-
i/e regjistruar
Nokia n9 to android
Pershendetje kam nje tel Nokia n9 kam pare shum tutoriale ne internet qe mudn ta kthej ne android por spo mundem di ndonjeri ndonje menyre...flm
-
-
i/e regjistruar
-
-
Pėr: Nokia n9 to android

Postuar mė parė nga
System_32
Ska ndonje ide ????
nuk behet sepse nokia ka sistemin e vet operativ qe eshte sistem i mbyllur
ndersa sistemi android eshte nje sistem i hapur qe nuk ka lidhje me aparatet nokia
nga thashethemet qe lexoj te forumi i nokia-s ka pas nje plan per te bere nje model te tille me android por nuk dihet me shume kaq per kete lajm kjo ndoshta edhe per faktin se kompania nokia u ble nga microsofti dhe microsofti vete nuk ka projekte te tilla bashkepunimi me sistemt e hapura si linux dhe android
nese kerkon ta realizosh nje gje te tille vete duke i mbeshtetur te forumet e te apasionuarve kjo eshte gje tjeter, duhet te marresh edhe parasysh rrezikun qe mund te demtosh apo te bllokosh cel tend
mendoj se nuk ja vlen , gjithsesi per te hequr merakun futu te forumet e nokia dhe kerko ndihme aty
-
-

Postuar mė parė nga
System_32
Ska ndonje ide ????
ketu <=== ke guiden te ky forumi i nokias por te duhet te rregjistrohesh dhe aty pastaj vazhdo instalimin sipas guides qe kane vene ne forum
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga ATMAN : 16-05-2014 mė 03:59
-
-
i/e regjistruar
Flm po ka shume forume qe e thone dicka te tille e kam provuar por pa rezultat ndaj doja ndonje info me shume apo me specifike gjithsesi flm
-
Regullat e Postimit
- Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
- Ju nuk mund tė postoni nė tema.
- Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
- Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
-
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt