Pra, nuk mjafton te deshmosh "lla..lla...lla..llla.." e te behesh musliman??! E a Allahu qe te hap zemren??!
Gjalle i kam Tunxh, e s'ka nevoje te te mburem per asgje...ndryshimet vijne ngadale....Peqini,klaudiana e lashte iliriko-romake, vendi me i perveluar nga osmanet(bashke me Kavajen dhe Elbasanin), ka edhe bashkesine me te madhe te te krishtereve(ne perqindje) ne Shqiperi!! Dhe e gjitha kjo, pa as me te voglen merite timen!!Po nuk i ke gjalle me me i vet.....ketu eshte kruksi....e ke shpine e lire me fole ckamos.....shko pyeti ato qe akoma nuk te "ndjekin"....
Nese per muslimane "normale" ke parasysh veten tende, atehere pergjigja eshte se s'ka patur ndonjehere krimba te tille ne familjen time!!Vec per kuriozitet, te ka mbet ndonje "musliman" normal ne familje, apo te kane ik krejt per pes pare, i ke bo rrush e kumbulla ???
Nese per muslimane "normale", kemi parasysh ata qe pijne raki me opinge, qe s'njohin kuran e harpēe perveē "allahalla" si shprehje qesharake, atehere kam akoma plot te tille!! S'eshte e lehte te zhdukesh gramin qe na mbollen osmanet....dalengadale(apo javash-javash per turqit), do ta shkulim me rrenje...!!
Te kesh profet nje pedofil e te jesh kiunder pedofilise, nuk quhet "dyfytyresi"??!!Cak don me me sjelle, se muslimanet ne kry me pejgamberin zullumqareve jav kane kajt semen ???......ku mer vesh ti nga keto pune ???, une ta perseris, se zullumqari nuk ka shanc ne islam.....atij i thuhet: STOP ! ....islami eshte i drejte, ate cka e sheh para, e sheh edhe pas tij....islami nuk ka DY FTYRA....
Te kesh per profet nje gjakatar e ta quash paqesor, nuk eshte dyfytyresi??!!
Logjike islamike, s'ke ēi thua!!
Ne fakt, jane muslimanet qe percjellin dhunen e profetit paqesor....ti vete i hymnizon "ja ka kajt semen"!! Kjo s'quhet dyftyresi.....kalon ne psikoze kriminale!!po te kish qene islami me sherre, ti as qe do kishe marre ndonje notice mbi keto qe ja mvesh islamit.............per DHUNEN ne islam, VET ISLAMI eshte ai qe rreferon, jo te huajt,
Po pra, hajvan islamik, jeni vete ju qe flisni mbi krimet e Muhamedit dhe fese islame ne pergjithesi....nuk ka nevoje kisha te flase mbasi ju vete pranoni krimet, madje i levdoni!!! ketu eshte problemi....kisha ka bere krime, patjeter dhe i ka pranuar.....ndersa ju jo vetem se nuk i pranoni, por kerkoni qe t etjeret tua levdojne!!!dhe KISHA JOTE PARAZITE dhe e PABESE ja merr vet islamit inforamatat nga fundusi i tije dhe mundohet te ja keqperdore.....e kupton llogjiken ketu ???, e kap, apo televizor me boja ???....kush te referoje per ekspeditat ushtarake te islamit ???...........po vet islami mer jahu, vet islami eshte burimi.....e tregom lalit
Epo, a ka idiotesi me te madhe se kjo??!
Mire pra, t'i vrasesh nej vajze gjyshin, babane, vellane e ta roberosh per ta martuar me pas, duhet ta quajme diēka pozitive??!!, SI MUND nje njeri me dy fije tru ne koke te ja mvesh islamit nga fundusi i vet nje ngjarje/ndodhi me epitete negative ???, vetem ne boten e kesulkuqes ndodhin keto perverzitetet....e she se ku e ka GENJESHTRA shtepine, apo je qorr ???
Me te ketilla bema duhet ta adhurojme profetin tuaj "paqesor"??!! Ne cilen bote fantastike islamike kjo gje quhet "pozitive"??!!
Po belbezon Nuh Musa(apo Ndue Moisiu)??!!Kush ti blen keto iluzione, tregoj lalit, cfare lirie ke, kur te behet KUSHT me ju pershtat kishes per te shkuar ne parajse ???
E pra, keshtu katandiset krimbi qe i del perpalle Shqipes!!
Perseri po belbezon Ndue Moisiu??!...ēfare llomotit pa ndal per kishen, kur asnjehere s'ke degjuar diēka mbi ate qe predikohet ne Kishe'?!!....kuptohet se LIRIJA qe e nenkupton TI, eshte me jetuar sallamadi pertej nivelit te kafshes, dhe per cudi te dynjase, kete e ke mesim nga kisha, ngase ajo ta indoktrinon kete.
.....ahahahahahaha....ja ashtu, te belbezosh si dudum te bej...ahahahahaaha...Ndue Moisiu qe u be Nuh Musa....ahahahahahah.....ku e ke pare kete filmin ti Ndue, ne Viene apo ne Stamboll??!!....lirine qe e sheh ne boten e civilizuar te thote se AJO ta ka fale, dhe shfrytezoje, vetem aman eja ketu me paguaj mua anetaresine, bjere femijen te ja lajm kryt, ta anetaresojme edhe ate, dhe kajher na kujto po qe se don, te lutena aman vetem antaresine mos e haro, ose ta marrim neve drejt nga rroga mujore, akoma me mire, atehere nuk ka nevoje deri ne vdekje te na kujtosh, dhe se parajsen ashtu keshtu e ke te siguruar, pra, shko me Zotin, oj dele e mire dhe e sjellshme....edhe njehere per se fundmi, mos haro te na dhurosh aty ketu ndonje dhurate materiale, per anetaresine u morrem vesh, ta hjekim drejt nga rroga.....
Perderisa pellet nej gomar si ty per te, s'duhet te jete dhe aq e thelle!!Jo edhe aq e thelle meselja, apo ???
...me edobet se burri??!!....fizikisht e ke fjalen apo menderisht??!!Kam pare plot gra te jetojne vetem e t'ia dalin....kam pare plot burre t ejetojne vetem e te katandisen si kafshe..... mendoj se eshte burri qe ka nevoje per gruan, e pikerisht kjo e vertete e madhe, jua dredh leqet ju islamikeve pakurrizore!! Cfare je ti pa gruan tende, Ndue??!!Uf ta hangsha llogjiken....
FEMRA eshte me e dobet se burri....ergo, per te drejten e vete ka nevoje per ndihmen e burrit..
Gomarlleku i shprehur nga deshira jote eshte se ajo e ka te kete te drejte me ligj!! Une dua ta mbroj nga psikoza islamike se shamija na qenka sinonim i nderit!!! A mos behet lavire jot eme apo ime me, nese dalin pa shamija ne koke??!!..ergo, UNE, dua qe ti ndihmoje qe ajo te kete te drejte ta mbaje shamine, TI, don ta mbrosh qe ajo mos ta mbaje shamine ???.......
Une dua t'i mbroj nga deliri islamik qe fsheh shtazerine mashkullore te perligjur nga profeti Muhamed!!
Cili ka te drejte, ai qe i himnizon lirise apo ai qe i himnizon roberise??!........oj llogjiko, tregom, kush eshte ketu ne te drejte ???...
O Ndue Moisiu, po pellitja i perket islamikeve mer jahu....jo ty qe je me rrenje te krishtera....ahahahahahahah....fol shqip!!....po bota e pervertuar i eshte natyres juaj imanente, per ti kthy mbrapsht realitetet e keni recept juve..
Ke pare talebane neper rruge qe t'i ndalojne shamine Shqiptarevee t'i rrahin, ti Tunxh??!!Per ēfare je duke belbezuar??!!...llogjiko, behet fjale per NDIHME femres ta mbaje shamine, jo per NDIHME mos ta mbaje, se nese nuk don, ashtukeshtu nuk e ndal kush.....pionta eshte tek ato qe DUAN ta mbajne, e nuk i lejojne....
Krijoni Kontakt