Close
Faqja 9 prej 15 FillimFillim ... 7891011 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 90 prej 149
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745

Për: Konvertohen në katolikë 20 persona

Citim Postuar më parë nga WesternBlot Lexo Postimin
    Filluan e po dalin hapur keta hoxhet e forumit.Shprehja ma e sakte per islamin qe kam lexuar ishte tek ky forumi qe nuk mbaj mend ku e lexova dhe qe thoshte:- per fat te mire jo te gjithe muslimanet shqiptare e kane kuptuar mire islamin sepse nese do ta kuptonin atehere shqiperia do te behej siri... ! Ti ,per fat te mire , je nga ata qe e kane kuptuar .
    Sikur thone qe "keta" e kane keqkuptuar islamin se islami eshte fe e paqes..bile edhe ai ajeti kuranor qe solli Ceni duhet te jete i stilisur ..ska mundesi te jete nga Kurani ,ne Kuran gjen vetem mesazhe paqeje e mirekuptimi
    There is a special place in hell for women who don't help other women.
    Madeleine Albright

I regjistruar diku … Maska e Le dévoué
    Anëtarësuar
    20-08-2012
    Postime
    2,185

Citim Postuar më parë nga jarigas Lexo Postimin

Ne shqip, fjala "konvertim" do te thote "shnderrim" i nje feje ne tjetren!! Zotrote do te kesh miresine te na shpjegosh se nga cila fè konvertohet nje foshnja e sapolindur?!( natyrisht se nje islamiku, qellimi i te cilit eshte perbaltja me çdo kusht e fese kundershtare, nuk i intereson te lexoje thjesht ate qe shkruaj une, por leshon fantazine e tij kuranore ne gjera te paqena..)
    Eh Jarigas,

…pasi ra fjala, edhe po ta them :

Ne krishterizem, siç e din,... te gjithe lindin mekatar ! Prandaj, vie proçesi i pagezimit, se po vdiç individi si jo i krishter, ai do te digjet ne ferrin e perjetshem !

Ne Islam, çdo i sapolindur, lind mysliman, ne natyrshmerin qe e Krijoi ZOTI, pra pa mekate, i pa-ndikuar nga askush, qoft edhe femiu i nje satanisti, budisti, ateisti apo çfardoqoft, ai lind : MUSLIMAN !

E pas kesaj,.. jeni ju ata qe i beni katolik, ortodoks, deriiii ne momentin qe te vetedijsoheni e t'beheni musliman duke deshmuar per 1-shmerin e ZOTIT !
    … ///

Djalë Drenice Maska e Lexuesi_
    Anëtarësuar
    18-06-2010
    Vendndodhja
    Ne vendin e ngjarjeve
    Postime
    6,014

Tash sinqerisht seriozisht. Ma mire me u konvertu ne nje fe e me besu ne nje Zot edhe pse menyra e te besuarit mund te jet e gabuar, se sa te mbetesh krejt i paFe.

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386

Citim Postuar më parë nga Ceni-1 Lexo Postimin
    E vertete eshte !\

Shiko cfare thote Allahu per tipat si ty :

“E s’ka dyshim se ata janë, të cilët e fyejnë All-llahun dhe të Dërguarin e Tij, ata i ka mallkuar All-llahu në Dynja e në Ahiret dhe për ta ka përgatitur një dënim të dhembshëm.” (Kur’ani, El-Ahzab, 57).

Me tipin tend eshte e kot cdo fjale qe e shkruajme , sepse ty te ka mallkuar Zoti , kur ti shikojme te gjitha ato shkrime fyese dhe te felliqura qe ke shkruara ne kete forum .
    Allahu ju thote edhe te vrisni njerez, ju urdheron qe t'i luftoni krejt qafirat (perfshire te krishteret te cilet Kurani i fut ne rangun e kafirave) por ju i mbysni vetem ata qe mundeni. Une kam nje sugjerim per ju, hajt shkoni luftoni Rusine ta shohim se cka ndodhe pastaj.

Citim Postuar më parë nga Le dévoué Lexo Postimin
    Eh Jarigas,

…pasi ra fjala, edhe po ta them :

Ne krishterizem, siç e din,... te gjithe lindin mekatar ! Prandaj, vie proçesi i pagezimit, se po vdiç individi si jo i krishter, ai do te digjet ne ferrin e perjetshem !

Ne Islam, çdo i sapolindur, lind mysliman, ne natyrshmerin qe e Krijoi ZOTI, pra pa mekate, i pa-ndikuar nga askush, qoft edhe femiu i nje satanisti, budisti, ateisti apo çfardoqoft, ai lind : MUSLIMAN !

E pas kesaj,.. jeni ju ata qe i beni katolik, ortodoks, deriiii ne momentin qe te vetedijsoheni e t'beheni musliman duke deshmuar per 1-shmerin e ZOTIT !
    Jo ti sipas logjikes tende lindesh pa mekat pasi ti je mysliman. Qaq di qaq fole.

Ju thoni se prinderit e femijeve i konvertojne ne nje fe tjeter. Atehere pra si lindi mosbesimi, kush e konvertoi myslimanin e pare ne 'te pafe'.

Citim Postuar më parë nga Le dévoué Lexo Postimin
    Kur lexoj gomere si ty qe i thone vetes te krishtere i jap plotesisht te drejte Le dévoué. Gjynah qe e ke bere shqiptar kete o zot. Ky duhet te kishte lere ne Somali apo Afganistan.
    Mos i ik pyetjes, sqaroja shqiptarit kete veprim. Ti e konsideron normal qe nje femi te kryeje seks me 51 vjecar?! Apo edhe ti thua si nje shok i imi se ne arabi femijet rriten me shpejt, femijet 9 vjecar disi duken 17 a 18 vjecar. O te zotet e mendjes a e di se cfare i thashe une. 'Me i hanger foret ma shet kete rrene'. Une i kam perfunduar qeshtjet me Somaline e Afganistanin e Pakistanin, ti qe u merr lakmi do te behesh sikur ata.
    Ndryshuar për herë të fundit nga mesia4ever : 25-04-2014 më 15:50

i/e regjistruar Maska e Antiproanti
    Anëtarësuar
    28-07-2011
    Postime
    6,033

Citim Postuar më parë nga Ceni-1 Lexo Postimin
    Se pari , une nuk jam hoxhe ! Jam vetem besimtare i thjeshte . Por , dashuria qe kam per Zotin me bene te intresohem cdo dispozite te fese time ta kuptoj , e mos te besoj sikur ju verberisht . E kjo me ndihmon ta njohe me mire Zotin dhe ta beje nje jete me te mire sigurisht .
    Besimtari me i rrezikuar dhe i rrezikshem eshte "besimtari i thjeshte" qe interesohet "ta kuptoje cdo dispozite te fese"...
    Sepse ne shumicen e rasteve behet fjale per njerez qe nuk jane ne gjendje t'i kuptojne dhe interpretojne drejte ato dispozita.
    Prandaj, per shumicen e "besimtareve te thjeshte" eshte me mire te degjojne, lexojne dhe pervetesojne interpretimet e hoxhes se besueshem.

Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386

Citim Postuar më parë nga Meriamun Lexo Postimin
    Ti e mban veten per atesit cne qenke gezuar qe 20 shqiptare qenkan bere te krishtere? Mos ndoshta je ateist vetem kur behet fjale per muslimanet, ndersa kur behet fjale per kryqin nuk je? Fundja krishterimi nuk ka aspak lidhje me kulturen tone antike, me Aleksandrin e Madh, Akilin dhe Pirron e Epirit. Jezusi mesa di une ka lindur ne Betlehem, dhe jo ne Butrint apo Apolloni.
    Kjo persa te perket ty qe kujton se lavdia e dhe e kaluara e popullit tone i cili i perket Iliades dhe Odisese ka lidhje me Betlehemin dhe Galilene. Perlat ishin thjesht per ata te zones atje dhe jo per neve, pavaresisht se dashje padashje u krijua iluzioni se jane edhe per tjeret.
    Ju ma me deshire e shhni nje shqiptar me dinamit rreth trupit e kamikaz sesa te krishtere... asgje nuk folet kunder kamikazit shqiptar mysliman qe i vrau mbi 50 vete ta pafajshem ne Irak para pak kohesh, kur ta pranon nje shqiptar besimin krishter atehere krejt dilni kunder. Bote e cmendur.

I regjistruar diku … Maska e Le dévoué
    Anëtarësuar
    20-08-2012
    Postime
    2,185

Citim Postuar më parë nga mesia4ever Lexo Postimin

Jo ti sipas logjikes tende lindesh pa mekat pasi ti je mysliman. Qaq di qaq fole.

Ju thoni se prinderit e femijeve i konvertojne ne nje fe tjeter. Atehere pra si lindi mosbesimi, kush e konvertoi myslimanin e pare ne 'te pafe'.
    Oj ti grue e keqe, ka logjike te fort ne ate qe e thash por sic thot Zoti, ajo eshte per te zgjuarit qe kan intelekt !

Shih cka i prêt koto t'konvertuarat e tua :

Korontinet 14

34: Gratë tuaja të heshtin, sepse nuk u lejohet të flasin, por duhet të nënshtrohen, sikurse thotë edhe ligji.
    35: Dhe në qoftë se duan të mësojnë ndonjë gjë, le të pyesin burrat e tyre në shtëpi, sepse është e turpshme për gratë të flasin.
    … ///

Love all, but trust a few Maska e angmokio
    Anëtarësuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928

Citim Postuar më parë nga jarigas Lexo Postimin
    Pra, ti i "ndrituri", o na thua se vendi i "gomereve" eshte Afganistani !!! E ke fjalen pikerisht per vendin e "bekuar" me Islam nga Allahu??!! "Terthorazi" po u thua vellezerve te tu muslimane se Afganistani eshte vendi i "gomereve muslimane".....a ta fal valle Allahu kete??!!
    Fatkeqesia me e madhe e jotja eshte se ti je sakat nga trute dhe sinqerisht une te ngushelloj se je vertete per gjynah. Me siper vjen e thua se te krishteret duan te bejne test e provim per tu pranuar ne fe. Ketu vjen e na thua se afganistani eshte vend i bekuar. I ke pare ata te krishteret e afrikes qendrore. Ka prej tyre kanibale qe hane mish njeriu. Ti besoj se ndihesh krenare me te tille vellezer kanibale te krishtere.
    "And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"

Love all, but trust a few Maska e angmokio
    Anëtarësuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928

Citim Postuar më parë nga mesia4ever Lexo Postimin
    Ju ma me deshire e shhni nje shqiptar me dinamit rreth trupit e kamikaz sesa te krishtere... asgje nuk folet kunder kamikazit shqiptar mysliman qe i vrau mbi 50 vete ta pafajshem ne Irak para pak kohesh, kur ta pranon nje shqiptar besimin krishter atehere krejt dilni kunder. Bote e cmendur.
    Zoti yt a nuk ishte kamikaz? Me mire dinamit se vdes ne vend se sa te gjymtohesh i kryqezuar ne hava. Ky eshte shembulli i dashurise se te krishtereve , lemeri per se gjalli?

Sa shkruan e harxhon kohen ne forum merr ore shembull nga zoti yt dhe shko tregoji botes dashurine i gjymtuar ne kryq.
    "And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"

Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386

Citim Postuar më parë nga angmokio Lexo Postimin
    Zoti yt a nuk ishte kamikaz? Me mire dinamit se vdes ne vend se sa te gjymtohesh i kryqezuar ne hava. Ky eshte shembulli i dashurise se te krishtereve , lemeri per se gjalli?

Sa shkruan e harxhon kohen ne forum merr ore shembull nga zoti yt dhe shko tregoji botes dashurine i gjymtuar ne kryq.
    Zoti im vdiq per mekatet e botes, jo se ishte kamikaz (sic thua ti) por sepse drejtesia e kerkon qe shkelesi te paguaje. Shkelesit jemi ne njerezit, per kete kush pranon besimin krishter themi se ka pranuar Jezusin si Shpetimtarin e tij. Keta 20 shqiptare myslimane mirepriten ne besimin krishter.
    ...Por ai morri mekatet tona, Kryqi eshte fuqia e Perendise. Jezusi nuk vrau aske dhe u ringjall poashtu. Ti se kupton Ungjillin per kete e kundershton, po ta kuptoje do ta pranoje. Mos harro se Bibla thote po ashtu se Jezusi u Ringjall.
    Kamikazet dhe pedofilet ju lejme juve ndersa ne anojme kah Zoti.

Faqja 9 prej 15 FillimFillim ... 7891011 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •