Close
Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 35 prej 35
    Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anėtarėsuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221

Pėr: Laicizmi , farse apo vetem per muslimanet?

Citim Postuar mė parė nga Nuh Musa Lexo Postimin
    ....ne islam gjithecka kerkon DJERS, jo vetem dy fjale goje, dhe schwuuuups, u fute ne parajs......
    Pra, nuk mjafton te deshmosh "lla..lla...lla..llla.." e te behesh musliman??! E a Allahu qe te hap zemren??!
    Po nuk i ke gjalle me me i vet.....ketu eshte kruksi....e ke shpine e lire me fole ckamos.....shko pyeti ato qe akoma nuk te "ndjekin"....
    Gjalle i kam Tunxh, e s'ka nevoje te te mburem per asgje...ndryshimet vijne ngadale....Peqini,klaudiana e lashte iliriko-romake, vendi me i perveluar nga osmanet(bashke me Kavajen dhe Elbasanin), ka edhe bashkesine me te madhe te te krishtereve(ne perqindje) ne Shqiperi!! Dhe e gjitha kjo, pa as me te voglen merite timen!!
    Vec per kuriozitet, te ka mbet ndonje "musliman" normal ne familje, apo te kane ik krejt per pes pare, i ke bo rrush e kumbulla ???
    Nese per muslimane "normale" ke parasysh veten tende, atehere pergjigja eshte se s'ka patur ndonjehere krimba te tille ne familjen time!!
    Nese per muslimane "normale", kemi parasysh ata qe pijne raki me opinge, qe s'njohin kuran e harpēe perveē "allahalla" si shprehje qesharake, atehere kam akoma plot te tille!! S'eshte e lehte te zhdukesh gramin qe na mbollen osmanet....dalengadale(apo javash-javash per turqit), do ta shkulim me rrenje...!!
    Cak don me me sjelle, se muslimanet ne kry me pejgamberin zullumqareve jav kane kajt semen ???......ku mer vesh ti nga keto pune ???, une ta perseris, se zullumqari nuk ka shanc ne islam.....atij i thuhet: STOP ! ....islami eshte i drejte, ate cka e sheh para, e sheh edhe pas tij....islami nuk ka DY FTYRA....
    Te kesh profet nje pedofil e te jesh kiunder pedofilise, nuk quhet "dyfytyresi"??!!
    Te kesh per profet nje gjakatar e ta quash paqesor, nuk eshte dyfytyresi??!!
    Logjike islamike, s'ke ēi thua!!
    po te kish qene islami me sherre, ti as qe do kishe marre ndonje notice mbi keto qe ja mvesh islamit.............per DHUNEN ne islam, VET ISLAMI eshte ai qe rreferon, jo te huajt,
    Ne fakt, jane muslimanet qe percjellin dhunen e profetit paqesor....ti vete i hymnizon "ja ka kajt semen"!! Kjo s'quhet dyftyresi.....kalon ne psikoze kriminale!!
    dhe KISHA JOTE PARAZITE dhe e PABESE ja merr vet islamit inforamatat nga fundusi i tije dhe mundohet te ja keqperdore.....e kupton llogjiken ketu ???, e kap, apo televizor me boja ???....kush te referoje per ekspeditat ushtarake te islamit ???...........po vet islami mer jahu, vet islami eshte burimi.....e tregom lalit
    Po pra, hajvan islamik, jeni vete ju qe flisni mbi krimet e Muhamedit dhe fese islame ne pergjithesi....nuk ka nevoje kisha te flase mbasi ju vete pranoni krimet, madje i levdoni!!! ketu eshte problemi....kisha ka bere krime, patjeter dhe i ka pranuar.....ndersa ju jo vetem se nuk i pranoni, por kerkoni qe t etjeret tua levdojne!!!
    Epo, a ka idiotesi me te madhe se kjo??!
    , SI MUND nje njeri me dy fije tru ne koke te ja mvesh islamit nga fundusi i vet nje ngjarje/ndodhi me epitete negative ???, vetem ne boten e kesulkuqes ndodhin keto perverzitetet....e she se ku e ka GENJESHTRA shtepine, apo je qorr ???
    Mire pra, t'i vrasesh nej vajze gjyshin, babane, vellane e ta roberosh per ta martuar me pas, duhet ta quajme diēka pozitive??!!
    Me te ketilla bema duhet ta adhurojme profetin tuaj "paqesor"??!! Ne cilen bote fantastike islamike kjo gje quhet "pozitive"??!!
    Kush ti blen keto iluzione, tregoj lalit, cfare lirie ke, kur te behet KUSHT me ju pershtat kishes per te shkuar ne parajse ???
    Po belbezon Nuh Musa(apo Ndue Moisiu)??!!
    E pra, keshtu katandiset krimbi qe i del perpalle Shqipes!!
    ....kuptohet se LIRIJA qe e nenkupton TI, eshte me jetuar sallamadi pertej nivelit te kafshes, dhe per cudi te dynjase, kete e ke mesim nga kisha, ngase ajo ta indoktrinon kete.
    Perseri po belbezon Ndue Moisiu??!...ēfare llomotit pa ndal per kishen, kur asnjehere s'ke degjuar diēka mbi ate qe predikohet ne Kishe'?!!
    ....lirine qe e sheh ne boten e civilizuar te thote se AJO ta ka fale, dhe shfrytezoje, vetem aman eja ketu me paguaj mua anetaresine, bjere femijen te ja lajm kryt, ta anetaresojme edhe ate, dhe kajher na kujto po qe se don, te lutena aman vetem antaresine mos e haro, ose ta marrim neve drejt nga rroga mujore, akoma me mire, atehere nuk ka nevoje deri ne vdekje te na kujtosh, dhe se parajsen ashtu keshtu e ke te siguruar, pra, shko me Zotin, oj dele e mire dhe e sjellshme....edhe njehere per se fundmi, mos haro te na dhurosh aty ketu ndonje dhurate materiale, per anetaresine u morrem vesh, ta hjekim drejt nga rroga.....
    .....ahahahahahaha....ja ashtu, te belbezosh si dudum te bej...ahahahahaaha...Ndue Moisiu qe u be Nuh Musa....ahahahahahah.....ku e ke pare kete filmin ti Ndue, ne Viene apo ne Stamboll??!!
    Jo edhe aq e thelle meselja, apo ???
    Perderisa pellet nej gomar si ty per te, s'duhet te jete dhe aq e thelle!!
    Uf ta hangsha llogjiken....
    FEMRA eshte me e dobet se burri....ergo, per te drejten e vete ka nevoje per ndihmen e burrit..
    ...me edobet se burri??!!....fizikisht e ke fjalen apo menderisht??!!Kam pare plot gra te jetojne vetem e t'ia dalin....kam pare plot burre t ejetojne vetem e te katandisen si kafshe..... mendoj se eshte burri qe ka nevoje per gruan, e pikerisht kjo e vertete e madhe, jua dredh leqet ju islamikeve pakurrizore!! Cfare je ti pa gruan tende, Ndue??!!
    ..ergo, UNE, dua qe ti ndihmoje qe ajo te kete te drejte ta mbaje shamine, TI, don ta mbrosh qe ajo mos ta mbaje shamine ???.......
    Gomarlleku i shprehur nga deshira jote eshte se ajo e ka te kete te drejte me ligj!! Une dua ta mbroj nga psikoza islamike se shamija na qenka sinonim i nderit!!! A mos behet lavire jot eme apo ime me, nese dalin pa shamija ne koke??!!
    Une dua t'i mbroj nga deliri islamik qe fsheh shtazerine mashkullore te perligjur nga profeti Muhamed!!
    ........oj llogjiko, tregom, kush eshte ketu ne te drejte ???...
    Cili ka te drejte, ai qe i himnizon lirise apo ai qe i himnizon roberise??!
    ....po bota e pervertuar i eshte natyres juaj imanente, per ti kthy mbrapsht realitetet e keni recept juve..
    O Ndue Moisiu, po pellitja i perket islamikeve mer jahu....jo ty qe je me rrenje te krishtera....ahahahahahahah....fol shqip!!
    ...llogjiko, behet fjale per NDIHME femres ta mbaje shamine, jo per NDIHME mos ta mbaje, se nese nuk don, ashtukeshtu nuk e ndal kush.....pionta eshte tek ato qe DUAN ta mbajne, e nuk i lejojne....
    Ke pare talebane neper rruge qe t'i ndalojne shamine Shqiptarevee t'i rrahin, ti Tunxh??!!Per ēfare je duke belbezuar??!!
    Jarigas

Revolucioni ėshtė afėr Maska e Nuh Musa
    Anėtarėsuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenė, austri
    Postime
    4,463

Citim Postuar mė parė nga semiku Lexo Postimin
    ARIT nuk ja jepin vleren Njerezit,por mungesa e tij si metal i cmuar ... Mungesa e kushtezon cmimin e tij dhe te gjithckaje tjeter.
    Bolleku e ul cmimin,madje edhe e ben te pavlefshem fare.
    Te NE Uji nuk ka cmim (gati fare),ndersa ne shkretetirat e Arabise kushton shume.

Kjo tani nuk eshte subjektivitet,por padituri ...!
    Ku eshte konteksti i asaj qe une shkruajta dhe kesaj qe shkruan ti ???......Referi e pati ARIN si ZGJIDHJE te problemeve ekonomike, duke ju referuar keshtu "ndergjegjesisht" kohes se kaluar kur ka sunduar islami (se atehere ka qene gjithecka super, totalisht si ne enderr, xhenet mbi rruzull)....une thjeshte i tregova se eshte gabim. Cili eshte kontributi i jot per kete teme ???

tung
    albanish by nature

Anėtarėsuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenė, austri
    Postime
    4,463

Citim Postuar mė parė nga jarigas Lexo Postimin
    Pra, nuk mjafton te deshmosh "lla..lla...lla..llla.." e te behesh musliman??! E a Allahu qe te hap zemren??!
    Natyrisht.....mjafton.....

Gjalle i kam Tunxh, e s'ka nevoje te te mburem per asgje...ndryshimet vijne ngadale....Peqini,klaudiana e lashte iliriko-romake, vendi me i perveluar nga osmanet(bashke me Kavajen dhe Elbasanin), ka edhe bashkesine me te madhe te te krishtereve(ne perqindje) ne Shqiperi!! Dhe e gjitha kjo, pa as me te voglen merite timen!!
    Dmth. se vellau im angmokio paska te drejte kur te etiketon "fshatare" ???........ja nje matematike e thjeshte:

- ne boten e admiruar perendimore, aty ku rrjedhin lumenj me pepsi, e ku nga qeilli bjerin hamburgera....atje njerezit e MENCEM jo se nuk ja qokin hic fese, atje edhe nga shkolla e antarsia clajmerohen....kan mbet priftat vetem me kallogjerkat ne kater murnajat e kishave dhe e qajne hallin e njeri tjetrit.....nuk ja kam idene se si e perballojne dhimbjen (ti ke ndonje idee???)

Pra, shkurt e shqip, ne perendim feja e krishtere ka mbet vetem per katundaret.......

Ja edhe nje anektode e vogel nga ceremoniali i zgjdhjes se papes....a te kujtohet kur doli ne ballkon dhe foli para "deleve" ???...cfare ishin fjalet e para me te cilat ju drejtua DYNJASE ???....

"buona serra"

.....edhe hoxha ne fashtin me te vogel e me te thelle ne malesi, kur ja nis nje fjalimi, qoft edhe para NJE XHEMATI, e leshon nje seri "kulture" nga goja e vet.....pese minuta mban vetem monolog KULTURORE me fjalet me te embela dhe me te zgjedhura me konotacione fetare....franciksusi nuk dijti gje me te mencme se me fole si zakonisht sikur ka dale per nje kafe ne kojshillek....

Va hangsha kulturen, va hangsha intelektin, va hangsha krejt ate natyren qe ma keni, se ma keni si lock, ma keni si tatli, ma keni per bukuri !!!; va cuksha faqet une juve....

Nese per muslimane "normale" ke parasysh veten tende, atehere pergjigja eshte se s'ka patur ndonjehere krimba te tille ne familjen time!!
    Une te kam thane se jam TETOVARE.....per ti une jam thjeshte YLL hollywoodi....ti edhe nuk mund te krahasohesh me mua, edhe te duash....gjeje nje krahasim me te "perafert", dicka "me reale"....mos u mer me "fantazira" se eshte turp per nje burr te rritur, baba me femije...

Nese per muslimane "normale", kemi parasysh ata qe pijne raki me opinge, qe s'njohin kuran e harpēe perveē "allahalla" si shprehje qesharake, atehere kam akoma plot te tille!! S'eshte e lehte te zhdukesh gramin qe na mbollen osmanet....dalengadale(apo javash-javash per turqit), do ta shkulim me rrenje...!!
    RAKI eshte fjale arabe, nga historia arabe, nga fundusi i kultures arabe....RAKIA aman ne kulturen islame eshte fundesire......ndoshta ketu e ka gjithe mllefi jot ate "gjenezen"....ke qene njeri i dores dyte e trete, apo si ???....e burr i dheut, ne truallsoren kesaj gjendjes tende qe je sot e din si i thuan ???.....KA HYP KUNGULLI MBI GARDH i thuan !!!...pra, jo dicka e jashtezakonshme, kjo puna jote.

Pra, edhe njehere, e verteton VERTETESINE e akuzes se vellaut tim qe ta ben, per kokren e fshatarit qe je....

E din si ke me dale nga kjo gjendje ???.....jo duke nderru fee e duke u sjlle nga pozita parazitare qe ke pat ne shoqerine muslimane, ne pozite parazitare ne shoqerine e krishtere (edhe te ato nuk je i mireseardhur, besom, ta bejne QEJFIN se ju sherben per punet e tyre), por duke i thene vetvetes STOP !!!; me i pervesh krahet, dhe me i grah PUNES....vetem me djers arrihen dicka....qofte per kete bote, qofte per boten tjeter....

Te kesh profet nje pedofil e te jesh kiunder pedofilise, nuk quhet "dyfytyresi"??!!
    Te kesh per profet nje gjakatar e ta quash paqesor, nuk eshte dyfytyresi??!!
    Logjike islamike, s'ke ēi thua!!
    Si llogjike islame ???........ne keto perfundime del TI....asnje musliman nuk ben bajram me vetveten....pejgamberi i muslimaneve, ne folklorin tone shqiptare bile as qe thirret ne emer, po me nofken "i dashmi jone"....LEXO bre burre nje biografi te tije, dhe edhe ti do ta duash me ne fund, se nuk ka rruge tjeter....metevertet nje nektari i vulosur nga xheneti....kjo qe ti ben eshte thjeshte nje "shtepi me kartela" qe e ke ndertuar duke interpretuar nga kahja ne kahje deri sa te ka dale me ne fund perfundimi qe e deshiron...

Ti nuk ben gje tjeter pos ate qe e bejne edhe ata qe mirren me "idejat e konspiracionit", mjafton ta ushqesh nje MENDJE sic ta don xhani, dhe ti besh hyzmet asaj mendje deri ne pafundesi, dhe do te jesh i LUMTUR.....lumturia arrihet ne plot rruge he burr i dheut, ne plot rruge....

(http://it.wikipedia.org/wiki/Teoria_del_complotto)

Ne fakt, jane muslimanet qe percjellin dhunen e profetit paqesor....ti vete i hymnizon "ja ka kajt semen"!! Kjo s'quhet dyftyresi.....kalon ne psikoze kriminale!!
    Dhuna eshte pjese e realitetin tone qe kushtezohet nga ZULLUMI....deri me sot nuk me ka rra ne sy nje shoqeri, qofte edhe me e vogela dhe me e qarta ne strukturat e saja, qe nuk ka njohur dhe perdore DHUNE, per ta ndaluar ose denuar ZULLUMIN....

Problemi eshte se ti GJITHECKA qe eshte kunder islamit, e quan HAJER....kjo eshte ne natyren e "bajramistave"....kontroverziteti dhe ushqimi i asaj MENDJE sic te shkruajta me siper....

Po pra, hajvan islamik, jeni vete ju qe flisni mbi krimet e Muhamedit dhe fese islame ne pergjithesi....nuk ka nevoje kisha te flase mbasi ju vete pranoni krimet, madje i levdoni!!! ketu eshte problemi....kisha ka bere krime, patjeter dhe i ka pranuar.....ndersa ju jo vetem se nuk i pranoni, por kerkoni qe t etjeret tua levdojne!!!
    Epo, a ka idiotesi me te madhe se kjo??!
    Po si nuk ka ore...ja ku e deshmon TI....idiotesia me e madhe eshte te ja marrish islamit fjalet, te ja rrotullosh, dhe te mendosh se nuk e heton kush.....a ka idiotsi me te madhe, hajt tregom njehere ???

Te kam thane, se ASNJE njeri serioz nga bota e DITUNISE, nuk vepron keshtu ne kete forme FUKARALLEKU sic e ben KISHA JOTE, edhe pse koherave te fundit mundohet ta kultivoje nje gjuhe diplomatike....nese te kujtohet fjalimi i benedigtit para studenteve ne regensburg.....

Problemi eshte se diferenca TEOLOGJIKE ne asnje kohe nuk ka qene ceshtje debati, por vetem ajo POLITIKE.....dhe islami, si luan qe eshte, nuk thot dy a tri kur i vjen me prepotence dhe si kafsh, vetem ta mshon dhe ti err syte...

Mire pra, t'i vrasesh nej vajze gjyshin, babane, vellane e ta roberosh per ta martuar me pas, duhet ta quajme diēka pozitive??!!
    Me te ketilla bema duhet ta adhurojme profetin tuaj "paqesor"??!! Ne cilen bote fantastike islamike kjo gje quhet "pozitive"??!!
    Eeeeh more jar, ta kam treguar ate meselen e vjehres e nuses nder drurin e manit, kur e benin muhabetin e selmanit ???.........edhe ti te ka gjete i njejti fukarallek....kjo me larte nuk eshte me shume vetem se nje onanim mendore....

Po belbezon Nuh Musa(apo Ndue Moisiu)??!!
    E pra, keshtu katandiset krimbi qe i del perpalle Shqipes!!
    Perseri po belbezon Ndue Moisiu??!...ēfare llomotit pa ndal per kishen, kur asnjehere s'ke degjuar diēka mbi ate qe predikohet ne Kishe'?!!
    .....ahahahahahaha....ja ashtu, te belbezosh si dudum te bej...ahahahahaaha...Ndue Moisiu qe u be Nuh Musa....ahahahahahah.....ku e ke pare kete filmin ti Ndue, ne Viene apo ne Stamboll??!!
    Perderisa pellet nej gomar si ty per te, s'duhet te jete dhe aq e thelle!!
    Jaro, e dije se nuk te kemi nder te paret per kreativitet....aman, ndoje lenten nje here se na myte me hahajat dhe hihijat....hajt per ndere te shokut tend te vjeter...

...me edobet se burri??!!....fizikisht e ke fjalen apo menderisht??!!Kam pare plot gra te jetojne vetem e t'ia dalin....kam pare plot burre t ejetojne vetem e te katandisen si kafshe..... mendoj se eshte burri qe ka nevoje per gruan, e pikerisht kjo e vertete e madhe, jua dredh leqet ju islamikeve pakurrizore!! Cfare je ti pa gruan tende, Ndue??!!

Gomarlleku i shprehur nga deshira jote eshte se ajo e ka te kete te drejte me ligj!! Une dua ta mbroj nga psikoza islamike se shamija na qenka sinonim i nderit!!! A mos behet lavire jot eme apo ime me, nese dalin pa shamija ne koke??!!
    Une dua t'i mbroj nga deliri islamik qe fsheh shtazerine mashkullore te perligjur nga profeti Muhamed!!
    Cili ka te drejte, ai qe i himnizon lirise apo ai qe i himnizon roberise??!
    O Ndue Moisiu, po pellitja i perket islamikeve mer jahu....jo ty qe je me rrenje te krishtera....ahahahahahahah....fol shqip!!
    Ke pare talebane neper rruge qe t'i ndalojne shamine Shqiptarevee t'i rrahin, ti Tunxh??!!Per ēfare je duke belbezuar??!!
    Kur nuk ke cka me fole, mos fol ma mire hic....nuk ish aty pointa, dhe e ke kuptuar shume mire, por derrguci qe e ke ne bark nuk te len te behesh konstruktiv....

Pyetja eshte shume e thjeshte, ja ku ta parafytyroje me nje shembull:

Ka nje vajze qe don te shkoje ne shkolle ME SHAMI......kurse ne shkolle nuk mund te hyje, se shkolla i referohet filan fistek LIGJIT.....

Urdhero, dhe zgjidhe problemin e asaj vajzes.

per zgjidhjen i ke ne dispozicion keto mjete ndihmese: Vajza eshte shtetase e vendit, babai i paguan taksa, dhe behet fjale per shkolle publike.

tungi
    albanish by nature

i/e regjistruar Maska e semiku
    Anėtarėsuar
    11-04-2010
    Postime
    1,202

Citim Postuar mė parė nga Nuh Musa Lexo Postimin
    Ku eshte konteksti i asaj qe une shkruajta dhe kesaj qe shkruan ti ???......Referi e pati ARIN si ZGJIDHJE te problemeve ekonomike, duke ju referuar keshtu "ndergjegjesisht" kohes se kaluar kur ka sunduar islami (se atehere ka qene gjithecka super, totalisht si ne enderr, xhenet mbi rruzull)....une thjeshte i tregova se eshte gabim. Cili eshte kontributi i jot per kete teme ???
    tung
    Quuuksh...
    Flet budalleqe.
    Cmimi nuk caktohet nga njerezit,por nga mungesa e tij,gjegjesisht nga oferta dhe kerkesa.
    Keto jane ligje themelore ne treg.

Cka per Temen ?
    Populli shqiptar dhe shteti i tij,ka qene laik dhe ashtu do te mbetet.
    Ska shamija edhe shatore mbi krye te nxenesve ne shkollat publike.Edhe nese ju del dhami sa i kalit...
    AQ per Temen.

Edhe ate titullin tend te "Revulucionit" e ke gabim.Sot kan vdekur revulucionet,askush nuk mirret me pallavra te tilla .... Sot vlejne Reformat,ndryshimi e jo permbysjet (e msove edhe ket ... Nushkooo ).
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga semiku : 13-05-2014 mė 14:49

Anėtarėsuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenė, austri
    Postime
    4,463

Quuuksh...
    Flet budalleqe.
    Cmimi nuk caktohet nga njerezit,por nga mungesa e tij,gjegjesisht nga oferta dhe kerkesa.
    Keto jane ligje themelore ne treg.
    Aha ???, pse, tha kush dicka tjeter ???...cfare lidhje kausale ka thenja ime "se VLEREN ja japin njerezit dickaje", me "cmimin e rregullon kerkesa" ???............une thjeshte e qartesova se edhe paraja e ARIT (fjala eshte tek vlera materiale) nuk garanton SIGURI per ekonomine...rreth asaj sillet muhabeti !!!, SAKTE eshte se ARI unanimisht edhe SOT eshte materiali i cili e SIGURON vleren e parase qe eshte ne qarkullim.

Cka per Temen ?
    Populli shqiptar dhe shteti i tij,ka qene laik dhe ashtu do te mbetet.
    Ska shamija edhe shatore mbi krye te nxenesve ne shkollat publike.Edhe nese ju del dhami sa i kalit...
    AQ per Temen.
    Fatmireisht dicka te tille nuk e vendos as ti, e as une....por koha....DJE ishte ndryshe, SOT eshte keshtu, NESER do te jete ndryshe......ngase STAGNACIONI nuk do me thene hic me shume se VDEKJE....nese ja don popullit tone vdekjen, atehere natyrisht se do te kembengul ne kete qe eshte. Kjo aman, nuk eshte pasqyre e aftesive ose e diturise tende, por thjeshte nje reflektim i FRIGES ndaj ndryshimit. Per mos me patur frige, duhet me i njohur gjenat....per kete jam edhe une ketu me juve, te jav marr frigen qe e keni ndaj gjerave te reja, ndaj ndryshimeve......koha ka deshmuar, ai qe ngec ne kohe, ate e SHKEL ajo...

Edhe ate titullin tend te "Revulucionit" e ke gabim.Sot kan vdekur revulucionet,askush nuk mirret me pallavra te tilla .... Sot vlejne Reformat,ndryshimi e jo permbysjet (e msove edhe ket ... Nushkooo ).
    .....fakti se titulli im (jo vetem ti), nuk ju len rehat deshmon nje te vertete ne te....hetoni dicka, por nuk e kini te qarte se cka....po mos mbaj dert, KOHA i tregon te gjitha....

tung
    albanish by nature

Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •