I ka ardh shanca turlifar hajvani me ba sondazhe![]()
Iu ka ardhe dita femnave ....le ta bejn ...le te kenaqen se gjithe me ankesa kane qene......oooo burri keshtu ooo ashtu ...ooo po me rreh ...ai arsyeja ish kan krejt tjeter ...skane mujt me thane qe jemi martu me qyqana hahahahahahahaha
Studimi: Përmasat e mëdha nuk garantojnë grua besnike
24 Prill 2014 | : Kuriozitete | Autor: Gazeta Shqip
n-BANANA-large570Burrat shpesh e shohin madhësinë e organit gjenital, si një simbol të forcës dhe fuqisë seksuale. Por rezulton që kur vjen puna tek besnikëria e gruas, më i madh nuk është më i mirë.
Ndryshe nga besimi i përgjithshëm, një studim i kryer në Kenia zbuloi se burrat që kishin penis më të madh, kishin më shumë gjasa të tradhtoheshin nga gratë e tyre.
Kërkuesit intervistuan 545 çifte të martuara në Kenia, në mënyrë që të kuptonin më mirë zakonet e lidhjes së tyre dhe më saktësisht, faktorët që ndikonin tek krijimi i lidhjeve jashtëmartesore.
Studiuesit kërkuan raportime nga partnerët në lidhje me përmasën e penisit të erektuar. Ajo që zbuluan ishte e pazakontë:
Çdo centimetër gjatësi nga mesatarja rriste mundësinë që gruaja të ishte e përfshirë në një lidhje jashtëmartesore.
Femrat i referoheshin penisit të madh, si shkaktar i dhimbjeve dhe mungesës së rehatisë gjatë seksit, ndryshe nga sa besohet përgjithësisht.
Faktorë të tjerë që shkaktonin tradhtinë tek femrat ishin dhuna në familje, mohimi i seksit apo pozicioneve që donin dhe mungesa e kënaqësisë seksuale.
24 prill 2014 (gazeta-Shqip.com)
http://gazeta-shqip.com/lajme/2014/0...-grua-besnike/
--- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...
---voudou.. ---
E dashur ane, a nuk te duket vetja paksa si ata "gjyqtaret" e Inkuzicionit qe kerkonin te ndanin boten se s'ben ne te bardhe e ne te zinj, pavaresisht se ne doktrinen e tyre ligjerohej "kush eshte i perkryer, te hedhe gurin e pare"?!
A nuk mendon edhe ti se çdo rast "tradhetie"(term ky i papercaktueshem ne menyre te perpikte dhe gjithmone i interpretueshem) eshte nje rast me vete dhe se çdo njeri eshte nje projekt jetesor i perveçem ne univers dhe se te gjykosh dike duhet "te ecesh per 21dite me mokasinat e tija"(proverb indian)?!
Shtojme ketu edhe faktin se çdo person ka nje strukture psikologjike te perveçme qe zhvillohet ne nje ambient e rrethana te perveçme e nuk na ngelet qe te themi: "mos gjyko dhe s'ke per t'u gjykuar"!!!(vlen edhe per ty)
Ndryshuar për herë të fundit nga jarigas : 25-04-2014 më 04:36
Jarigas
Nese nuk gjykojme ,nuk vleresojme etj ..c'na dallon nga kafshet?
Natyrisht qe cdo rast tradhetie nuk eshte i njejte dhe ne disa raste edhe e justifikoj tradhetine ,p.sh kur martojne nje te re me nje plakpor ketu nuk jemi duke dikstutuar per ate kategori por per kategorine e "normaleve"
![]()
There is a special place in hell for women who don't help other women.
Madeleine Albright
Krijoni Kontakt