Close
Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 39 prej 39
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    13-05-2013
    Postime
    215

Për: Në luftën e Sirisë, së paku pesë qytetarë të Skenderajt

Citim Postuar më parë nga angmokio Lexo Postimin
    Ti thjeshte je duke hamendesuar. Megjithate ska rendesi se c'fare jane anglez apo arabe me origjine, per ti djegur i djeg te gjithe muslimaneve ne bote. Muslimanet e kane te obliguar te mbrojne vellain e tyre musliman padallim origjine. Problem tjeter pastaj nese une apo dikush tjeter e shikojne te arsyeshme apo jo vajtjen ne siri.
    Po te duan vertet te mbrojne vellezerit sic thua le te dergojne disa thesa me mjell bashk me ilace etj qe jane te rendesishme ose akoma me mire secili te pranoj ne shtepine e tij nga nje familje siriane deri sa te mbaroj lufta. Kjo po qe do ishte ndihme.

Love all, but trust a few Maska e angmokio
    Anëtarësuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928

Citim Postuar më parë nga MaqoKorca Lexo Postimin
    Po te duan vertet te mbrojne vellezerit sic thua le te dergojne disa thesa me mjell bashk me ilace etj qe jane te rendesishme ose akoma me mire secili te pranoj ne shtepine e tij nga nje familje siriane deri sa te mbaroj lufta. Kjo po qe do ishte ndihme.
    Sigurisht qe jane dhene plot ndihma nga muslimanet per sirine por keto nuk bejne buje ne media sepse legenat gazetare nuk ju intereson ta nxjerrin popullin shqiptar popull fisnik.

Imami i Podujevës grumbullon 6 ton ndihma për Sirinë (Video) http://portalb.mk/CategoryContent/Re...e-%28Video%29-

50 mijë euro për Sirinë,nga muslimanët e Kosovës!
    http://www.77news.al/index.php?fq=br...j=gj1&aid=3000

Al Xhezira raporton: Kosovarët mbledhin ndihma për Sirinë http://besimtari.com/site/2014/01/17...-per-sirine-2/
    Ndryshuar për herë të fundit nga angmokio : 18-04-2014 më 18:07
    "And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-12-2010
    Vendndodhja
    ne boten e çudirave
    Postime
    3,776

Citim Postuar më parë nga hot_prinz Lexo Postimin
    Kete Duken e Shqiperise

dhe ti dorezohet policise Shqiptare, e ti ndalohet hyrja ne Kosove.

Kete Duken o hot e ka lidhe tamruk thote gjyshja jem Sami Lushtaku e ka kthy kah u ardhe. Antiproanti e din po ai ka qef per Lushtakun e Drenicen veq artikuj fyes me pru ktu. T'ben me dyshu ky fakt diqysh po nejse...
    Deshta me thane qe Duka i ka lane padyshim do budallenje prapa vetes sa me iu dhane rast Antit me co. me shfry kunder Drenices e drenicakve. Jane vra dy tjere ma heret njeni i Prishtines e tjetri i Kaçanikut nese s' gaboj e askush si ka identifiku individin me qytetin a rajonin. Hiç mos t'merzitet askush se ne Drenice Dukat nuk zene vend dot.

Jane vetem individe qe si kudo tjeter ne Kosove perfaqesojne veten e tyre. Po ne Drenice Antiproantit i pelqen ta beje mizen tra. Pale kur lidh rastin e ketyre tipave me Hashim Thaqin........ si ne postimin e pare.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    13-05-2013
    Postime
    215

Citim Postuar më parë nga angmokio Lexo Postimin
    Sigurisht qe jane dhene plot ndihma nga muslimanet per sirine por keto nuk bejne buje ne media sepse legenat gazetare nuk ju intereson ta nxjerrin popullin shqiptar popull fisnik.

Imami i Podujevës grumbullon 6 ton ndihma për Sirinë (Video) http://portalb.mk/CategoryContent/Re...e-%28Video%29-

50 mijë euro për Sirinë,nga muslimanët e Kosovës!
    http://www.77news.al/index.php?fq=br...j=gj1&aid=3000
    Kjo po eshte ndihme e vertete e pozitive. Po ca lloj ndihme eshte te maresh kallashin te shkosh ne nje vend te huaj e ti bashkohesh organizatave kriminele qe vrasin, torturojne, perdhunojne etj ?

i/e regjistruar Maska e Antiproanti
    Anëtarësuar
    28-07-2011
    Postime
    6,033

Citim Postuar më parë nga anita340 Lexo Postimin
    Kete Duken o hot e ka lidhe tamruk thote gjyshja jem Sami Lushtaku e ka kthy kah u ardhe. Antiproanti e din po ai ka qef per Lushtakun e Drenicen veq artikuj fyes me pru ktu. T'ben me dyshu ky fakt diqysh po nejse...
    Deshta me thane qe Duka i ka lane padyshim do budallenje prapa vetes sa me iu dhane rast Antit me co. me shfry kunder Drenices e drenicakve. Jane vra dy tjere ma heret njeni i Prishtines e tjetri i Kaçanikut nese s' gaboj e askush si ka identifiku individin me qytetin a rajonin. Hiç mos t'merzitet askush se ne Drenice Dukat nuk zene vend dot.

Jane vetem individe qe si kudo tjeter ne Kosove perfaqesojne veten e tyre. Po ne Drenice Antiproantit i pelqen ta beje mizen tra. Pale kur lidh rastin e ketyre tipave me Hashim Thaqin........ si ne postimin e pare.
    Skam asgje kunder Drenices dhe drenicakeve...!
    Madje kam mjaft miqe nga Drencia.

Permendja e Thacit ka rendesi vetem per faktin qe bastioni kryesor politik i tij, qe nuk eshte vetem bastion i rendomte, por ku rregullisht fiton rreth 80% apo me shume te votave, duket te jete edhe bastioni apo nje nder bastionet e "xhihadizmit kosovar".
    Duke pasur parsyesh deklarimet e vazhdueshme te Thacit per integrimet "evro-atlantike", "shoqeri te evropianizuar" dhe "rajon te evropianizuar", atehere domosdoshmerisht shtrohet pyetja nese keto deklarime perputhen apo nuk perputhen me realitetin ne terren. Fakti qe bastioni kryesor i Thacit mund te jete njekohesisht edhe bastion i "xhihadizmit kosovar" gjithesesi i ben te dyshimta deklaratat e tilla.
    Per permasat dhe seriozitetin e problematikes ne fjale, e cila nga Thaci dhe partia e tij zakonisht mbulohen me sllogane bosh qe sugjerojne nje realitet inekzistent dhe jo shpejte, lehte dhe sidomos me politike te tille ter arritshem, mund te diskutohet vecanerisht. Por problematika ne fjale gjithesesi eshte edhe pergjegjesi e Thacit, sidomos kur behet fjale per bastionin politik te tij dhe partise se tij. Secili qe vecanerisht ketu nuk sheh fare pergjegjesi te Thacit, te partise se tij dhe qeverise se Kosoves, nuk eshte n'toke t'bukes. A duhet te permendet apo eventualisht te potencohet kjo pergjegjesi eshte perseri ceshtje personale e secilit. Sidoqofte, une vetem e kam permendur faktin dhe nuk kam dashur dhe nuk dua aspak te diskutoj per pergjegjesine e Thacit rreth kesaj problematike.

Love all, but trust a few Maska e angmokio
    Anëtarësuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928

Citim Postuar më parë nga MaqoKorca Lexo Postimin
    Kjo po eshte ndihme e vertete e pozitive. Po ca lloj ndihme eshte te maresh kallashin te shkosh ne nje vend te huaj e ti bashkohesh organizatave kriminele qe vrasin, torturojne, perdhunojne etj ?

I thashe dhe Darius me siper, nese 80 shqiptar mendojne ndryshe nga 7 milion te tjere eshte tejet banale ta pergjithsosh. Te futesh shqiperine ne listen e zeze te terrorizimit per nje shifer te paperfillshme te tille eshte paturpesi.
    "And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"

Revolucioni është afër Maska e Nuh Musa
    Anëtarësuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenë, austri
    Postime
    4,463

Citim Postuar më parë nga Antiproanti Lexo Postimin
    S'eshte aspak interesant dhe nuk ka as rendesine me te vogel te mundshme per popullin shqiptar...
    Ka dallim pakrahasueshmerisht te madh ne mes te muslimaneve te emigruar nga te gjitha viset e botes ne nje shtet te nje shumice absolute jo-muslimane dhe muslimaneve autokton qe perbejne shumicen absolute dhe jane posedues te shtetit dhe pushtetit ne territorin e tyre ne Evrope.

Nga veprimet fundamentaliste te emigranteve musliman ne shtetet si Britania, Gjermania, Zvicra etj. nuk demtohen dhe nuk rrezikohen aspak imazhi, statusi, mireqenja socio-ekonomike dhe politike si dhe interesat kombetare dhe shteterore, gje qe nuk mund te thuhet edhe per rastin e Kosoves, Shqiperise apo shqipetareve ne pergjithesi. Sepse ne kete rast (ne rastin e Kosoves) nuk behet fjale per vepra te emigranteve te huaj (pavaresisht pasaportave qe mund te posedojne!), por te pjesetareve te shumices autoktone te kombit shteteformues. Ne rastin e Britanise apo Gjermanise veprimet e tilla nuk llogariten si veprime te anglezeve apo gjermaneve, por si veprime te emigranteve musliman, arabeve, pakistanezeve etj. qe nga shumica e njerezve (edhe nga ti dhe une), megjithate, nuk trajtohen si anglez apo gjerman atokton te barabarte dhe te padallueshem nga shumica shtetformuese dhe poseduese e shtetit dhe pushtetit ne territoret perkatese.
    Heeeeee ?, cka je ka fol bre ???

Pjesa dermuese e muslimaneve nga perendimi jane britanez, hollandez, belgjian bla bla bla....nuk jane irakian ose syrian....ndoshta baballaret e gjysherit i kane emigrant....pjesa dermuese e tyre gjuhen e baballareve
    e folin sikur ty turqishten.....dhe do te shkojne ne vendlindjen e baballareve nje hamam (per kthim nuk folim, sepse nuk kane ardhe ne ato vende, aty jane lindur...)....

Shkurt, ne siri luftojne britanez me perkatesi fetare islame....vendlindja e tyre eshte britania....ne enderr i shohin cepet e bllokut ku jane rrit, mendojne britanisht, folin gjuhen britaneze....

Pse shtetasit tone e demtojkan imazhin ndryshe se britanezet ?, se islami tek neve perben 96% e ne britani 6% ?...prit edhe nje gjenerate e do ti shohim frutet e kesaj injorance dhe zbukurim te tealiteteve.....

Femijet e mi kane te drejte te behen presidente te austrise....une jo.....kaq i thjeshte eshte realiteti....ndoshta nuk e kuptoni se popujt dhe kulturat Jane ne levizje te PANDERPRERE....kurre nuk ka ndaluar dyndja e popujve....por edhe me bere bajram me vetveten nuk eshte e ndaluar....

Tung
    albanish by nature

i/e regjistruar Maska e Antiproanti
    Anëtarësuar
    28-07-2011
    Postime
    6,033

Drenicaku la fushën e futbollit për “din e iman”

Skenderaj, 24 prill Nga fushat e futbollit të Kosovës, drejt Sirisë. Ky është destinacioni i ish-sulmuesit të Drenicës, Hysni Kabashi, i cili ka zgjedhur rrugën e shumë bashkatdhetarëve të tij, duke zgjedhur një kauzë të pakuptimtë në jetën e tij.

Sipas gazetës "Sportplus", kohë më parë ai është larguar nga Skënderaj duke marrë rrugën e Lindjes së Mesme për të luftuar përkrah shqip-tarëve të tjerë në Siri kundër regjimit të Bashar Al Asad.
    Transformimi i ish-sulmuesit nisi kohë më parë, ku ndryshoi edhe emrin në Ebu Sufjan.
    Ai nuk është lojtari i parë që aktivizohet për kauzën suite, pas portugezit Boa Morte dhe turkut Burak Karan. Hysni Kabashi lindi 23 vjet më parë në fshatin Polac të Komunës së Skënderajt. Në vitin 2009 ai u transferua nga skuadra zinxhir në ekipin e parë të Drenicës.

Sipas ish-trajnerit të tij, Tahir Lushtaku, ish-sulmuesi e ka predikuar fenë islame që në kohën kur luante si futbollist, por gjatë muajve të fundit zgjodhi rrugën e armëve mijëra kilometra larg vendlindjes. Mendohet që në Siri ka edhe të tjerë futbollistë, kryesisht nga Afrika, pasi në mënyrë të papritur ata kanë lënë karrierën, por nuk janë konfirmuar nga familjarët e tyre apo të afërm të tjerë.

http://koha.net/?id=27&l=7576

Djalë Drenice Maska e Lexuesi_
    Anëtarësuar
    18-06-2010
    Vendndodhja
    Ne vendin e ngjarjeve
    Postime
    6,014

Citim Postuar më parë nga Antiproanti Lexo Postimin
    Drenicaku la fushën e futbollit për “din e iman”

Skenderaj, 24 prill Nga fushat e futbollit të Kosovës, drejt Sirisë. Ky është destinacioni i ish-sulmuesit të Drenicës, Hysni Kabashi, i cili ka zgjedhur rrugën e shumë bashkatdhetarëve të tij, duke zgjedhur një kauzë të pakuptimtë në jetën e tij.

Sipas gazetës "Sportplus", kohë më parë ai është larguar nga Skënderaj duke marrë rrugën e Lindjes së Mesme për të luftuar përkrah shqip-tarëve të tjerë në Siri kundër regjimit të Bashar Al Asad.
    Transformimi i ish-sulmuesit nisi kohë më parë, ku ndryshoi edhe emrin në Ebu Sufjan.
    Ai nuk është lojtari i parë që aktivizohet për kauzën suite, pas portugezit Boa Morte dhe turkut Burak Karan. Hysni Kabashi lindi 23 vjet më parë në fshatin Polac të Komunës së Skënderajt. Në vitin 2009 ai u transferua nga skuadra zinxhir në ekipin e parë të Drenicës.

Sipas ish-trajnerit të tij, Tahir Lushtaku, ish-sulmuesi e ka predikuar fenë islame që në kohën kur luante si futbollist, por gjatë muajve të fundit zgjodhi rrugën e armëve mijëra kilometra larg vendlindjes. Mendohet që në Siri ka edhe të tjerë futbollistë, kryesisht nga Afrika, pasi në mënyrë të papritur ata kanë lënë karrierën, por nuk janë konfirmuar nga familjarët e tyre apo të afërm të tjerë.

http://koha.net/?id=27&l=7576
    Ani de asgja te keqe nu ka ketu.
    Kur eshte normale per demokracine me ndrru gjinine nga mashkull ne femer. Pse qenka aq tragjike nese e ndrron vetem emrin ?

10. Anetarët më poshtë kanë falenderuar Lexuesi_ për postimin:

referi_1 (24-04-2014)

Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •