Close
Faqja 2 prej 23 FillimFillim 123412 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 228
    Updating.... Maska e Wordless
    Anëtarësuar
    19-06-2002
    Vendndodhja
    Undercover
    Postime
    3,154

Për: Divjakë, ndalohet avioni me drogë

Citim Postuar më parë nga freeopen Lexo Postimin
    Nuk e ka problem as te gjeje dy ''injorante'' qe te perfundojne ne burg per kauzen e opozites.Mire ky shqiptari po italiani pse kaq i perkushtuar per kauzen e opozites
    E shtunë është !

Ka pak "injorantë" që marin një grusht me para dhe bëjnë një javë apo një muaj burg dhe shkojnë t'i shijojnë paratë e fëlliqura në ndonjë ishull ekzotikues. Pastaj ke edhe nga ato injorantët e 21 janarit apo shpellarët e Vuçidolit që vetflijohen për politikë po hë ! Apo mos do raste konkrete ?

p.s

Ingenuous, më partiak se je ti, vetëm Albo t'a kalon
    Ky shtet është ky që është sepse qytetarët tanë janë këta që janë !

2. Anetarët më poshtë kanë falenderuar Wordless për postimin:

mia@ (10-05-2014)

Superaksion i forcave policore thone

Avioni u rrezua ne oren 11 paradite,policat ne oren 1 e gjysem u stacionuan ne pyll
    Kishin vajtur njerezit benin Selfie me avionin dhe Italianin per 7 pale qejfe.

4. Anetarët më poshtë kanë falenderuar BlooD_VenoM për postimin:

alnosa (14-05-2014)

Anëtarësuar
    19-06-2002
    Vendndodhja
    Undercover
    Postime
    3,154

Citim Postuar më parë nga BlooD_VenoM Lexo Postimin
    Superaksion i forcave policore thone

Avioni u rrezua ne oren 11 paradite,policat ne oren 1 e gjysem u stacionuan ne pyll
    Kishin vajtur njerezit benin Selfie me avionin dhe Italianin per 7 pale qejfe.
    Vërtet çudi e madhe pse janë vonuar kaq shumë !! Nuk kanë as gojë të justifikohen për rrugën, se e ka shtruar Saliu e ka bërë si Traumostrada e Kombit !! Si tha Saliu mo Blood, 10.000 km rrugë dhe 10 milon rrënjë ulli Po ç'e ka kapur me këtë numrin 10 ai , di gjë ti ?

Bordi Drejtues Maska e Ingenuous
    Anëtarësuar
    13-05-2002
    Vendndodhja
    Shqipëri
    Postime
    974

"Nuk ka mundesi te jete droge, eshte helm per mushkonjat "

Loool, sa qesharake eshte bere gjithcka, deri dje talleshin me Divjaken, bile dhe ata qe dolen e thane kemi pare avione ne rruge i gjurmoi Fiks Fare lart e poshte qe t'i demaskonte. Edhe TCH, media qe i di te gjitha, po mundohet ta mbuloje ngjarjen, po veshtire te mbulohet avioni me koken ne rere.
    "Askush nuk eshte perfekt, une jam askushi"

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    09-05-2008
    Postime
    83

U doli mushkonje e madhe kesaj radhe.Edhe Kolumbia po e ka zili Shqiperin,po rilindim nga te gjitha krahet nga deti,toka,ajri..

8. Anetarët më poshtë kanë falenderuar geom për postimin:

alnosa (14-05-2014)

Citim Postuar më parë nga Wordless Lexo Postimin
    Vërtet çudi e madhe pse janë vonuar kaq shumë !! Nuk kanë as gojë të justifikohen për rrugën, se e ka shtruar Saliu e ka bërë si Traumostrada e Kombit !! Si tha Saliu mo Blood, 10.000 km rrugë dhe 10 milon rrënjë ulli : @pp Po ç'e ka kapur me këtë numrin 10 ai , di gjë ti ? : p
    Po ka qene nxenes i shkelqyer mbase,merrte 10 ne mesime,ku di une...s jam as moshatar me ate !!!

Ne fakt per nje rruge ti ke te drejte,e lane si syte e tyre,po sala beri rrugen tjeter per qoftet qe do shkonin nga jugu,per policat e Lushnjes dhe Fierit qe jane te paret qe mberriten...ata nuk shkonin nga rruga e pashtruar,vajten nga e rruga e re...apo ka qene rruge malore andej,nuk ngrinte shume gomari ?

: @pp

Kesaj njehere eshte turp ti vesh ngjyra politika,merite e opozites se u vertetua ajo qe tha,deshtim i qeverise se ndodhi,merite e qeverise se u kap...keto jane budalliqe,turp ti ngjyrosesh,po njerezit dele jane lol.
    Dreqi ta haje tani,te ulet avioni qe ne 10.30-11.00 dhe ti te shkosh ne 13.30-14.00 eshte skandal !!!

Udhero pamje e shkrepur pasi vajti policia,kur nuk te lejonin ti afroheshe ;

Dhe shiko se si i rrinin njerezit gjate ores qe gomeret me samarin lart po shkonin ne vendngjarje;

Aman se eshte turp,pa pike pergjegjesie. Ai Italiani nuk donte tja dinte fare,po fare ama qe ishte rrezuar aty. Ishte freskllik komplet !!!

Anëtarësuar
    19-06-2002
    Vendndodhja
    Undercover
    Postime
    3,154

Citim Postuar më parë nga freeopen Lexo Postimin
    Avioni nuk ka bere ulje emergjente sic mundohen ta paraqisin tashti ministri dhe disa televizione,mjafton te vesh trurin ne pune dhe nuk eshte e veshtire te kuptosh qe mundesia per te pasur nje avion qe ben ulje emergjente dhe nje fuoristrade te ngarkuar me hashash ne te njejtin vend eshte shume e vogel per te mos thene zero.
    Epo pikë e zezë me këta opozitarët dhe me mënyën se si llogjikojnë !! Një avion me sasinë e ngarkesës së një foristrade me hashash apo maroanë po niset për Itali ! Vlera ???? As karburanti i avionit nuk paguhet me atë sasi lol . Po të ishte Kokainë apo Heroinë do i'u besoja, po kështu ncuq fare !

Epo pikë e zezë me këta opozitarët dhe me mënyën se si llogjikojnë !! Një avion me sasinë e ngarkesës së një foristrade me hashash apo maroanë po niset për Itali ! Vlera ???? As karburanti i avionit nuk paguhet me atë sasi lol . Po të ishte Kokainë apo Heroinë do i'u besoja, po kështu ncuq fare !
    1 kg hashash = 350.000 Leke te vjetra ne Tirane.
    Sipas atyre qe thuhet tani,kane qene 300 KG.
    1 kg - 350
    300 - x

x=105.000,000
    105 milion Leke te vjetra.

i/e regjistruar Maska e freeopen
    Anëtarësuar
    22-07-2011
    Postime
    1,516

Po behesh si top canali o wordles. Shqiptari qe u arrestua ka pranuar se bari ishte pergatitur per t'u ngarkuar ne avion,ndersa ti ben aritmetike.
    Faktet jane kokeforta.
    Nuk arrij ta kuptoj perse ben kaq propagande,ndoshta te pelqen pjesa ku shkruhet:Anetarët më poshtë kanë falenderuar Wordless për postimin

ps; megjithate ajo qe kam shkruar une nuk ka te beje fare me vleren e ''barit''.
    pps;une skam qene ndonjehere as ne pozite dhe as ne opozite.
    Lavdi Partise
    Ndryshuar për herë të fundit nga freeopen : 10-05-2014 më 18:53
    MOS I NDY TEMAT no name

Kunja_01 Maska e Duke_Of_Arberia
    Anëtarësuar
    02-08-2003
    Vendndodhja
    overal, ne levizje.
    Postime
    2,604

jemi ne prag te luftes shoke…
    mushkonja nga ana e anes po sulmojne brigjet e Divjakes ne kerkim te ndonje cigareje hashash. ne ndihme u kane ardhur edhe disa mijera xixellonja te cilat po ndriçojne erresiren e pillit te Divjakes.
    shushunjat nga ana e tyre deshtuan te ulen ne pisten e Gjadrit per shkak te guraleceve dhe zhavorrit.
    milingonat e shumta qe vijne nga Lazarati po ndalohen nga postoblloqet e panumerta policore.
    kapter Rramiu urdheroi Sehir Tritolin qe nepermjet nje deklarate per shtyp, ta qetesonte popullin sepse situaten e kemi, LIKE ALWAYS, nen kontroll.
    teper enigmatike heshtja e deputetit Rilindanxhi Balla. gojet e liga thone se Taulanti eshte ne kerkim te çantave Hermes ne Madrid per motren e tij…
    thuhet gjithashtu qe 2 metrosh Braçe, gjate kesaj anomalie, ndodhej te restorant alikali duke ngrene konserva sarine dhe duke piRe biRa me kRiklla.
    presim nga momenti ne moment te prononcohet qaresi i halleve i te gjithe shqiptareve, poligloti shtangist Lir Meta. ai eshte pare me disa veteran fshatar ne Çepan te Skraparit duke recituar vjersha dhe nderuar me grusht para Portretit te Nexhmijes. mediat raportojne se prane tij ka qene nje burre i thinjur me nje shall pioneri, nje shqiptar me origjine nga Gjermania Lindore i quajtur Helmut Von Majko.
    burime konfindenciale na lajmerojne gjithashtu se eshte zhdukur nga çdo lloj orbite thuthuq Hila. (amon mer kush e rri e pret emisionin e Rudines javen tjeter - po thoshte nje zonje e moshuar - te na informonte pak me shume rreth tij).
    ministerja e mbrojtjes, Sinjorina Mrika, eshte urdheruar urgjentisht te bleje letra higjenike ngjyre pink, sepse kapter Rramiut e gjithe kjo situate e pakendshme, i ka shkaktuar nje si tip diarreje mu ne miter…

PS: Ju lutemi sa me pak share informacioneve te fundit, se i degjojne ata te Brukselit dhe do na lene prape pa status ne qershor!!!
    Ndryshuar për herë të fundit nga Duke_Of_Arberia : 10-05-2014 më 19:07
    Trimi mirë me shokë shumë!!!!!!

14. 2 antarët më poshtë falenderuan Duke_Of_Arberia për mendimin e shprehur në këtë postim:

alnosa (14-05-2014),linda l (13-05-2014)

Faqja 2 prej 23 FillimFillim 123412 ... FunditFundit

Fjalët Kyçe për Temën

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •