Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 5
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    28-01-2013
    Postime
    13

Si te shes librin

Pershendetje!

Miku im ka punuar per 5 vjet dhe ka gati nje liber shume te bukur me perralla per femijet, ai do qe ta botoje librin por nuk di se si behet shitja, pra kur e con librin per ta shitur i merr leket ne dore ne baze te cmimit qe eshte vendosur mbrapa librit apo duhet te presesh sa te shitet dhe te ndash 20% fitim per shitesin dhe 80% per mua? Kush di ndonje informacion ju lutem te na ndihmoni.

i/e regjistruar Maska e teta
    Anėtarėsuar
    25-10-2005
    Postime
    2,005

Pėr: Si te shes librin

kontratat sa di une behen me shtepit botuese mvarsisht menyren qe e vendosni gjate kontrates.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-05-2014
    Vendndodhja
    Metz, France
    Postime
    24

besoj qe duhet te shkosh dhe te flasesh me shtepite e ndryshme botuese sepse nuk ke si ta shesesh tjeter sipas meje

i/e regjistruar Maska e olsi26431
    Anėtarėsuar
    20-03-2013
    Vendndodhja
    ♥TIRONA♥
    Postime
    27

Ne Ebay ke nje mundesi te mire
    Ndertova shpresa te hekurta ne njerez prej kartoni!!!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    14-06-2014
    Postime
    1

Citim Postuar mė parė nga olsi26431 Lexo Postimin
    Ne Ebay ke nje mundesi te mire
    Une kisha then ta provoj nje her me Shtepit Botuese. Opcioni tjeter esht Amazon "Rjeti me i madh per shitjen e Librave".
    Per Autoret e Ri, do ishte mire sikur te benin nje marveshje me Biblothekat ne Regjion, Shkolla APO Cerdhe pasi qe esht Liber per Femij "sipas info te mia kte nuk e ben Shtepia Botuese" pastaj nje Option tjeter qe esht me Cmime me te lira dhe me efficient, ta provoj me Ebook. "per Ebooks do ishte mire sikur Libri te shkruhej edhe ne nje Gjuhe te huaj" Ang.Fr apo It

Shpresoj te ju kem ndihmuar.

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •