Pershendetje
Kam semundjen e skoliozes ne shpind me nje fjal boshtin kurrizor paksa te lakuar,rreth nje vit me par e kam hetuar dhe qe nga ajo kohe un jom kon ne kontroll te mjekut dhe fizoterapistit kam bo ushtrime intensivisht qdo dit ne mbremje rreth 25 lloje ushtrimesh per permirsimin e skoliozes
Dje me daten 02.05.2014 kesh te kontroll te mjeku jasht vendi ne shkup me sakt ne spitalin "ACI BADEM SISTINA" dhe u kontrollova tek ortopedi mandej erdh edhe nje tjeter qe ishte profesor doktor dhe me kontrolloj
Tha 5 kockat apo si te them ne fund te kurrizit i ki te lakuar por problemi eshte se te jan larguar nga njera tjetra si ne fotografim,ti me ushtrime vetem moskulaturen mund ta forcosh dhe jo ta drejtosh kurrizin ta kthesh ne gjendje me te mire.
Ishte nje moment shume i keq per mua,mandej ai me tha qe duhet te bejm nje nderhyrje kirurgjike(operacion) ta vanedosim ne shpind si nje lloj shipke dhe ta drejtojm kurrizin dhe disa sharafa apo si te them rreth 20-24.
Me than qe rrezik mos u frikso,sepse e pyta ok futem ne operacion por a kam rrezik qe te paralizohem? tha jo keto jon fjal njerzve nuk ka mundsi qe te paralizohesh.
Operacioni ishte me nje kosto rreth 24.000 mije euro mbasi une nuk e kam dhe aq ekstremisht.
Por une kete teme e hapa me nje qellim nese ndonjje i aferm i juaj ka pas skolioz dhe eshte ber operacion dhe si ndihet tani?rreziku sa ka qen etj etj.
Une mendoj qe te shkoj dhe tek spitali ushtarak ne Beograd te bej dhe atje nje kontroll mbasi smendoj te futem aq sy mbyllur ne ksi lloj operacioni por vetem dua informata me shume nga vet shqiptaret te cilet kan ber nderhyrje me operacion per kete semundje.
Ju pershendes
Krijoni Kontakt