Close

Rezultati i Sondazhit: A është Qeveria e Ramës e implikuar në trafikun e drogës?

Votues
98. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • Po

50 51.02%
  • Jo

34 34.69%
  • Nuk e di

7 7.14%
  • Nuk me intereson

7 7.14%
Faqja 3 prej 6 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 56
    not exist Maska e skender76
    Anëtarësuar
    10-06-2003
    Vendndodhja
    Sa me larg Shqiperise...
    Postime
    4,790

Për: A është Qeveria Rama e implikuar në trafikun e drogës?

Qeveria e Rames nuk esht e implikuar ne trafikun e droges,

por e drejton ate!!!

Sapo blene "fituan" zgjedhjet ne qershor, u cuan mesazh te gjitha bandave t'pavarura qe t'nderpresin aktivitetet, sepse tashi do merren vetem rilindasit.
    Kur ne lajme degjoni qe u qellua/vra filan biznesmen, kijeni parasysh qe nuk behet fjale per tulla betoni por per tregtine e droges.

Vete ministri Tahiri ka kriju nje grup t'posacem gangsteresh me emer, qe un personalisht di dy raste aksionesh blitz, ku njeri vdiq, ndersa tjetri shpetoi por esht mcef si miush...

Esht e vertete qe Edi nuk e solli drogen ne Shqiperi, ate e gjeti mes nesh... pra ishte qe cke me te edhe ne kohen e Berishes

Esht po aq e vertet, qe qeveria e rilindjes esht bande trafikantesh droge dhe prostituzioni.
    Kan instalu nje sistem qe veshtire ti gjindet ilac.
    paqen, e sjell vetem drejtsia

2. 2 antarët më poshtë falenderuan skender76 për mendimin e shprehur në këtë postim:

Jeto_Jeten (05-06-2014)

Updating.... Maska e Wordless
    Anëtarësuar
    19-06-2002
    Vendndodhja
    Undercover
    Postime
    3,154

Shih pjella e shpifjeve dhe manipulimeve !! Po na sillni një fakt për implikim të njërit ose tjetrit ore !? Llap llap llap tër ditën si ato kurvat e këqia
    Ky shtet është ky që është sepse qytetarët tanë janë këta që janë !

Emathia Maska e MaDaBeR
    Anëtarësuar
    20-05-2003
    Vendndodhja
    Në çdo vend ku ka jetë
    Postime
    5,321

Citim Postuar më parë nga Wordless Lexo Postimin
    Shih pjella e shpifjeve dhe manipulimeve !! Po na sillni një fakt për implikim të njërit ose tjetrit ore !? Llap llap llap tër ditën si ato kurvat e këqia
    Ke te drejte, s'ka asnje fakt. Lazarati eshte i paster. Ne Shqiperi s'ka me droge.
    Për inad të Djallit dhe Shqyptarëvet, Zoti ka me mbajtë Shqypninë më kambë me nder e me lumni

i/e regjistruar Maska e Elian70
    Anëtarësuar
    30-07-2006
    Vendndodhja
    Vlorë
    Postime
    1,938

kemi nje Rilindje Ekologjike, madje edhe policat po kujdesen aq shume per bimet saqe mezi presin te mbarojne punen e eshtetit e te shkojne t'i ujisin...

p.s. mos shkaterroni ekologjine e Shqiperise...
    Te Dish, te Besh, te Dish te Besh, Bej te Ditur!

Updating.... Maska e Wordless
    Anëtarësuar
    19-06-2002
    Vendndodhja
    Undercover
    Postime
    3,154

Citim Postuar më parë nga MaDaBeR Lexo Postimin
    Ke te drejte, s'ka asnje fakt. Lazarati eshte i paster. Ne Shqiperi s'ka me droge.
    Mos më bëj naivin ti mua !! Kush po e shfajson Lazaratin e Saliut ? Lazarati plot ishte dhe plot është se askush nuk i korri për 6 - 7 muaj qindra hektar që u mbollën në kohë të Sali Kobures.. Ajo që po them është që : O të sjellin fakte kur akuzojnë X person ose ta qepin menderën Tërr tërr tërr sa lart e sa poshtë Luli i vocërr bashkë me shpurën e tijë duke hedhur akuza sa ushtrisë e sa kryeministrisë.... le t'i vër gishtin autorit dhe ta çojë në prokurori ok ?!

Se mos harroj.. thojni Lulit të mos ngjirret shumë se aq veta sa i mblidhen në tubime e dëgjojnë edhe pa u ngjirrur
    Ky shtet është ky që është sepse qytetarët tanë janë këta që janë !

i/e regjistruar Maska e EXODUS
    Anëtarësuar
    15-06-2003
    Vendndodhja
    Intravenous..
    Postime
    1,667

Doktor Penicilina eshte me fat, e ndjekin nje karvan... me paciente.
    Qeveria Rama s'paska vetem nje detyre, ate te qeverisjes. Tani i'u dashka te merret edhe me psikopatine ne mase.

Anëtarësuar
    10-06-2003
    Vendndodhja
    Sa me larg Shqiperise...
    Postime
    4,790

Mos më bëj naivin ti mua !! Kush po e shfajson Lazaratin e Saliut ? Lazarati plot ishte dhe plot është se askush nuk i korri për 6 - 7 muaj qindra hektar që u mbollën në kohë të Sali Kobures.. Ajo që po them është që : O të sjellin fakte kur akuzojnë X person ose ta qepin menderën Tërr tërr tërr sa lart e sa poshtë Luli i vocërr bashkë me shpurën e tijë duke hedhur akuza sa ushtrisë e sa kryeministrisë.... le t'i vër gishtin autorit dhe ta çojë në prokurori ok ?!

Se mos harroj.. thojni Lulit të mos ngjirret shumë se aq veta sa i mblidhen në tubime e dëgjojnë edhe pa u ngjirrur
    Wordless,

merre ma avash....

Leri emrat se nuk ha buk me ate pune une....

Por nese te ka qejfi emra, merr listen e deputeteve "te rinj" te Edskobarit dhe hidhi nje sy, per 3 prej tyne te garantoj une qe kan ber burg ne Milano per trafik droge dhe prostitucion.
    Po them BURG dhe jo llafe kafenesh me akuza t'kota....

Per nje tufe te madhe rrugaçerish qe kane marre poste te larta nga rilindasit, jane te hapura hetimet ketej....

Ti me shoket e tu qe s'ju ben pershtypje apo s'keni kuptuar akoma rrezikun e trafikanteve te rilindjes, te them qe pasojat e ketij sistemi trafikantesh do i vuajm me vite.

Pritni edhe pak, se nuk ka per t'ja majt kujt byça me ba gek-mek, e jo me protesta e greva qoftesh...

Anëtarësuar
    10-06-2003
    Vendndodhja
    Sa me larg Shqiperise...
    Postime
    4,790

Citim Postuar më parë nga EXODUS Lexo Postimin
    Doktor Penicilina eshte me fat, e ndjekin nje karvan... me paciente.
    Qeveria Rama s'paska vetem nje detyre, ate te qeverisjes. Tani i'u dashka te merret edhe me psikopatine ne mase.
    Rofsh e qofsh, se m'ke ba me qesh

Vetem se ke ngatrru detyrat e rilindasve....
    kta rilindas te talentum kan per ti dhan goditjen e funit ktij populli fatkeq, do t'hakmerren per bustin e largqoftit qe e hodhen poshte
    do e shpallin me dashje ate vend si Kolumbine e Evropes, me dashje se dun qe ta fusin prap popullin e gjore ne kafaz.... harrojeni perfundimisht antarsimin ne BE

Akoma nuk e din populli i gjore se çe pret....

I love god
    Anëtarësuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043

dorzoja 10-tshen gjergjit edhe teseren.

sala sala po boni si valsi shtrausit ju rilindasit

i/e regjistruar Maska e EXODUS
    Anëtarësuar
    15-06-2003
    Vendndodhja
    Intravenous..
    Postime
    1,667

Skender,
    ato prrallat me "firmen" e Saliut, duhet te jesh "i byrose" qe te mund t'i deshifrosh. Une per vete hap krahun...

p.s ju qofte sa me i lehte hidhnimi i nist-e-treshit!

Faqja 3 prej 6 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •