Close
Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 49

Tema: Kafe Deli

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-11-2003
    Vendndodhja
    Canada
    Postime
    90
    Hey Ledina, Altin dhe ca te tjere qe ndodhen ne Canada me perjashtim te njerit ketu qe s'po ja permend emrin!
    Cafe Deli ekziston me te vertete,por atje mblidhen vetem burra shqiptare, dhe nuk ja vlen per te rinjt. Nese deshironi te mblidheni shkoni diku tjeter jo te kafe deli.
    Have fun everybody!
    PS. Megjithese disa nga ju kane thene qe le te ndihmojme njeri tjetrin ketu ne Canada, jam e sigurt qe nuk e bejne ate qe thone, te pakten per nje person ketu e di me siguri qe nuk ndihmon njeri, me mire te them, qe ky person te le ne balte ne kohe te veshtira.
    Remember your yesterdays
    Live your todays
    Dream your tomorrows!

i/e regjistruar Maska e Ledina
    Anėtarėsuar
    09-10-2003
    Postime
    65
    Po e mora vesh qe qenka nje kafe Deli ne zonen e grekeve. Une isha para disa ditesh ne ate zone(hera e pare ) dhe ma treguan lokalin ( mgjse ishte ora 11 e nates, erdhi dikush nga shtepia, pasi kishte vene ne gjume te shoqen dhe kalamajte dhe u solli nja 1kg gjize dhe nje buke te ngrohte). Hajde te ngrene qe hanin.
    Buke e gjize e zemer ne dore thote shqiptari.
    Po femra jo, s'me zuri....
    Sa per ndihme, ne e duam aq shume njeri tjetrin aq sa kur degjojme shqip na iken ngjyra e fytyres.

Dora Vete Maska e tironce4ever
    Anėtarėsuar
    07-12-2002
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    66
    Moj Ledina ku qeka kjo kafja Deli ne danforth moj se une danforthin e kam si shpin time
    di qe eshte Iliada aty mblithen greko-shqiptaret se keshtu e quajne veten se dine dy llafe greqesht nejse
    eshte edhe Kafe-Frapeja dhe Club521
    po deli? se di mos na le te vdesim injoranta (joke)
    Life goes on.......

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-11-2003
    Vendndodhja
    Canada
    Postime
    90
    Edhe mua me eshte bere ai danforthi si shtepi, them qe s'do iki me pastaj po aty perfundoj.Nuk me pelqejne qe shqiptaret e iliades flasin greqisht aty , duan te kalojne per greke por te shkretet duken qe ne fytyre, dhe qe nga koka e shtypur me qoshe qe jane shqiptare.
    Cafe Deli eshte kot fare, nuk eshte ne danforth por eshte ne Pape Av larg Danforthit.
    Ok, girls, have fun wherever you spend your time.
    Remember your yesterdays
    Live your todays
    Dream your tomorrows!

Dora Vete Maska e tironce4ever
    Anėtarėsuar
    07-12-2002
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    66
    HAHAHAH nice lal mire e the lal duken qe nga forma e kokes po cti besh
    thx per shpjegimin tani e morra vesh ku dreqin eshte ajo kafe deli
    thx baby_blue
    Life goes on.......

Ikon-thyes Maska e Qafir Arnaut
    Anėtarėsuar
    27-07-2002
    Vendndodhja
    Shum po shndrit aj Diell, e pak po nxeh
    Postime
    1,542
    Postuar mė parė nga baby_blue
    Nuk me pelqejne qe shqiptaret e iliades flasin greqisht aty , duan te kalojne per greke por te shkretet duken qe ne fytyre, dhe qe nga koka e shtypur me qoshe qe jane shqiptare.
    Kur te them une qe ke nje 'qendrim' jo te mire....per kete po flas...
    Shqiptare kokat me qoshe, kosovare gjaknxehte e luftenxites....simptoma tipike te veturretjes. Ti qofsh per vete moj vajze...se per te tjerat jemi vete.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-11-2003
    Vendndodhja
    Canada
    Postime
    90
    O Qafir, kur them une qe e ke kapur keq me mua ti, s;ta them kot.
    O lali, po ti nuk e di dhe vete qe ne fakt shqiptaret i karakterizon koka me qoshe?? Mos me thuaj mua qe dhe ti se ke vene re kete gje? Nuk behet fjale per ate qendrim qe thua ti, eshte nje obzervim qe kam bere une dhe shume femra te tjera shqiptare, ty mos te vij kaq inat. Une po flas ate qe eshte, dhe nuk po tregoj fare "attitude" sic e quan ti. E di une o qafir qe e verteta te djeg, it hurts, por prape e vertete ngelet, bej c'te duash, me shaj gjithe diten ti po deshe gjerat nuk ndryshojne, ne fund te fundit ajo qe them une ngelet.
    Une ne vetvete jam e paster, dhe e di sa ato qe i them jane rezultat e veprimeve te njerzve me mendje te shkurter dhe prandaj i ve ne dukje, nuk ka te bej fare me veturrejtje. TE urreja veten time, une do kisha shume karakter te dobet gje qe ato qe me njohin nga afer e dine qe s'eshte e vertete, nuk pres ta dish ti sepse ti as me njeh. ME ben pershtypje fakti qe ti po me flet keshtu, asnje tjeter nuk mu drejtua me kete gjuhe, c'ke ti, c'te djeg ty? mbaje mend, jane shenja tipike te veturrejtjes keto apo jo?
    Remember your yesterdays
    Live your todays
    Dream your tomorrows!

Ikon-thyes Maska e Qafir Arnaut
    Anėtarėsuar
    27-07-2002
    Vendndodhja
    Shum po shndrit aj Diell, e pak po nxeh
    Postime
    1,542
    Postuar mė parė nga baby_blue
    ME ben pershtypje fakti qe ti po me flet keshtu, asnje tjeter nuk mu drejtua me kete gjuhe, c'ke ti, c'te djeg ty? mbaje mend, jane shenja tipike te veturrejtjes keto apo jo?
    Te flas keshtu pasi ti per mua personifikon gjithcka qe ka marre kot kur vjen puna tek shqiptaret. Kam 10 vjet ne Ameriken e Veriut dhe kam pasur plot kohe te vezhgoje Shqiptare, WASPs, indiane, kineze, hispanics etj etj...kurre skam pare pjesetare te ketyre rracave te flasin me kaq percmim per grupimin ku bejne pjese. Gjithashtu t'i kam ndjekur te gjitha postimet e tua ketu dhe eshte teper e lehte t'ia provoj kujdo qe ti ke 'konflikt identiteti' e nje anti-shqiptarizem pothuaj patologjik. Thjesht te perzgjodha ty qe te grricem per shkak te 'guximit' qe ke ne shprehjen e 'mendimit tend te lire'. S'te njoh e s'po te sulmoj ty personalisht por te gjithe ata qe perfaqson ti sipas mendjes time.

shendet

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-11-2003
    Vendndodhja
    Canada
    Postime
    90
    Pse paskem une konflikt identiteti??!! OHHH, po sepse nuk jam e nje mendimi me ty, po ti si eshte e mundur qe akoma paske ngeleur kaq "narrow minded" kur paske kaq kohe ketu? E para gje qe te mesojne ne Ameriken e Veriut, eshte to be open minded. TI pse me gjykon mua se une ve ne dukje disa te meta te prototipave shqiptare? Kjo eshte e verteta e hidhur, s'ke ci ben. Une ka shume guxim ta them ate qe mendoj jo ketu ne forum qe as nuk me duhet fare se cfare mendoni ju, por edhe ne jeten time personale dhe private ashtu jam, te pakten jam e paster, nuk ja kam njeriu me hile dhe I don't stab people in the back, sic bejne shume shqiptare dhe te huaj te tjere. SHqiptaret jane ato njerez, qe kur ka komshiu me shume, nuk duan te kene dhe vete por duan qe komshijet qe kane te mos kene me, ti humbin te tera vetem se ato vete nuk kane gje. Ja pra, prandaj dhe une i kam thene keto gjera dhe s'mendoj se eshte patologjike fare por eshte smart thing, eshte menyre mbrojtje nga njerez qe kane nje cmire te semure. Mos ma merr cdo gje qe them une ta kem vetem kundra shqiptarve, une mendoj se ka njerez te tille kudo, por ne e vejme re me shume te populli jone kurse nje i huaj e ve re tek populli vet.
    Nejse, se u zgjat shume ky debat, but as you can tell we are alike in that we like debating, and that's not a bad thing.
    Shendet dhe ti , good luck with things, whatever you do.
    Remember your yesterdays
    Live your todays
    Dream your tomorrows!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    29-05-2005
    Postime
    154
    ne toronto ka kafe deli, ka ene iliada ne danforth edhe 521 ne danforth mbushet plot me shqiptar

Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •