.... tmerr per qytetaret qe mund te kene dicka qe e lakmon Koco Kokedhima !!
.... tmerr per qytetaret qe mund te kene dicka qe e lakmon Koco Kokedhima !!
"Askush nuk eshte perfekt, une jam askushi"
i takon kishes ortodokse te marre ne dorzim ikonat e jo shtetit sepse shteti eshte kokdhim hajduti e Edvin gllabrusi e saimir qelbesusi..
thimjo eshte dashur tja dorzoje me koh ikonat kishes..
kurse miqesia e thimjos me miliardarin kokodhim e ben thimjon te dyshimte..
per sa koh ska pas kishe mund te quhet e lavderushme puna e pasioni i thimojos per te ruajtur ikonat e ikonostaset nga barbaret..
me ri vendosjen e qishes menjihere thimjo duhej te takonte hiresin e tij janullatos e ne prezenc te medias e autoriteteve shteterore e kishtare te bente dorzimin e thesareve..
ahere thimjo do behej hero..
nje gje eshte e sakte.. se tos nano nuk foli kot ahere kur tha se edvini eshte trafikant ikonash..
pra kemi kryeminister nje super bandit te shkalles nderkombetare..
eshte kjo arsye pse ky bandit ka aq fuqi sa dhe ambasadoret e shteteve te fuqishme te botes sikurse arvizet e gjermanin etj i perdor si kapterra..
Ndryshuar për herë të fundit nga Brari : 23-05-2014 më 05:06
Une nuk e di qe Kocoja ju ka borxh punonjesve qindra mijera euro borxh, sepse ska budalla ne Shqiperi qe punon tek privati pa leke.
Une kam disa shoke qe punojne tek Abisnetti dhe Sporti Shqiptar dhe skam degjuar ndonjehere te kene ngelur pa u paguar.
Gjithesesi juve viktimat mediatike i dini me mire keto gjera![]()
Kliko për të mësuar se përse nuk duhen marrë seriozisht ato që shkruan Albo => http://bit.ly/1fAVbUU
"Ikonat", gjykata 7 vjet burg për koleksionistin Gjergji Thimio
"Ikonat", gjykata 7 vjet burg për koleksionistin Gjergji ThimioTIRANË- Gjykata ka shpallur fajtor dhe ka dënuar me 7 vjet burg koleksionistin e ikonave Gjergji Thimio. Ndërkohë ditën e sotme gjykata ka vendosur 6 vite burg edhe për Arben Spahon.
Koleksionisti Thimio përfiton gjykim të shkurtuar ndaj dënimi i ulet në 4,8 vite burg ndërsa Spaho do të kryej 4 vite burg. Bashkëshortja e Gjergji Thimios është larguar nga salla e gjyqit e përlotur duke hedhur akuza për politikën shqiptare.
Ndërkohë seancën e kaluar avokati mbrojtës i koleksionistit Thimio, deklaroi se aksioni i policisë në shtëpinë e klientit të tij ishte i qëllimshëm.
Sipas avokatit mbrojtës, gjatë inventarizimit të veprave të artit janë shkelur procedurat. Mbrojtësi theksoi se Thimio nuk mund të akuzohet për vjedhje të ikonave të cilat i ruajti për 50 vite, bashkë me babanë e tij.
Në seancën e kaluar, Prokuroria e Tiranës kërkoi dënimin me 9 vite burg për koleksionistin Gjergji Thimo, i cili akuzohet për "vjedhje të veprave të artit dhe kulturës, në bashkëpunim".
Për të pandehurin tjetër Arben Spaho, u kërkua një dënim me 7 vite burg për të njëjtën akuzë. Për shkak të gjykimit të shkurtuar të pandehurit përfitojnë ulje të 1/3 së dënimit.
Sipas prokurorisë, nga hetimet e kryera rezulton se Gjergji Thimo ka qenë bazë për hajdutët që vjedhin kishat dhe ky shtetas është marrë me veprimtari të paligjshme.
Madje sipas prokurorisë, Gjergji Thimo ka qenë i dënuar më parë për vjedhje dhe, sikurse thekson në pretencë prokuroria, "hajduti ka thënë kapeni hajdutin", pasi edhe Spaho ka qenë i dënuar më parë për vjedhje të veprave të artit.
(a.n/BalkanWeb)
Krijoni Kontakt