione te sakta per historickat te ketij Tipi
    kjo dhe mund te jete kurve edhe do bej si e ndershme
    por mund te Jet dhe ajo pronarja ndonje dashnore e ndonje bobi qe ska polici qe i pranon denoncimin

nuk jane krejt te lehta punet per tu gjyku jo se ka femra qe kane denoncu edhe jane rrah ne komisariat para syve te policeve
    komm on behet fjale per albani e jo europe e USA
    JO SEKS PARA MARTESE

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    27-02-2013
    Postime
    63

Citim Postuar më parë nga loneeagle Lexo Postimin
    Kurse une e di qe "prostitution" eshte i AKTIVITET I NDALUAR ME LIGJ ne Shqiperi!
    Nuk diksutohet kjo pik . Po si thot zotnia jote mos ta haj dhe kjo i cop buke? Dakort le te themi se kjo gjeti i menyr paksa si te themi "te let" me siguru bukn e gojes apo dhe varset e florinit . Ça te keqe ka?

Apo do diskutojm per moral nashti?

Do te ishte me udhes te thoshte , kjo esht menyra per te bo lek sot ne shqipri , me kurvllik dhe servilizem sepse "te paret" e thane taven e slane gjo per ne ,,,

njerez te horizontit , bla bla nla

Citim Postuar më parë nga skender76 Lexo Postimin
    Me mir nga te gjitha esht te punosh ne menyre te ndershme.

Kjo vajze e gjore dhe fatkeqe esht viktima e rradhes e shoqerise tone, te popullit tone trim-heroik-liridashes-bujar dhe t'ndershem deri n'palce....

Dikush u shpreh qe duhet ta denonconte. Ke te denoncoje???!!! Ku ti denoncoje???!!!

Policia esht shume e zene me trafikun e droges....

Kam qen dhe jam optimist, por kurr se kisha imagjinu vendin tim ne 2014 ne ket situate rrenqethese.

Zoti na nihmoft, se kemi nevoje.
    Po nashti kur i ndau partia , i ndau . U kriju elita . Tani ne ngelemi te hedhim shurren perpjet , ishalla na del per rris i cop rruge te hajrit , po jo si ajo e divjakes . Esht shembull negativ ai , me ters pojani mrena .

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730

Kjo duhet te shkoj ti bashkohet greves se te papunve ke qadrat para kryeministris
    JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730

Citim Postuar më parë nga skender76 Lexo Postimin
    Si mos ta ngatrroj me Ed e me Sale!!

Po kriminelet kush po i ve ne postet me t'rendsishme??

Po mia, kriminelet e kane marre ne dore.

Ata te paret ishn derdimenet e Sales, ndersa kta jane kriminelet e Edit.

Ky lokali kur u hap mor skener se sma merr menja qe kjo do ket qon prostituta e par e kti lokali

Sa i lezeqem je lol derdimenat e sales thot. Po po derdimena qe din bothn e dreqit kan qon
    JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE

Updating.... Maska e Wordless
    Anëtarësuar
    19-06-2002
    Vendndodhja
    Undercover
    Postime
    3,154

Citim Postuar më parë nga mia@ Lexo Postimin
    Si puna e asaj historisë që vajti për herë të dytë dhe i tha : Po me dy herë a bëhesh bq
    Ky shtet është ky që është sepse qytetarët tanë janë këta që janë !

Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •