Close
Faqja 10 prej 10 FillimFillim ... 8910
Duke shfaqur rezultatin 91 deri 94 prej 94
    Emathia Maska e MaDaBeR
    Anëtarësuar
    20-05-2003
    Vendndodhja
    Në çdo vend ku ka jetë
    Postime
    5,321

Për: Të larguarit nga puna 14 ditë grevë urie, Qafzezi-Ramës: Bëhu human, dialogo me

Ishalla s'punojne me ne administrate sa te kene jeten kta qe ishin ne greve. Kur i hyn diçkaje o çoje deri ne fund, o mos i hyr fare. Si nuk pashe nje greve te hajrit njehere ne Shqiperi. Sa rregullojne menderen e vet kryesuesit e greves dhe pastaj gjendet gjithmone nje arsye per te dale. S'ka me dinjitet, ka mbaruar dinjiteti njerezor ne kete vend.

Te shohim ne jane vertete anti-komuniste ata te perndjekurit ne greve...
    Për inad të Djallit dhe Shqyptarëvet, Zoti ka me mbajtë Shqypninë më kambë me nder e me lumni

i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anëtarësuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379

Për: Të larguarit nga puna 14 ditë grevë urie, Qafzezi-Ramës: Bëhu human, dialogo me

SMS ish-grevistit: ‘Zagar i Saliut, vdekja te pret’. Mahir Reçi denoncon në polici

TIRANE - Kërcënohet një prej ish- grevistëve të grevës së urisë të të larguarve nga puna në administratë. Burime nga policia bëjnë me dije se Mahir Reçi, ka denoncuar mbrëmjen e së dielës në komisariatin numër 4 në kryeqytet se është kërcënuar me anë të një mesazhi në telefonin e tij.

Sipas denoncimit që 53-vjeçari ka bërë në polici, ai është kërcënuar me vdekje nga një person të cilin nuk e njeh. Po sipas këtij denoncimi, Reçi identifikohet si ish-shikas i Gazidedes dhe në të njëjtën kohë edhe si zagar të ish-kryeministrit, Sali Berisha. "Jam me banim në adresën... dhe aktualisht jam i papunë. Kam për të thënë se në muajin nëntor të vitit 2013 më kanë hequr nga puna dhe jam regjistruar në shoqatën e të larguarve nga puna.

Në shenjë proteste për heqjen nga puna, shoqata ka organizuar grevën e urisë tek ish-Piramida, e cila ka filluar më datë 21.06.2014 dhe ka vazhduar deri më datë 04.06.2014. Dje, më datë 08.06.2014, më ka ardhur në telefonin tim celular me numër 068....278 një SMS, ku shkruhej se: 'Ku je more shikas i Bashkim Gazidedes, u fute në grevë që të rrëzosh qeverinë? Mos u mërzit se do të ta tregojmë shumë shpejt se kush je ti zagari i Sali malokut. VDEKJA JU PRET!'. SMS ka ardhur më datë 08.06.2014, ora 15:46. Unë i kam rënë telefonit për të folur me personin që më kërcënonte, por telefoni ishte i fikur. E kam provuar disa herë dhe për këtë unë erdha në Komisariatin numër 4, për të kallëzuar, pasi unë ndihem i kërcënuar", thuhet në denoncimin që Reçi ka bërë në polici.

Në periudhën e grevës u deklarua gjatë një reagimi për largimin e tij nga puna, se Reçi gjatë zgjedhjeve të qershorit ka luajtur rolin si komisioner i Partisë Demokratike në zonën e Tufinës.

(er.nu/Gazeta Shqiptare/BalkanWeb)

http://www.balkanweb.com/kryesore/1/...ci-194433.html
    --- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...

---voudou.. ---

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    28-09-2009
    Vendndodhja
    Ke dollari
    Postime
    1,402

Ore pse e paskan mbyllur greven keta? Po une kujtova se do e mbyllnin kur te merrnim statusin, keta u pezmatuan qekur na dhane raportin dhe rekomandimin per status

Po mire a e mori vesh njeri cila ishte arsyeja zyrtare e mbylljes se greves? U kthyen ne pune apo si?
    Kliko për të mësuar se përse nuk duhen marrë seriozisht ato që shkruan Albo => http://bit.ly/1fAVbUU

i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anëtarësuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379

xinxo,

si la mo blendi klosi, se do i thyshin rekordin e peshes

--- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...

---voudou.. ---

Faqja 10 prej 10 FillimFillim ... 8910

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •