Tung Juve
I lumt Marizės pėr albumin e saj tė riun se me tė vėrtet ishte shum i mirė , mua mė ka rėnė qe 1 javė nė dore e dėgjoj me pasion zėrin e saj e them shpesh lum ne qė kemi kėngėtarė si Mariza .
Kompliment
Kompliment
Kompliment
Tung Juve
I lumt Marizės pėr albumin e saj tė riun se me tė vėrtet ishte shum i mirė , mua mė ka rėnė qe 1 javė nė dore e dėgjoj me pasion zėrin e saj e them shpesh lum ne qė kemi kėngėtarė si Mariza .
Kompliment
Kompliment
Kompliment
mua nuk me pelqen shume mariza ikonomi.me pelqen vetem kenga piano e vjeter.nuk me pelqen fare ajo kenga qe kendoi ne festival.gjithsesi gjithkush ka preferencat e veta
fytyrat jane hapur
Zjarrin do ta gjej
Shi i lehte ra kete vjeshte
Ti po kthehesh perseri
Mos te duket kaq e thjeshte
Te enderrosh nje dashuri
Neper kohe une udhetoj
Ka nje nate kur te harroj
Por se dita eshte pafund
Dhe une serish te dashuroj
Ref.
Buze detit e harruar
Une te pres, endrra-leshuar
Te kujtoj dhe zogjte shtegetojne
Shi i lehte ra kete vjeshte
Une mbi syte e tu pergjoj
Dua zjarrin ta gjej une
Edhe diellin ta mbuloj
Ka nje fjale qe une se di
Ka nje det ku shtrihesh ti
Ka nje enderr qe jetoj
Dhe me fal dashuri
Nuk e di, jo perse
Kjo cudi, ndodh me ne
Albumin e saj mund ta degjoni Ketu
Mos shkruaj gjė kur je me nerva, sepse, ndėrsa plaga e gjuhės ėshtė mė e keqe se e shpatės, mendo ēka mund tė jetė ajo e pendės
Gjithemon me ka pelqyer, si kengetare por edhe si vajze, meqe e njof dhe nga afer.
Fjalet digjen behen shkrume e hi
Me pelqen teper muzika e Marizes eshte nje yll qe do prezenton Shqiperine ku do neper Bote...
Forza MARIZA,
Gjithe Shqiparet kudo qe jane...jane me TY...
My silence doesn't mean I am gone!
vallaj se kom aq qef vetem nja 2 kong qe hajd mo shtyhen
klejzi vetlla vet
E kam pas qef me para po qe kur nuk pranoj cmimin e dyte ne festivalin e radio televizionit shqiptar mu veshtire. Kjo na pretendonte cmimin e pare edhe si e pa edukat iku fare. Njeriu duhet te mbetet i kenaqur me aq sa ka.
~* After the baby talk the Gu Gu Ga Ga, you ask me can you be my Bi Ej Bi Y*~
Para nje muaji Mariza Ikonomi ishte ne nje diskoteke ketu ne qytet tek une.Te qendrosh 2 metra larg prej kengetarit/es te ben te kuptosh se edhe ato nuk jane asgje tjeter pervec persona te rendomte.
Ishte vajze e mire dhe cdohere e qeshur kjo me pelqeu tek kjo shume si dhe zerin qe e kishte.Thjeshte thene nje komplet i deshiruar.
We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.
klas si kengetare dhe si person por e prishi pak me ate ikjen qe tha dhe (sweet babe)
The world is yours
PHIX meqe e njeh Marizen na thuaj dicka per te se jam shume kurioze per kengetaret![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga shigjeta : 20-08-2004 mė 22:43
Krijoni Kontakt