Jam operator ne nje pike lloto dhe me kane ndaluar te hap facebook dhe youtube. Nuk kam passwordin e Administratorit dhe me del Parental Controls has blocked this Program. Pc eshte me Win7. Mund te kete ndonje zgjidhje?
Jam operator ne nje pike lloto dhe me kane ndaluar te hap facebook dhe youtube. Nuk kam passwordin e Administratorit dhe me del Parental Controls has blocked this Program. Pc eshte me Win7. Mund te kete ndonje zgjidhje?
Zgjidh ja eshte me cellular me internet....lol
P.s
Ose duhet te dish userin dhe passwordin e ndonjerin qe e ka te lexuar Fb, dhe utubin.
--- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...
---voudou.. ---
Sa per ate zgjedhjen e pare me celular e dija :P thashe mos kishe ndonje zgjidhje me te mire. Po te dija passwordin e userit qe ka bllokuar faqet nuk do shkruaja ketuqe ka nje metode e ka po ec e gjeje :P
Shume e thjeshte, bej end process nga Task Manager "HTPC.exe" ne mos gaboj) Duhet Te jesh tek Baste Live besoj
![]()
Shq1pt4r M3 t4b4n nUk č RrUj p3r KčRk0n
mundesh me perdor web proxy tek mua kryejn pune.
Ja psh njera nder to eshte www.webproxy.hu. Eshte shume e shpejt si proxy dhe punon per mrekulli![]()
Futu te ky linku kėtu , e ke tė shpjeguar me detaje dhe foto si tė veprosh !!
http://www.sevenforums.com/tutorials...-programs.html
p.s
Mos harro tė klikosh te linku i parė te Control Panel (All Items view) , i cili do tė shfaqė kėtė linkun tjetėr pėr detaje tė mėtejshme http://www.sevenforums.com/tutorials...ory-icons.html
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Wordless : 22-04-2014 mė 11:02
Ky shtet ėshtė ky qė ėshtė sepse qytetarėt tanė janė kėta qė janė !
neper cendra pune, nuk hap dot proxyweb-set se i bllokjne facet...
kshu qe cell, cell dhe vetem cell per facebukura...
po rrini merr 8 ore pa pa fotot e miletit, shifni ftynat e robve orixhinal
---voudou.. ---
Jo une se kam problemin te FB as qe kam llogari aty,por mendova kur ky mund te hap FB nga keto,dhe mua do me sherbente per linke te ndryshme....Mua pothuajse asgje nuk me hapet,kerkoja nje dite per llojet e kushtetutave mos o zot te hapte ndonjeren nga opsionet qe jepte google.
Sot 30 min humba duke kerku menyren te lexoja nje liber,se ndonjeher nuk kemi pune intezive 8 ore dhe keto fytyrat origjinale qe thua ti ndodh qe pas 2 minutave ju zbeh fallciteti origjinalitetin (me raste) lol
Nejse....
do me sherbente shume sikur te kishte nje menyre te cbllokimit...
normalisht, duhet thene IT people, qe cfare faqe interneti ju lejohet me shfletuar ne pune.
se ka plot qe nuk hapin internet fare...
---voudou.. ---
Krijoni Kontakt