Close
Faqja 0 prej 6 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 56
    Shqiperia eshte Evrope Maska e iliria e para
    Anëtarësuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Cunami ne Indonezi zgjati per disa minuta, kurse ne trojet tona 500 vjet.
    Postime
    4,907

Dy boshnjake të mitura, që shkuan në luftën e Sirisë, porosisin: Shihemi ne xhenet!

Emri:  ff_5634.jpg

Shikime: 1541

Madhësia:  74.5 KB

Dy vajza të mitura, me prejardhje nga Bosnja e Hercegovina, Sabina Selimovic (15) dhe Samra Kesinovic, kanë ikur nga shtëpitë e tyre në Vjenë për të shkuar të luftojnë në Siri.
    Samra i Sabina që jetonin me prindërit e tyre në Vjenë, të enjten më 10 prill, kanë fluturuar nga Aeroporti i Vjenës në qytetin turk Adana, prej ku kanë vazhduar rrugën për Siri.

Siç shkruan Dnevni Avaz, në kërkim të vajzave të mitura janë vënë edhe policia e Austrisë dhe Turqisë

I ati i Sabinës, Sabiti, ka thënë se vajzat kanë lënë një letër në të cilën kanë lënë porosinë sse kanë shkuar në Siri që të luftojnë për fenë islame.

“Kemi shkuar në rrugë të vërtetë. Po shkojmë të luftojmë për islam. Shihemi ne xhenet, atje është bukur, atje është bota e përjetshme”, ka shkruar Sabina, në letrën e cila është gjetur në librat e saj, transmeton Telegrafi.

I ati i Samrës mendon se ikjen e vajzave e kanë organizuar ata që i kanë bindur ato që të shkojnë në Siri dhe të cilët janë përkujdesur që askush asgjë të mos e hetojë qëllimin e tyre.

Thuhet se Samra kishte hapur një profil të rrejshëm në rrjetin social facebook, me emrin Safija Al Gariba. Shumica e njerëzve në atë profil kanë emra arabë dhe fotografi me armë.

http://www.gazetaexpress.com/lajme/d...e-xhenet-7922/

PS
    Nuk eshte fotografia ime, ashtu qe mos e komentoni kete, por temen.
    Lumi ka ujin e paster ne burim

Kombi mbi te gjitha

I regjistruar diku … Maska e Le dévoué
    Anëtarësuar
    20-08-2012
    Postime
    2,185

Për: Dy boshnjake të mitura, që shkuan në luftën e Sirisë, porosisin: Shihemi ne xhen

InshAllah shihemi ne xhennet, çfar te themi tjeter : "Rruga e Hajrit !"
    … ///

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    27-03-2013
    Postime
    246

Për: Dy boshnjake të mitura, që shkuan në luftën e Sirisë, porosisin: Shihemi ne xhen

Citim Postuar më parë nga Le dévoué Lexo Postimin
    InshAllah shihemi ne xhennet, çfar te themi tjeter : "Rruga e Hajrit !"

Dmth mire bene ato 2 minorenet qe lane familjet e
    tyre dhe jane nisur per ne xhenet?

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745

Citim Postuar më parë nga WesternBlot Lexo Postimin
    Natyrisht ..nuk ishin vajzat e Devoes por te huajat ..
    There is a special place in hell for women who don't help other women.
    Madeleine Albright

I regjistruar diku … Maska e Le dévoué
    Anëtarësuar
    20-08-2012
    Postime
    2,185

Citim Postuar më parë nga WesternBlot Lexo Postimin
    Ato kan shkuar pa leje te prinderve, dhe ketu kan thyer protokollin e nisjes per ne mision te shenjt.

Nuk thash qe kan be mir, ato paskan then shihemi ne xhennet, e un ju pergjigja : InshaAllah ne Xhennet !! Pse ? Sepse edhe un, si ato dy vajza dhe 1.5 miliard musliman te botes se sotshme, synojn arritjen e Xhennetit !
    … ///

6. Anetarët më poshtë kanë falenderuar Le dévoué për postimin:

princcesha (15-04-2014)

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    27-03-2013
    Postime
    246

Eh si eshte kjo puna e feve :as mish as peshk. Kane bere edhe mire edhe keq. Mos me ke llogaritur edhe mua tek ai 1,5 miliardi ?

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730

Citim Postuar më parë nga Le dévoué Lexo Postimin
    Ato kan shkuar pa leje te prinderve, dhe ketu kan thyer protokollin e nisjes per ne mision te shenjt.

Nuk thash qe kan be mir, ato paskan then shihemi ne xhennet, e un ju pergjigja : InshaAllah ne Xhennet !! Pse ? Sepse edhe un, si ato dy vajza dhe 1.5 miliard musliman te botes se sotshme, synojn arritjen e Xhennetit !
    po shiat a futen ke ky 1.5 miliardshi, se me sa di un ata si puna jote kundra ktyne po luftojn? kur u intereso me fry numra i llogaritni krejt musliman prej indonezie deri ne marok
    JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676

Se mos e kane thjesht preteks kete vajtjen ne Siri qe mos t'i kerkojne familjet e ne fakt kane ikur diku tjeter?
    Feelings change - memories don't.

10. Anetarët më poshtë kanë falenderuar mia@ për postimin:

Lexuesi_ (15-04-2014)

Love all, but trust a few Maska e angmokio
    Anëtarësuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928

Kushdo qe i ka cuar ata ne Siri eshte nje mashtrues i degjeneruar qe vetem me fene nuk ka asnje lidhje. C'fare xhihadi mund te bej nje 15 vjecare ne Siri ? Dihet shume mire se ku mund te kene perfunduar vajzat e shkreta.

Haram i qofte gjithcka ne jete atyre qe kane marre ne qafe keto dy vajza.
    "And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"

12. 2 antarët më poshtë falenderuan angmokio për mendimin e shprehur në këtë postim:

belbaku (15-04-2014),xfiles (16-04-2014)

Veritas liberatis Vos
    Anëtarësuar
    07-10-2006
    Postime
    2,204

"jihad al niqah"
    Shqiperia ka rreshtur se ekzistuari qe kur jevgjit i thane vetes "shqiptar".
    xfiles

Faqja 0 prej 6 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •