Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 3

Çfarë dallimi kanë ligjet sekullariste me atë profetike?

Fitorja e vërtetë i takon Allahut dhe besimtarëve por qafirat këtë nuk e kuptojnë.

Love all, but trust a few Maska e angmokio
    Anëtarësuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928

Për: Çfarë dallimi kanë ligjet sekullariste me atë profetike?

Selam Refer. Do ishte mire qe kur te postosh nje teme te besh nje prezantim te shkurter rreth asaj qe kerkon te debatosh ose nje koment te videos ne fjale. Nese mundesh ma dergo ne privat dhe e editoj une me pas.
    "And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"

Për: Çfarë dallimi kanë ligjet sekullariste me atë profetike?

Citim Postuar më parë nga angmokio Lexo Postimin
    Selam Refer. Do ishte mire qe kur te postosh nje teme te besh nje prezantim te shkurter rreth asaj qe kerkon te debatosh ose nje koment te videos ne fjale. Nese mundesh ma dergo ne privat dhe e editoj une me pas.
    Ue alejkum selam.Videon e postova dhe ajo është përkthyer në anglisht me shpres se nji pjes e shqiptarëve e kuptojnë anglishten dhe për këtë edhe nuk mora shum kohë për ta përkthyer.
    Qëllimi i kësaj video islamike është për të treguar impelmentimin e sheriatit në ato vende ku sundon deule islamijje,ku kjartë tregohet se si me implementimin e sheriatit në ato vende qytetarët janë shum të kënaqur me dallim kur ka qenë rregjimi i Asadit ose kur këto vende kan qen nën sundimin e grupeve tjera islamike ku ka sunduar kaosi i plotë.Sidomos më pëlqeu komentet e disa pleqve ë cilët ishin të kënyqur me gjykimet e gjyqit sheriatik i cili nuk bën dallim qoft ai edhe ushëheqësi kryesor i shteti islamik,pra para sheriatit të gjith janë të barabartë pamarparasysh pozitën ushtarake,ose sociale ose përkatësin fetare...Kjo është nji shembull praktik që dueht të marrin të gjith muslimanët në të gjith botën.
    Fitorja e vërtetë i takon Allahut dhe besimtarëve por qafirat këtë nuk e kuptojnë.

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •