Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 3

Tema: shtatezania

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    14-04-2014
    Postime
    8

shtatezania

PERSHENDETJE
    Jam 5 javshe shtatzene para 2 javeve bera nje eko dhe doktori me tha qe nuk jam shtatezene por njera vezore ka krijuar ciste te vogel dhe me dha kontraceptive x ta pastruar dhe disa hapa tjera x te stimuluar ciklin x te ardhur. Kan kaluar 2 jav dhe sot bera nje eko dhe dola qe isha shtatzene. A mendoni se ilacet qe kam perdorur ndikojne keq x bebin sot bera vec ekon dhe nuk munda te kontaktoja me doktorin pasi nuk ishte ktu po jam shume ne merak

cherry blossom girl
    Anėtarėsuar
    14-05-2010
    Postime
    6,095

Pėr: shtatezania

Urime elidash rri e qete...shume gra kane marre kontraceptive pa e ditur qe ishin shtatzane e femija ka lindur i shendetshem.
    Mund te kishe pyetur edhe mjekun qe te beri ekografine per kete.. Ne viziten tjeter shtroja te gjitha pyetjet dhe paqartesite qe ke gjinekologut qe do te te ndjeki ne kete periudhe, e mos harro te marresh acidin folik ne tremujorin e pare megjithese do te te keshilloje edhe mjeku.

Te uroj nje shtatzani te mbare

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261

Pėr: shtatezania

Elidash, ne rradhe te pare congratulations , te uroj nje shtatzani sa me te lehte and healthy baby…cuditem qe re me bare duke mar contraceptives, por keto gjera ndodhen nganjehre, dhe si te tha broken sbesoj se do i ndodhi dicka fetusit, sepse thjesht jan hormonal contraceptives, po ta dinin do ken mundesi te biesh me barre nuk do lejonin as njeri ti merrnin
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •