Close
Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 34
    i/e regjistruar Maska e freeopen
    Anëtarësuar
    22-07-2011
    Postime
    1,516

Për: Katastrofë Ekologjike ! Kosova ndot liqenin e Fierzës

Citim Postuar më parë nga zANë Lexo Postimin
    Mos aludo...!

Njerez te pa-ndergjegjeshem ka kudo ne bote,por ka dhe nje pushtet qendror dhe lokal nga njera ane qe posedojn te gjitha mjetet e 'dhunes' apo ligjore per ndergjegjesimin e njerezve dhe nga ana tjeter bejn punen e vete per te cilen paguhen.
    Po pra por fajin me te madh ne kete rast e ka pushteti vendor apo qendror ne Kosove dhe jo ai i liqenit.Liqeni eshte fundi,pika ku keto plehra jane grumbulluar,por keto nuk erdhen nga qielli erdhen nepermjet lumit dhe pushteti vendor pergjate rrjedhjes se lumit eshte i akuzuari kryesor per kete katastrofe.Plehrat e grumbulluara ne liqen jane pasojat e kesaj mizorie,shkaqet jane te tjera.Te paret duhet te vihen perpara pergjegjesise shkaktaret jo viktimat.
    MOS I NDY TEMAT no name

2. Anetarët më poshtë kanë falenderuar freeopen për postimin:

Updating.... Maska e Wordless
    Anëtarësuar
    19-06-2002
    Vendndodhja
    Undercover
    Postime
    3,154

Dhe kete kam then qe ne postimin e pare,se kuptoj fare arsyen pse me ke Cituar....pak a shume ke then ate qe tash dhe une,nejse
    Nuk të duket ironizim ky postimi yt ?!!
    Po pra te gjitha vijn nga Kosova,edhe ujrat e zeza qe zbrazen ne Golem e Durres nga Kosova vijn....
    Ç'lidhje ka Golemi ? Apo për t'i bërë një barazvlerë ? Epo mirë e ke menduar se po ata që kanë ndotur liqenin e Fierzës kanë ndotur edhe plazhin e Golemit
    Ky shtet është ky që është sepse qytetarët tanë janë këta që janë !

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-04-2002
    Postime
    180

Shqiptaret nga te dyja anet e kufirit nuk jane aspak njeri me i mire se tjetri.
    Dikush hedh shishe plastike, dikush hedh dinamit, dikush sharron pemet per ti shitur kontrobande ....
    Shqiperia ane e mbane po shkaterrohet e po shperfytyrohet dita dites e kjo e gjithat eshte vec "merite" e shqiptareve te cilet keto gjera dine ti bejne mire vete.

i/e regjistruar Maska e roni_s
    Anëtarësuar
    29-07-2006
    Postime
    639

Me pas qene Zvicra ne kufi ish kan interesant se plehra ne rruge e liqene, lumenje eshte normale si ne Kosove ashtu dhe ne Shqipri. Me mire do te ishte sikur te flitet per kete probelmatike (smundje) shqiptare....
    All religions, arts and sciences are branches of the same tree.

...in the battle of Love! Maska e Pirate of Love
    Anëtarësuar
    07-09-2010
    Vendndodhja
    Made in Lugina!
    Postime
    1,030

Ehe, veren qe vie t`ua rezervojne te bejne plazhin ne Fierze aty ke dalja e pare pas aftubanit tu kombit edhe drejtoj per Fierze, o i pastroni o erdhem ua hodhem tonat ke likenja e Batllaves, ene ta shohim si pini uje nga liqeni i mbushur me kanoqe sikur kallamoçe
    ...nuk i dihet kurre, nuk i dihet kurre, ndoshta vjen momenti...!

i/e regjistruar Maska e K.i EPERM
    Anëtarësuar
    09-03-2009
    Postime
    924

CITIM----Sa i perket ndotjes se lumenjeve kjo eshte qnjerzore per mendimin tim, uji eshte jete dhe njerzit kete duhet me kuptu dhe duhet me zor shteti ligji me ua shti ne kry edhe me marr masa diciplinore per njerzit qe hudhin keto gjana qe marrin jeten nenujore mbiujore nentoksore mbi toksore. Mos vet per ne.

Denimi është mjet dhe masa e VETME diciplinore e cila duhet te aplikohet për shumë gjëra ,ndryshe vazhdojnë...........?????? ,i ke thënë --Lexuesi_--s'kam çka te shtoj,,,,?????

Përshëndetje

i/e regjistruar Maska e EXODUS
    Anëtarësuar
    15-06-2003
    Vendndodhja
    Intravenous..
    Postime
    1,667

Wordless,
    ka thene Sokrati, ketu e 2400vjet shkuar: "Injoranca eshte origjina e gjithe te keqijave." E te mendosh sot jemi ne shek XXI...

p.s Nese ka Mod. ky nenforum, a ka mundesi ta qeroje kete krijesen parahistorike me poshte, qe tek cdo teme jo vetem tallet/shtremberon/felliq qellimisht gjuhen shqipe, po shkruan idiotlleqe/maskaralleqe te panumerta!

Citim Postuar më parë nga Pirate of Love Lexo Postimin
    Ehe, veren qe vie t`ua rezervojne te bejne plazhin ne Fierze aty ke dalja e pare pas aftubanit tu kombit edhe drejtoj per Fierze, o i pastroni o erdhem ua hodhem tonat ke likenja e Batllaves, ene ta shohim si pini uje nga liqeni i mbushur me kanoqe sikur kallamoçe

1.2.3...I
    Anëtarësuar
    10-09-2005
    Postime
    1,967

Citim Postuar më parë nga Wordless Lexo Postimin
    Nuk të duket ironizim ky postimi yt ?!!

Ç'lidhje ka Golemi ? Apo për t'i bërë një barazvlerë ? Epo mirë e ke menduar se po ata që kanë ndotur liqenin e Fierzës kanë ndotur edhe plazhin e Golemit
    Po postimet e tua cfare jan dhe cfare perpiqesh te thuash?

Ate qe une ironizova ishte ironia,do ta kuptosh ti apo jo eshte puna jote kjo!

Barazvlere?

Ateher me qe more kot,keto krahasimet qe mirret shembull nje e keqe per te mbuluar nje gje tjeter akoma me te keqe sjan ne natyren time fare,dhe kur hase ne nje gje te till do ta kundershtoj ne menyren time apo ne menyren qe eshte nisur,por qellimi eshte te kundershtohet ky fenomen per mendimin tim eshte qasje e gabuar eshte puna ajo qe rregullon gjerat,jo krahasiment,fajsimet apo shfajsimet....ti mund te mos pajtohesh,shume ne rregull por se ke asnje te drjet te tregosh per me teper ne menyre urdheruese cfare te ironizojm e cfare jo,ne fund te fundit secili mendimin e vete e shpreh,nuk po bejem gara kush po ngec me shume...

Une qe thua ti,njerin prind kam nga Ks tjetrin nga Al...me pak fjal nuk mund te gjesh asnje postim timin qe i dal zot njeres pal apo tjetres dhe sja lejoj vetes ti mbyll syt per nje gje qe e konsideroj te keqe pavarsisht se ne cilen pjes ka ndodh ajo e keqe.Keshtu qe gabohesh shume nese mendon se po flisja me ndonje tendenc....Golemi e Durresi nese nuk jan te verteta ato qe thash me kundershto ti,por jo duke menduar se po beja une barazvler qe e quan ti.

Qe ne postimin e pare e thash cfare rendesie ka se nga vjen ndotja nga Kosova apo Italia a ku di une,te merr masat e duhura shteti si shteti dhe te funksionoj si i till.Jo te dalin me deklerata se ndotja vjen nga Kosova dhe une nuk do beje asgje,sepse seshte faji im.Kete une se konceptoj dot.Te mos e fshij oborrin tim,sepse gjethet qe me mbuluan vijn nga pemet e Komshis?Te mos flas me komshiun tim per problemin qe me shkakton mua dhe ti lidh duart te pres qe ai te vij te me pyesi mua mos rastesisht me pengon ndonje gje?Te mos e beje asnje hap,dhe te qahem para lagjes se sa ne hall jam.Ska sens!

E me qe permende prap Golemin nuk e paske menduar shume mire me duket...pushuesit ndotin plazhin,se hudh posht njeri kte te vertet,e ndotin ne menyre siperfaqesore duke hudh mbeturina gjithandej...
    1.Jan disa vete te papergjegjeshem
    2.Jan te papergjegjeshem pushteti qendror dhe lokal,jan te papergjegjeshem pronaret e hoteleve e me radh qe nuk plotesojn kushtet e duhura dhe nuk bejn punen si duhet (vetem tani kan filluar te vihen kontinjer apo shporta per mbeturina)

Qe per mua pergjegjes jan te gjithe te papergjegjeshmit pavarsisht vendas apo pushues,keshtu i shof gjerat une i nderuar,quaje injoranc,ironi apo si te duash!

1.2.3...I
    Anëtarësuar
    10-09-2005
    Postime
    1,967

Citim Postuar më parë nga freeopen Lexo Postimin
    Po pra por fajin me te madh ne kete rast e ka pushteti vendor apo qendror ne Kosove dhe jo ai i liqenit.Liqeni eshte fundi,pika ku keto plehra jane grumbulluar,por keto nuk erdhen nga qielli erdhen nepermjet lumit dhe pushteti vendor pergjate rrjedhjes se lumit eshte i akuzuari kryesor per kete katastrofe.Plehrat e grumbulluara ne liqen jane pasojat e kesaj mizorie,shkaqet jane te tjera.Te paret duhet te vihen perpara pergjegjesise shkaktaret jo viktimat.
    Por nuk eshte pergjegjesi e shtetit te Kosoves mirmbajtja e tij.Nese Kosova eshte shkatare,ti mendon se rasti duhet te inicohet nga shkakatri qe te dali para pergjegjesis?Sma do mendja...Prandaj ai Liqen ka kohe qe eshte ne ate gjendje dhe deri me tani shteti Shqiptar nuk ka bere pothuajse asgje per parandalimin e kesaj katastrofe.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-04-2014
    Postime
    19

Une do mbaj Zanen peng gjer sa kosova te paguaj per demin qe na ka shkaktuar

Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •