Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 6
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    26-10-2006
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    300

Si mund te ndroj kanalet e Dreambox nga PC

Pershendetje. Si mund te ndroj kanalet e DreamBox nga PC sepse kur kam punuar operator ne nje pike lloto kam pasur 4 Dreambox dhe i ndroja kanalet me anen e PC. Por si ta bej konfigurimin sepse eshte e besdishme ti ndroj me anen e telekomandes ngaqe kur dua te ndroj nje kanal me kap 3 dreambox njeheresh.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-06-2004
    Postime
    6,059

Pėr: Si mund te ndroj kanalet e Dreambox nga PC

Citim Postuar mė parė nga DIP Lexo Postimin
    Pershendetje. Si mund te ndroj kanalet e DreamBox nga PC sepse kur kam punuar operator ne nje pike lloto kam pasur 4 Dreambox dhe i ndroja kanalet me anen e PC. Por si ta bej konfigurimin sepse eshte e besdishme ti ndroj me anen e telekomandes ngaqe kur dua te ndroj nje kanal me kap 3 dreambox njeheresh.
    ca imagine ke brenda ne dm , behet fjale per enigma 1 apo 2

une kur perdorja dm kam pas perdor imagine nemesis enigma 1 , eshte ne menyre te pa diskutushme imagine me i mire nga kjo skuader, gjithmon ka hedh ne treg imagine fantastike qe ne fillimet e veta , te gjitha skuadrat e tjera thjesht kane mesuar nga nemesis dhe per nje periudhe kohe edhe kane vjedhur punen e kesaj skuadre dhe kjo i beri drejtuesit e kesaj skuadre qe te arrinin deri aty sa te mbyllnin edhe forumin e tyre per nje kohe relativisht te gjate sepse i vidhej puna qe benin me imaginet e tyre nga skuadrat e tjera

me kete nuk dua te hedh poshte imaginet e tjera si gemini apo sifteam dhe nabilo sepse eshte edhe ceshtje gustosh dhe shijesh personale por per mua nemesis eshte me i miri kete e them nga pervoja ime

nga imagine me version beta me i miri nga te gjithe eshte PLI , e ka murin mbrojtes shume te mire dhe te pa depertueshem duke bere te pamundur qe te vidhet linja kur je klient

ajo qe kerkon ti realizohet me dcc po te jap nje faqe ku mund te shkarkosh programe qe te duhen per kutine tende te endrrave dm

shkarkoi ketu

dhe ca guida te dobishme ketu

guida te tjera te dobishme ke plot ne web mjafton te besh nje kerkim ne google dhe forume satelitore
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga ATMAN : 12-05-2014 mė 18:09

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    26-10-2006
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    300

Shume flm vlla po e provoj nje here.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-06-2004
    Postime
    6,059

Citim Postuar mė parė nga DIP Lexo Postimin
    Shume flm vlla po e provoj nje here.
    po nuk mbarove pune vete futu te ky forumi satelitor ne gjuhen shqipe (po ta vendos me poshte linkun) dhe kerko ndihme te tema e dreambox

linku

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-02-2013
    Postime
    63

Mendoj se kjo eshte diēka me e thjesht dhe pa patur nevojen e programeve . Flas per kerkesen qe ka djali . Ty te duhet vetem ti gjesh IP-ne e tre aparateve qe ke ne perdorim dhe te dish te dhenat (usesr , pass)

apo jo ATMAN?

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-06-2004
    Postime
    6,059

Citim Postuar mė parė nga KOD Lexo Postimin
    Mendoj se kjo eshte diēka me e thjesht dhe pa patur nevojen e programeve . Flas per kerkesen qe ka djali . Ty te duhet vetem ti gjesh IP-ne e tre aparateve qe ke ne perdorim dhe te dish te dhenat (usesr , pass)

apo jo ATMAN?
    nuk e di se nuk ka dhene detaje shume ky robi

kompanite e basteve nuk ta japin dm free ,por me pass qe e dine vetem ata te cilet kane vendosur linjen brenda ne dm

user ===> root

pass ===> dreambox

nuk besoj se ka ne xhiro dm te tilla ne pika bastesh se te iken linja per lesh
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga ATMAN : 24-05-2014 mė 04:14

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •